Team Daily Nonsense

Waarom zien we alleen elkaars perfecte online wereldje?

In de online wereld lijkt alles maar perfect, iedereen heeft die veel te dure tas, uitverkochte schoenen, limited edition zonnebril en vakanties waar je u tegen zegt. Maar in real life is niemand volmaakt, kunnen we niet alles leuk vinden en heeft iedereen wel een eigen mening. Ondanks alle niet-realistische invloeden vanuit de online wereld, ben je als lezer toch eigenlijk liever opzoek naar een eerlijk verhaal? Juist die verhalen kan je op dit platform vinden. Hoe dan? Het team bestaat uit meiden die een kijkje geven in hun ‘echte’ leven; ze zijn zorgvuldig gekozen bij het schrijversonderwerp waar zij passie voor hebben. Maar natuurlijk mét jouw dagelijkse dosis Daily Nonsense.

Wil jij toegevoegd worden aan team Daily Nonsense en jouw verhalen delen? Mail jouw idee over dit artikel naar redactie@DailyNonsense.nl

Chloë Sterk

Chloe (34) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt enorm van reizen en wil op een gegeven moment naar Spanje verhuizen. Op dit moment woont ze nog in een knusse studio in Amsterdam en probeert daar een gezonde balans in de welbekende rat race te vinden.

Frederike Palmen

Frederike (39) is zangeres, Singer-songwriter, zangcoach, wokrshopdocent en moeder van een veel te wijze dochter van 2. Samen met haar verloofde - two years and counting - en de dochter begint ze binnenkort aan haar grootste project ever; een reis door Europa. Tijdens deze reis gaan ze op zoek naar bijzondere verhalen van gewone mensen en zetten deze om in poptracks. Voor Daily Nonsense schrijft Frederike iedere maand over haar reis - Frederike's reis is te volgen via https://www.instagram.com/i.n.k.t en www.wijzijninkt.nl.

Lisa Wadle

Met haar bedrijf Elisabeth Eva Healing & Coaching brengt Lisa (29) mensen terug naar hun essentie en opent ze voor de magie van het leven. Je kunt haar vinden op @_elisabeth.eva waar ze regelmatig inzichten en tips deelt om het contact met jezelf en je lichaam te herstellen.

Naomi Van Bezooijen

Naomi's (25) leven wordt gekenmerkt door haar hunkering naar reizen en grote liefde voor Amsterdam. Ze stelt zichzelf constant vragen over innerlijke vrijheid, intentie en transformatie. Door een reeks perfecte omstandigheden, is ze op het pad van Tantra terecht gekomen. Met onder andere workshops hoopt ze haar leerlingen te laten ervaren hoe mooi en extatisch het leven is wanneer we ons zonder oordeel kunnen overgeven aan het moment.

Maayke Cornelissen

Maayke (32) heeft een passie voor milieu, duurzaamheid en gezondheid en woont sinds een jaar in Andalusië met haar gezin om groener en vrijer te kunnen leven. Haar baan als orthopedagoog combineren met het prille moederschap zorgde voor stress. Ook liep het gezin al een tijd met het idee om te emigreren omdat ‘het Hollandse leven’ hen niet meer goed paste. Na een maand door Andalusië te hebben getrokken, vonden zij hun droomplek: een verwaarloosde finca met mangofarm, een groot huis en waanzinnige vergezichten. Hier zouden zij wel eens hun droom kunnen verwezenlijken!

Nynke Hillebrand

Nynke (37) is hulpverlener in hart en nieren. Na 12 jaar verpleegkundige op een spoedeisende hulp voor huisdieren dacht ze dat ze klaar was met hulpverlener zijn. Niks bleek minder waar. Inmiddels is zij de Zusters voor de Zusters en ondersteund ze zorg professionals en hun teams naar grenzen voelen en aangeven. Daarnaast is ze moeder van twee prachtige meiden, hondenmoeder van de allerleukste Portugese mafkees, positieveling, burn-out kundige, systemisch therapeut – psychotrauma en houdt van diepgaande gesprekken en spelletjesavonden. Haar levensmotto is – als het niet linksom kan, dan doen we het rechtsom. Waarbij het om de route gaat en niet het eindpunt.

Tatyana Izelaar

Tatyana Izelaar (23), een creatieveling, inspirator, ziel en mens die op een zoektocht is naar haar identiteit, wie ze in essentie is. Haar droom is het om mensen te helpen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling met de intentie om alle laagjes van conditioneringen, programma’s en maskers in veiligheid af te pellen om terug kunnen komen bij onszelf; in liefde, in zachtheid, in verbondenheid. Ze maakt haar eigen kruidenthee, organiseert vrouwencirkels, volgt een opleiding tot Holistisch Levenstherapeut op de School of Life, werkt als hostess en houdt van echte hartsverbindingen.

Nabila El Ouatassi

Nabila (32), modeontwerpster, spreekster, schrijfster maar bovenal gewoon mens. Jarenlang heeft Nabila te kampen gehad met een identiteit-crisis. “Hoe pas ik mij aan andere aan? Hoe zorg ik ervoor dat ik gezien word? Maar vooral leuk gevonden word?” Onzekerheden waar wij anno 2021 bijna allemaal mee kampen. Totdat Nabila besloot dat het vooral belangrijk was om zichzelf leuk te vinden. Vanuit daar is een honger gestart naar een ultieme zelf ontdekkingsreis en deze deelt zij oa. met duizenden andere via Instagram. Daarnaast heeft ze onlangs haar eerste boek; “Goud bloed” uitgebracht, een boek dat gaat over het vinden van geluk in pijn.

Nikita Foe

Nikita (27) is PR en social media specialist in de hospitality. Twee jaar lang woonde- en werkte ze in de magische wereld van Disneyland Parijs, nu woont ze in de gezellige Baarsjes met haar vriend en Franse Bulldog Bob. Ze is een hopeloze romanticus (en feministe in wording) met een gezonde dosis zelfspot. Verder is ze gek op reizen, schrijven, dansen, dieren en verslaafd aan koffie. Post ook gedichtjes op Instagram (instagram.com/quotablesbynikita).

Tara Kenkhuis

Tara (27) is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Zwolle en heeft in Utrecht en Amsterdam gestudeerd. Na een jaar werken in Libanon wilde ze even op vakantie, maar dat liep een beetje anders. Nu is ze al 1,5 jaar self-employed en werkt ze over de hele wereld. Ze geeft strategie en soft skills trainingen, schrijft voor verschillende blogs, doet PR, en is reisleiding of skileraar als het uitkomt. Ze houdt van spontane acties, danst in de regen of in een club, sport om de dag zodat ze kan eten wat ze wil, maar zit ook net zo lief met een boek op schoot op de bank.