Twee manieren om veterlaarsjes in de herfst te combineren

En toen was het opeens herfst. En daar moeten we allemaal even aan wennen (althans ik wel). Ondanks dat de herfst heel veel voordelen schijnt te hebben, want tja dat hoor ik mensen altijd zeggen. Je kent het vast wel; lees ik weer op Facebook: heerlijk herfst, kun je lekker met een kleedje op de bank netflixen, je volvreten met pepernoten en voor de openhaard hangen. Allemaal waar, maar geef mij maar gewoon die heerlijke zonnige zomer. Ik ben niet gemaakt voor de herfst en al helemaal niet voor de winter. Ik hou gewoon van de warmte. Daarmee klaar! Maar goed helaas moeten we toch geloven aan de Nederlandse herfst. Dus gooi ik even een herfstachtige outfit online.

Het liefst ontvlucht ik de herfst en de winter. Ik google naar goedkope vluchten, ga meteen in op aangeboden reisjes voor mijn website (vooral naar warme bestemmingen) of probeer een deal te maken met een hotel in een zonnig oord. Vorig seizoen was ik in oktober in Griekenland en Portugal en besloot ik last-minute met oud & nieuw naar Aruba te vliegen. Want, waarom hier blijven? Inmiddels ben ik alweer flink aan het plannen en morgen ga ik gelukkig alweer richting de zon. Tunesië wordt de eerste bestemming deze herfst.

In de zomer ben ik fan van sneakers. Maar wat draag ik nou het liefste als de herfst in aantocht is? Stiekem ben ik echt gek op casual en comfy looks. Basic items die je eindeloos door kan combineren. Ja daar hou ik van. En bij zo’n look zijn veterlaarsjes ideaal om te dragen.

Ondanks dat ik veel op reis ben, een nieuw platform ben gestart wil ik de modekant van Fashionista Chloe nog wel in beetje voort laten leven op DailyNonsense. Het verschil van de oude Fashionista Chloe en de nieuwe Fashionista Chloe? In dit soort posts wil ik jullie laten zien hoe je een bepaald item makkelijk kan combineren.

Vandaag start ik met deze donkergroene veterlaarsjes van Nubikk. Want hoe combineer je dat? Inspiratie nodig? Check dan de twee verschillende looks hieronder. Welke is je favoriet? De look met de leren broek of de look met het suède rokje? Laat je mij het weten hieronder in de reacties? Ik ga snel mijn koffer inpakken voor Tunesië. Tot de volgende keer!

Shop de items: Veterlaarsjes van Nubikk €179.95 Leren broek van Samsøe & Samsøe €529.95 tas Furl€ 244,95 – rest items: vorig seizoen 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP