Dailynonsense
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het verhaal van DailyNonsense

 

Wat als je jarenlang vanuit je hoofd leeft? Doen wat volgens de norm goed is, steeds maar streeft naar meer, beter en groter. Totdat je in de bloei van je fashionblog carrière in Milaan loopt, gehuld in de mooiste kleren, en je afvraagt: is dit het nou? Durf je dan, als de wereld letterlijk aan je voeten ligt en jouw fashionblog, die je in 2011 als een van de eerste fashionbloggers oprichtte en succesvol is, aan de wilgen te hangen? Ja, dat deed Chloë.

Van fashionblog naar verhalen platform

Er was namelijk een cruciaal ding wat ze mistte: ‘echte connectie en oprechtheid’. Verzuurd door de perfectie die we vandaag de dag allemaal schetsen, dacht ze, tijdens een persreis door India, na over een nieuw platform. En terwijl iedereen haar voor gek verklaarde, gooide Chloë na deze reis het roer finaal om. Ze stopte met Fashionista Chloë en lanceerde DailyNonsense.nl puur op haar gevoel. Reizend, tijdens de vele trips voor haar nieuwe website die volgde, en wonend 9 maanden in Spanje ten tijden van de pandemie, ontdekte Chloë haar verborgen talent: het leggen van connecties met verschillende mensen en culturen. Door zonder vooroordeel en /of oordeel het gesprek aan te gaan creëerde ze de meest authentieke (reis) verhalen. Ondertussen bouwde ze aan een team dat eveneens persoonlijke verhalen (over reizen, persoonlijke ontwikkeling en carrière struggles) deelde en zo werd DailyNonsense.nl een platform, waar avontuurlijke vrouwen samenkomen, hun verhalen delen en mogen zijn wie ze willen zijn.

Voor vrouwen die verder kijken dan de maatschappelijke norm

Chloë ’s verhaal getuigt van de kracht om alles wat je denkt te moeten zijn weg te doen en geheel koers te varen op intuïtie. Dwars door alle angst heen boren is niet makkelijk, maar is hard nodig om uiteindelijk te gaan doen waar je hart ligt. Door middel van DailyNonsense.nl wenst Chloë meer vrouwen te inspireren om ook weer met zichzelf te gaan verbinden (op reis of thuis), verder durven te kijken dan de maatschappelijke normen en hun passies te volgen.  Want juist nu, in een tijdperk dat wordt gedomineerd door digitale perfectie en kortstondige dopamine shots, is een platform waar verbintenis centraal staat meer dan nodig.

”Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen’

Wil jij toegevoegd worden aan team Daily Nonsense en jouw verhalen delen? Mail jouw idee over dit artikel naar [email protected]

CHLOË STERK