Team Daily Nonsense

Waarom zien we alleen elkaars perfecte online wereldje?

In de online wereld lijkt alles maar perfect, iedereen heeft die veel te dure tas, uitverkochte schoenen, limited edition zonnebril en vakanties waar je u tegen zegt. Maar in real life is niemand volmaakt, kunnen we niet alles leuk vinden en heeft iedereen wel een eigen mening. Ondanks alle niet-realistische invloeden vanuit de online wereld, ben je als lezer toch eigenlijk liever opzoek naar een eerlijk verhaal? Juist die verhalen kan je op dit platform vinden. Hoe dan? Het team bestaat uit meiden die een kijkje geven in hun ‘echte’ leven; ze zijn zorgvuldig gekozen bij het schrijversonderwerp waar zij passie voor hebben. Maar natuurlijk mét jouw dagelijkse dosis Daily Nonsense.

Wil jij toegevoegd worden aan team Daily Nonsense en jouw verhalen delen? Mail jouw idee over dit artikel naar redactie@DailyNonsense.nl

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Tessa Koster

Tessa (27) woont in Nijmegen en werkt met veel plezier als junior inkoper. Het liefst gaat ze op reis en daarom gaan al haar vakantiedagen op aan reizen. Het kan haar niet ver genoeg!

Maggy Schaap

Maggy (28) is een duizendpoot met veel verschillende interesses. Ze heeft haar goede, stabiele baan in loondienst 2 jaar geleden opgezegd om haar ondernemersdroom te volgen. Maggy is gek op persoonlijke ontwikkeling, reizen, spiritualiteit, koken, koffietjes doen met vriendinnen en diepgaande gesprekken voeren over het leven. Ze heeft al 10 jaar een relatie en geniet daar nog iedere dag van. De Flamingo Club, een club voor vrouwelijke ondernemers is iets waar Maggy gepassioneerd aan werkt. Daarnaast is ze actief als Freelance Tech Recruiter en wilt ze in de toekomst vrouwen gaan helpen (hormonaal) in balans te komen en om te kunnen omgaan met de drukte van de huidige maatschappij. Een balans te vinden tussen je vuurtje volgen maar niet over je grenzen gaan. Iets waar ze zelf enorm tegenaan gelopen is. Om daar te komen volgt ze verschillende opleidingen waaronder hormoontrainer, yoga teacher en acceptance & commitment therapy coach.

Lisa Wadle

Met haar bedrijf Elisabeth Eva Healing & Coaching brengt Lisa (29) mensen terug naar hun essentie en opent ze voor de magie van het leven. Je kunt haar vinden op @_elisabeth.eva waar ze regelmatig inzichten en tips deelt om het contact met jezelf en je lichaam te herstellen.

Naomi Van Bezooijen

Naomi's (25) leven wordt gekenmerkt door haar hunkering naar reizen en grote liefde voor Amsterdam. Ze stelt zichzelf constant vragen over innerlijke vrijheid, intentie en transformatie. Door een reeks perfecte omstandigheden, is ze op het pad van Tantra terecht gekomen. Met onder andere workshops hoopt ze haar leerlingen te laten ervaren hoe mooi en extatisch het leven is wanneer we ons zonder oordeel kunnen overgeven aan het moment.

Floor van Paassen

Floor (28); een creatieve, energieke en ambitieuze grafisch vormgever met een eigen ontwerpstudio. Gaat bluffend door het leven en kent weinig angst. Woont samen met haar vriend Joris en labrador Guus in het mooie West-Friesland. Geniet van al haar sporten, lieve vrienden en is gek op planten en bloemen. Ze kickt op het ‘wauw’ effect of het nu gaat om een huisstijl voor een onderneming, het opknappen van een oude stoel of het uitzicht na een heftige hike. Ze deelt graag haar ervaringen en unieke locaties tijdens haar vakanties of dagjes weg.

Maayke Cornelissen

Maayke (32) heeft een passie voor milieu, duurzaamheid en gezondheid en woont sinds een jaar in Andalusië met haar gezin om groener en vrijer te kunnen leven. Haar baan als orthopedagoog combineren met het prille moederschap zorgde voor stress. Ook liep het gezin al een tijd met het idee om te emigreren omdat ‘het Hollandse leven’ hen niet meer goed paste. Na een maand door Andalusië te hebben getrokken, vonden zij hun droomplek: een verwaarloosde finca met mangofarm, een groot huis en waanzinnige vergezichten. Hier zouden zij wel eens hun droom kunnen verwezenlijken!

Nynke Hillebrand

Nynke (37) is hulpverlener in hart en nieren. Na 12 jaar verpleegkundige op een spoedeisende hulp voor huisdieren dacht ze dat ze klaar was met hulpverlener zijn. Niks bleek minder waar. Inmiddels is zij de Zusters voor de Zusters en ondersteund ze zorg professionals en hun teams naar grenzen voelen en aangeven. Daarnaast is ze moeder van twee prachtige meiden, hondenmoeder van de allerleukste Portugese mafkees, positieveling, burn-out kundige, systemisch therapeut – psychotrauma en houdt van diepgaande gesprekken en spelletjesavonden. Haar levensmotto is – als het niet linksom kan, dan doen we het rechtsom. Waarbij het om de route gaat en niet het eindpunt.

Lisa

Lisa (26) woont samen met Elroy en samen maken ze mooie reizen. Momenteel is ze druk met haar baan als persoonlijk begeleider in de forensische zorg waarnaast ze ook nog bezig is met haar pre-master Orthopedagogiek in Groningen. In haar vrije tijd sport en schrijft ze graag en vindt ze het ook leuk zich bezig te houden met mode, interieur en reizen!

Sandra Kok

Sandra is inmiddels 50-plusser, woont onder de rook van Rotterdam en volgt de beauty industrie nauwlettend. Ze is niet vies van een serum of crempie hier en daar en vindt het leuk om over thema’s, die de ahum ”rijpere” vrouw bezig houdt, te schrijven. Daarnaast volgt ze een opleiding HBO social work en begeleid kwetsbare gezinnen.

Nabila El Ouatassi

Nabila (32), modeontwerpster, spreekster, schrijfster maar bovenal gewoon mens. Jarenlang heeft Nabila te kampen gehad met een identiteit-crisis. “Hoe pas ik mij aan andere aan? Hoe zorg ik ervoor dat ik gezien word? Maar vooral leuk gevonden word?” Onzekerheden waar wij anno 2021 bijna allemaal mee kampen. Totdat Nabila besloot dat het vooral belangrijk was om zichzelf leuk te vinden. Vanuit daar is een honger gestart naar een ultieme zelf ontdekkingsreis en deze deelt zij oa. met duizenden andere via Instagram. Daarnaast heeft ze onlangs haar eerste boek; “Goud bloed” uitgebracht, een boek dat gaat over het vinden van geluk in pijn.

Iris Schram

Iris (34); een daadkrachtig en enthousiast persoon die enorm geniet van haar leven en die het liefst elk weekend ten volle benut. Houdt niet van stilzitten, behalve als het aan een bar of tafel is in een restaurant. Het verbinden van mensen is een van haar favoriete bezigheden. Daarom heeft ze ook van haar hobby haar werk gemaakt als projectmanager voor een bureau dat netwerkevenementen organiseert. Als ex-restaurant manager is ze vooral gericht op de nieuwste trends op het gebied van food, maar ook de beleving blijf ze belangrijk vinden. Ze is single, woont in Amsterdam en houdt van actieve & avontuurlijke vakanties, hardlopen, wakeboarden en (natuurlijk) diners hosten voor vrienden en familie.

Nikita Foe

Nikita (27) is PR en social media specialist in de hospitality. Twee jaar lang woonde- en werkte ze in de magische wereld van Disneyland Parijs, nu woont ze in de gezellige Baarsjes met haar vriend en Franse Bulldog Bob. Ze is een hopeloze romanticus (en feministe in wording) met een gezonde dosis zelfspot. Verder is ze gek op reizen, schrijven, dansen, dieren en verslaafd aan koffie. Post ook gedichtjes op Instagram (instagram.com/quotablesbynikita).

Tara Kenkhuis

Tara (27) is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Zwolle en heeft in Utrecht en Amsterdam gestudeerd. Na een jaar werken in Libanon wilde ze even op vakantie, maar dat liep een beetje anders. Nu is ze al 1,5 jaar self-employed en werkt ze over de hele wereld. Ze geeft strategie en soft skills trainingen, schrijft voor verschillende blogs, doet PR, en is reisleiding of skileraar als het uitkomt. Ze houdt van spontane acties, danst in de regen of in een club, sport om de dag zodat ze kan eten wat ze wil, maar zit ook net zo lief met een boek op schoot op de bank.

Yvette Koedam

Yvette (28) is één bom van energie! Ze heeft een passie voor lekker eten, wijn, gooien met zware gewichten en ziet elke dag als kans om een avontuur te beleven. Ze woont in Den Haag samen met haar vriend Jordy en twee katten Bean en Indy.