Worden dit mijn favoriete hakken voor aankomende zomer?

WORDEN DIT MIJN FAVORIETE HAKKEN?WORDEN DIT MIJN FAVORIETE HAKKEN?WORDEN DIT MIJN FAVORIETE HAKKEN?WORDEN DIT MIJN FAVORIETE HAKKEN?WORDEN DIT MIJN FAVORIETE HAKKEN?

WORDEN DIT MIJN FAVORIETE HAKKEN?

Laten we voorop stellen dat ik geen fan ben van hakken. Ik hou van gemak en comfort en kies daarom regelmatig voor sneakers en boots. Toch staat een paar classy hakken mooier onder een outfit (het is ook bewezen dat het gewoon vrouwelijker maakt). Maar jongens, met deze kou heb ik daar toch helemaal geen zin in. En daar ga ik weer met mijn zwarte boots (oops). Ja ik betrap mijzelf er regelmatig op dat ik weer dezelfde schoenen aan heb als ik door mijn Instagram scroll. Herkenbaar?

Een paar weken geleden kreeg ik voor kerstmis deze metallic hakken van Bullboxer binnen en weer bleven ze in de doos liggen. Mij niet gezien op die hakken was de gedachte die door mijn hoofd ging. Ze zagen er oncomfortabel uit en ik had geen idee hoe ik deze hakken moest combineren. Gevolg? Ik liet ze in de doos in de hoek liggen #zonde.

Maar gister middag gebeurde er iets merkwaardig. Ik kreeg de ingeving om de hakken te combineren met mijn ripped boyfriend jeans en een grote trui. Dus simpel gezegd, ik maakte een combinatie van comfort en chique. Kan dat, zou je nu misschien denken. Nou ik vind de outfit zeer geslaagd. Ik hou van deze boyfriend jeans en juist door de hakken wordt de outfit in een keer een stuk vrouwelijker. Mee eens?

En zou ik jullie wat vertellen. Gister liep ik dus op de hakken en wat bleek? Ze liepen zo slecht nog niet, integendeel ik kon er makkelijk op lopen. Daarnaast vind ik ze echt prachtig aan mijn voeten staan en vraag ik mij af, of dit mijn favoriete hakken worden? Een ding is zeker, ik laat ze niet meer in de doos zitten. Snappen jullie wel toch?

Op dit moment ben ik onderweg naar Amsterdam Fashionweek. Wil je daar meer van weten. Volg mij dan via Instagram @FashionistaChloe. Voor nu geniet van jullie weekend, liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hele mooie hakken en look! Ook een goede reden voor een voetenupdate in de winter. Ik vind dat ‘snappen jullie wel toch?’ wel grappig in al je stukjes, daar kan je geen nee meer tegen zeggen toch?

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP