Team Daily Nonsense

Waarom zien we alleen elkaars perfecte online wereldje?

In de online wereld lijkt alles maar perfect, iedereen heeft die veel te dure tas, uitverkochte schoenen, limited edition zonnebril en vakanties waar je u tegen zegt. Maar in real life is niemand volmaakt, kunnen we niet alles leuk vinden en heeft iedereen wel een eigen mening. Ondanks alle niet-realistische invloeden vanuit de online wereld, ben je als lezer toch eigenlijk liever opzoek naar een eerlijk verhaal? Juist die verhalen kan je op dit platform vinden. Hoe dan? Het team bestaat uit meiden die een kijkje geven in hun ‘echte’ leven; ze zijn zorgvuldig gekozen bij het schrijversonderwerp waar zij passie voor hebben. Maar natuurlijk mét jouw dagelijkse dosis Daily Nonsense.

Wil jij toegevoegd worden aan team Daily Nonsense en jouw verhalen delen? Mail jouw idee over dit artikel naar redactie@DailyNonsense.nl

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Tessa Koster
Tessa Koster

Tessa (27) woont in Nijmegen en werkt met veel plezier als junior inkoper. Het liefst gaat ze op reis en daarom gaan al haar vakantiedagen op aan reizen. Het kan haar niet ver genoeg!

Pip Peters
Pip Peters

Een hoofd vol krullen en een hart voor mode. Als Fashion Editor/ stylist woont Pip Peters (21) al een paar jaar in onze prachtige hoofdstad. Ze liep onder andere stage bij Danie Bles en werkte als Fashion Editor bij Grazia. Haar droom? Carriére maken in New York. Dream big, right? Met haar bakfiets sjeest ze van hot naar her en geen avontuur is te gek. Voor DailyNonsense.nl neemt Pip je mee achter de schermen van de mode industrie en vertelt ze je alles wat je wilt en moet weten op het gebied van fashion. Are you ready?

Achelle Koonings
Achelle Koonings

Achelle (28) is na 10 jaar Amsterdam en een jaar Utrecht terug in ’t Gooi. Na haar studie Nederlandse Taal aan de UvA werd ze aangenomen aan een Fine Arts Master in Acting For Film in Los Angeles, maar uiteindelijk besloot ze om geen gigantische schuld aan te gaan voor deze hele onderneming. Van haar eerste expositie als kunstenaar tot een opname in een afkickkliniek, is ze nu volledig in haar spirituele kracht gaan staan om haar passie voor tekst en kunst te vervolgen. Voor DailyNonense.nl schrijft Achelle over kunst, culuur en spiritualitiet. Ze gaat opzoek naar interessante gadgets, deelt oefeningen om meer tot en bij jezelf te komen en checkt de leukste evenementen die te maken hebben met kunst en spiritualiteit. Wilt u graag uw gadget gericht op kunst, cultuur of spiritualiteit onder de aandacht brengen of lijkt het u wat als Achelle verslag komt doen van uw evenement of expositie? Dan is in overleg, ‘niets te gek’. Enthousiast geworden? Stuur ons gerust een mailtje!

Carlijn Blaauw
Carlijn Blaauw

Carlijn (39) woont met haar man Yalçin en hond Juma in het zuiden van Spanje. Samen zijn ze een jaar geleden uit Amsterdam vertrokken om hun droom, een eigen Bed&Breakfast, te realiseren. Hun droom Casa Alba is te volgen op Instagram. Voor DailyNonsense.nl schrijft ze over het opbouwen van hun bedrijf en leven in Spanje.

Marit Van Groen
Marit Van Groen

Marit (23) komt uit Almere en is momenteel op wereldreis. Een jaar geleden vertrok ze zonder plan en eind datum en ze is voorlopig nog niet van plan om thuis te komen.

Lisa Wadle
Lisa Wadle

Na een traditionele carrière in marketing en tech is Lisa (28) momenteel bezig haar leven om te gooien en haar zielsmissie achterna te gaan - vrouwen helemaal verliefd te doen worden op zichzelf. Met haar coaching bedrijf Rising Goddess gebruikt ze technieken uit onder andere yoga, Reiki en tantra om vrouwen te helpen weer in contact te komen met hun lijf en seksualiteit. Je kunt haar vinden op @risinggoddessnl waar ze dagelijks inzichten en tips deelt om dichter bij jezelf te komen.

Demi Dingerdis
Demi Dingerdis

Demi (27) is opgegroeid in het dorp Bergen (NH) en is op haar twintigste verhuisd naar de grote stad. Jarenlang heeft ze last gehad van ondergewicht en was ze alles behalve gelukkig met haar spiegelbeeld. Eind 2016 was het tijd voor verandering en besloot ze aan de slag te gaan met een coach. Hier creëerde ze de interesse in sport en voeding. Ze schreef zich in voor bikini fitness wedstrijden en na het behalen van het NK besloot ze het roer weer om te gooien. Het werd tijd om te focussen op een gezonder lichaam en geest Ze volgde een opleiding personal training en ronde deze met succes af! En nu, nu is de tijd rijp om andere te helpen om happy te blijven, worden en zijn met je eigen lichaam.

Lisa
Lisa

Lisa (24) heeft een relatie met Elroy en samen maken ze mooie reizen. Ook zijn ze op dit moment druk op zoek naar een koopwoning. Ze is momenteel bezig met afstuderen en is werkzaam als woonbegeleider in de forensische zorg. In haar vrije tijd sport en schrijft ze graag en vind ze het ook leuk zich bezig te houden met mode, lifestyle en reizen!

Anne Kolkman
Anne Kolkman

Anne (30), woont in Nijmegen met haar twee katten Frum & Bobbie. Ze is single, is dol op lekker eten en gaat regelmatig een weekendje weg. Ze werkt als Manager Operations bij YveY, de horeca partner van N.E.C. Van goede hospitality en horeca heeft Anne dus wel kaas gegeten! Voor DailyNonsense.nl schrijft Anne over de lekkerste restaurants en de fijnste weekendjes weg in de regio Gelderland. Daarnaast deelt ze ook verhalen over liefde en vriendschap.

Jet van Dort
Jet van Dort

Jet - een trotse Amsterdamse - is 26 jaar en woont in Amsterdam. Ze is avontuurlijk en haar grote passie is haar vak communicatie en reizen. Sinds eind 2018 is er een hele hoop veranderd want toen besloot ze 3 maanden met backpack door Australië te trekken en uitgereisd raakt ze nooit. Ze is ondernemend, ambitieus en creatief en heeft sinds oktober 2019 haar eigen bedrijf ‘Media Jet’ waarin ze mensen ondersteunt met hun communicatie. Dit om mensen te helpen om hun communicatie te verbeteren. Verder houdt ze van skiën, tijd door brengen met vrienden en familie en is heel erg fan van Ajax!

Nikita Foe
Nikita Foe

Nikita (27) is PR en social media specialist in de hospitality. Twee jaar lang woonde- en werkte ze in de magische wereld van Disneyland Parijs, nu woont ze in de gezellige Baarsjes met haar vriend en Franse Bulldog Bob. Ze is een hopeloze romanticus (en feministe in wording) met een gezonde dosis zelfspot. Verder is ze gek op reizen, schrijven, dansen, dieren en verslaafd aan koffie. Post ook gedichtjes op Instagram (instagram.com/quotablesbynikita).

Tara Kenkhuis
Tara Kenkhuis

Tara (27) is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Zwolle en heeft in Utrecht en Amsterdam gestudeerd. Na een jaar werken in Libanon wilde ze even op vakantie, maar dat liep een beetje anders. Nu is ze al 1,5 jaar self-employed en werkt ze over de hele wereld. Ze geeft strategie en soft skills trainingen, schrijft voor verschillende blogs, doet PR, en is reisleiding of skileraar als het uitkomt. Ze houdt van spontane acties, danst in de regen of in een club, sport om de dag zodat ze kan eten wat ze wil, maar zit ook net zo lief met een boek op schoot op de bank.

Nicky de Bar
Nicky de Bar

Nicky (33) woont met haar vriend en zoontje in een wijk nabij Eindhoven. De leukste stad van Nederland als je het haar vraagt, want er is zoveel te ontdekken. Vroeger wilde ze naar de mode academie, maar uiteindelijk besloot ze om naar de Pabo te gaan en is nu werkzaam in het basisonderwijs. Goedgekleed uiteraard, en volgens de laatste trend, want die liefde voor mode is nooit verdwenen. Voor DailyNonsense.nl gaat Nicky opzoek naar de leukste hotspots in de regio Noord Brabant, Zeeland en Limburg. Opent u binnenkort een restaurant of winkel, is de menukaart van uw restaurant net vernieuwd en of wilt u een product of dienst promoten in deze regio? Dan hoort zij dat graag!

Mariska Stolwijk
Mariska Stolwijk

Mariska (32) kampte jarenlang met hartproblemen en onderging een ablatie. Ze woont in Bodegraven, is single, werkt als marketeer en is dol op shoppen, schrijven en haar sociale leven. Het liefst zoekt ze naar designer vintage pareltjes online of drinkt ze wijntjes met vriendinnen.

Janneke Scherpenhuyzen
Janneke Scherpenhuyzen

Janneke (28) is een geboren en getogen Nijmegenaar. De afgelopen 10 jaar realiseerde haar kinderdroom om model te worden en reisde voor verschillende agencies en opdrachtgevers de hele wereld over. De laatste vier jaar heeft ze in het prachtige Zuid-Afrika doorgebracht waar  de liefde aka “gezonde verslaving” voor de natuur, bergen en outdoor is ontstaan. Ze beklom de Kilimanjaro, liep meerdere keren mee met de Nijmeegse Vierdaagse en struint het liefst door de natuur. Voor DailyNonsense.nl schrijft Janneke over alles wat te maken heeft met actief bezig zijn. Ze gaat opzoek naar de coolste outdoor bestemmingen en activiteiten, ze probeert de gadgets die hierbij aansluiten en deelt tips om comfortabel, maar toch hip op een outdoor trip te gaan.

Yvette Koedam
Yvette Koedam

Yvette (28) is één bom van energie! Ze heeft een passie voor lekker eten, wijn, gooien met zware gewichten en ziet elke dag als kans om een avontuur te beleven. Ze woont in Den Haag samen met haar vriend Jordy en twee katten Bean en Indy.

Sanne Noorman
Sanne Noorman

Sanne (29) is een echte girlboss en woont in Horst. Op haar 24e startte zij online schoenenboetiek Uppark.nl en een jaar later kwam daar online-outlet-zusje Fooshz.com bij. Haar meisjesdroom werd pas echt werkelijkheid met de overname van dameskledingzaak Heerenstraat. Sanne is dolenthousiast, straight to the point, lacht veel, danst overal en always goes with her passions.

Maartje van Hout
Maartje van Hout

Maartje (29) is lerares in het speciaal onderwijs en woont samen met haar vriend Geert en hondje Beer in Nijmegen. Ze wordt zen van yoga en heeft een grote voorliefde voor vintage. Kringloopwinkels, rommelmarkten en secondhandshops struint ze af, op zoek naar dat ene pareltje. Haar gouden tips deelt ze graag door erover te schrijven.

Rachel Cannegieter
Rachel Cannegieter

Rachel (36) is ondernemer, spreker, creatieve rebel en is op zoek naar echtheid. Met haar fashion consultancy Rethink Rebels draagt ze bij aan een duurzamere mode industrie. Haar passies zijn Fairness, Sustainable Fashion & Feminisme. Ze is getrouwd met haar beste maatje, tikkeltje tegendraads en gelooft in de law of attraction.