Team Daily Nonsense

Waarom zien we alleen elkaars perfecte online wereldje?

In de online wereld lijkt alles maar perfect, iedereen heeft die veel te dure tas, uitverkochte schoenen, limited edition zonnebril en vakanties waar je u tegen zegt. Maar in real life is niemand volmaakt, kunnen we niet alles leuk vinden en heeft iedereen wel een eigen mening. Ondanks alle niet-realistische invloeden vanuit de online wereld, ben je als lezer toch eigenlijk liever opzoek naar een eerlijk verhaal? Juist die verhalen kan je op dit platform vinden. Hoe dan? Het team bestaat uit meiden die een kijkje geven in hun ‘echte’ leven; ze zijn zorgvuldig gekozen bij het schrijversonderwerp waar zij passie voor hebben. Maar natuurlijk mét jouw dagelijkse dosis Daily Nonsense.

Wil jij toegevoegd worden aan team Daily Nonsense en jouw verhalen delen? Mail jouw idee over dit artikel naar redactie@DailyNonsense.nl

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Tessa Koster

Tessa (27) woont in Nijmegen en werkt met veel plezier als junior inkoper. Het liefst gaat ze op reis en daarom gaan al haar vakantiedagen op aan reizen. Het kan haar niet ver genoeg!

Lisa Wadle

Met haar bedrijf Elisabeth Eva Healing & Coaching brengt Lisa (29) mensen terug naar hun essentie en opent ze voor de magie van het leven. Je kunt haar vinden op @_elisabeth.eva waar ze regelmatig inzichten en tips deelt om het contact met jezelf en je lichaam te herstellen.

Marthe Lem

Marthe (32) maakte op haar zeventiende haar eerste grote soloreis naar México en Guatemala. Sindsdien pakt ze elke kans die zich voordoet om meer van de wereld te zien - studerend in Spanje, backpackend in zuid-amerika of wonend in Ethiopië. Haar vaste woonplaats is in Berlijn waar ze werkt bij een camper-sharing platform, maar ze is vaak op bijzondere plekken te vinden om te kitesurfen, te fietsen of de lokale cuisine te ontdekken.

Floor van Paassen

Floor (28); een creatieve, energieke en ambitieuze grafisch vormgever met een eigen ontwerpstudio. Gaat bluffend door het leven en kent weinig angst. Woont samen met haar vriend Joris en labrador Guus in het mooie West-Friesland. Geniet van al haar sporten, lieve vrienden en is gek op planten en bloemen. Ze kickt op het ‘wauw’ effect of het nu gaat om een huisstijl voor een onderneming, het opknappen van een oude stoel of het uitzicht na een heftige hike. Ze deelt graag haar ervaringen en unieke locaties tijdens haar vakanties of dagjes weg.

Maayke Cornelissen

Maayke (32) heeft een passie voor milieu, duurzaamheid en gezondheid en woont sinds een jaar in Andalusië met haar gezin om groener en vrijer te kunnen leven. Haar baan als orthopedagoog combineren met het prille moederschap zorgde voor stress. Ook liep het gezin al een tijd met het idee om te emigreren omdat ‘het Hollandse leven’ hen niet meer goed paste. Na een maand door Andalusië te hebben getrokken, vonden zij hun droomplek: een verwaarloosde finca met mangofarm, een groot huis en waanzinnige vergezichten. Hier zouden zij wel eens hun droom kunnen verwezenlijken!

Lisa

Lisa (26) woont samen met Elroy en samen maken ze mooie reizen. Momenteel is ze druk met haar baan als persoonlijk begeleider in de forensische zorg waarnaast ze ook nog bezig is met haar pre-master Orthopedagogiek in Groningen. In haar vrije tijd sport en schrijft ze graag en vindt ze het ook leuk zich bezig te houden met mode, interieur en reizen!

Maartje van Hout

Maartje (32) is lerares in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en heeft het bruisende Nijmegen verlaten om met haar gezinnetje weer terug te keren naar het mooie Gemert. Ze woont daar samen met haar vriend Geert, haar dochtertjes Loa & Holly en hondje Beer. Ze heeft een grote voorliefde voor unieke vintage vondsten. Kringloopwinkels, rommelmarkten en secondhandshops struint ze af, op zoek naar dat ene pareltje. Haar gouden tips deelt ze graag door erover te schrijven.

Nabila El Ouatassi

Nabila (32), modeontwerpster, spreekster, schrijfster maar bovenal gewoon mens. Jarenlang heeft Nabila te kampen gehad met een identiteit-crisis. “Hoe pas ik mij aan andere aan? Hoe zorg ik ervoor dat ik gezien word? Maar vooral leuk gevonden word?” Onzekerheden waar wij anno 2021 bijna allemaal mee kampen. Totdat Nabila besloot dat het vooral belangrijk was om zichzelf leuk te vinden. Vanuit daar is een honger gestart naar een ultieme zelf ontdekkingsreis en deze deelt zij oa. met duizenden andere via Instagram. Daarnaast heeft ze onlangs haar eerste boek; “Goud bloed” uitgebracht, een boek dat gaat over het vinden van geluk in pijn.

Iris Schram

Iris (34); een daadkrachtig en enthousiast persoon die enorm geniet van haar leven en die het liefst elk weekend ten volle benut. Houdt niet van stilzitten, behalve als het aan een bar of tafel is in een restaurant. Het verbinden van mensen is een van haar favoriete bezigheden. Daarom heeft ze ook van haar hobby haar werk gemaakt als projectmanager voor een bureau dat netwerkevenementen organiseert. Als ex-restaurant manager is ze vooral gericht op de nieuwste trends op het gebied van food, maar ook de beleving blijf ze belangrijk vinden. Ze is single, woont in Amsterdam en houdt van actieve & avontuurlijke vakanties, hardlopen, wakeboarden en (natuurlijk) diners hosten voor vrienden en familie.

Anne Kolkman

Anne (31), woont in Nijmegen met haar twee katten Frum & Bobbie. Ze is single, is dol op lekker eten en gaat regelmatig een weekendje weg. Ze werkt als Locatiemanager bij YveY, de horeca partner van N.E.C. Van goede hospitality en horeca heeft Anne dus wel kaas gegeten! Voor DailyNonsense.nl schrijft Anne over de lekkerste restaurants en de fijnste weekendjes weg in de regio Gelderland. Daarnaast deelt ze ook verhalen over liefde en vriendschap.

Nikita Foe

Nikita (27) is PR en social media specialist in de hospitality. Twee jaar lang woonde- en werkte ze in de magische wereld van Disneyland Parijs, nu woont ze in de gezellige Baarsjes met haar vriend en Franse Bulldog Bob. Ze is een hopeloze romanticus (en feministe in wording) met een gezonde dosis zelfspot. Verder is ze gek op reizen, schrijven, dansen, dieren en verslaafd aan koffie. Post ook gedichtjes op Instagram (instagram.com/quotablesbynikita).

Tara Kenkhuis

Tara (27) is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Zwolle en heeft in Utrecht en Amsterdam gestudeerd. Na een jaar werken in Libanon wilde ze even op vakantie, maar dat liep een beetje anders. Nu is ze al 1,5 jaar self-employed en werkt ze over de hele wereld. Ze geeft strategie en soft skills trainingen, schrijft voor verschillende blogs, doet PR, en is reisleiding of skileraar als het uitkomt. Ze houdt van spontane acties, danst in de regen of in een club, sport om de dag zodat ze kan eten wat ze wil, maar zit ook net zo lief met een boek op schoot op de bank.

Yvette Koedam

Yvette (28) is één bom van energie! Ze heeft een passie voor lekker eten, wijn, gooien met zware gewichten en ziet elke dag als kans om een avontuur te beleven. Ze woont in Den Haag samen met haar vriend Jordy en twee katten Bean en Indy.

Nicky de Bar

Nicky (33) woont met haar vriend en zoontje in een wijk nabij Eindhoven. De leukste stad van Nederland als je het haar vraagt, want er is zoveel te ontdekken. Vroeger wilde ze naar de mode academie, maar uiteindelijk besloot ze om naar de Pabo te gaan en is nu werkzaam in het basisonderwijs. Goedgekleed uiteraard, en volgens de laatste trend, want die liefde voor mode is nooit verdwenen. Voor DailyNonsense.nl gaat Nicky opzoek naar de leukste hotspots in de regio Noord Brabant, Zeeland en Limburg. Opent u binnenkort een restaurant of winkel, is de menukaart van uw restaurant net vernieuwd en of wilt u een product of dienst promoten in deze regio? Dan hoort zij dat graag!

Marie-josé van Maanen

Nederlandse Marie-josé (32), beter bekend als MJ of Zeze, is opgegroeid in het West-Afrikaanse Guiné-Bissau. Ze was negen jaar toen er een burgeroorlog uitbrak en verhuisde noodgedwongen naar Nederland. Nooit voelde ze zich echt thuis, totdat ze, acht jaar geleden, weer terug verhuisde naar Guiné-Bissau. Ze heeft twee dochters, wordt blij van de simpele dingen in het leven, vindt Nederlanders zeurders, snapt niet wat voor gruwelijkheden wij mensen elkaar aan doen, houdt enorm van koffiemomentjes en vergeet nooit dat 'the only thing that multiplies when you share it, is happiness'.

tess van dam

Na wat donkere jaren met onder andere een eetstoornis, depressie en veel angst, is Tess (21) haar leven weer stap voor stap aan het opbouwen. Ze studeert marketing- & communicatie en is graag bezig met yoga, meditatie en wandelen om haar rust te vinden. Tess zal je meenemen in haar reis, waarin ze zichzelf ontdekt en het leert van het leven te genieten.