Gratis Harry Potter films kijken. Dat doe je zo!

Wie mij kent, weet dat ik dol ben op Harry Potter en alle Harry Potter films. Dus toen ik een paar maanden geleden de kans kreeg om diverse Harry Potter filmlocaties in Engeland te ontdekken sprong ik natuurlijk een gat in de lucht. Want hey, voor mij was dit echt even een ‘dreams come true’ momentje. Meteen al bij de eerste stop, Alwick castle, ja dat is het kasteel waar Harry Potter voor het eerst vliegles kreeg, was ik super excited, maar ook de andere filmlocaties zijn fanatisch om te bezoeken.

Eenmaal in North York Moors aangekomen bezocht ik het bekende Goathland station welke bekend is als Hogsmeade station. Dit is het station waar de trein aankomt op Zweinstein en Hagrid tijdens Harry Potter en de Steen der Wijzen uitzwaait.

Gratis Harry Potter films kijken - VPN

Na een paar prachtige dagen in North York Moors reisde ik weer verder naar York waar ik door de Shambles liep. Deze straat heeft veel weg van Diagon Alley en je kan er ook allemaal coole Harry Potter gadgets kopen. En toen na ongeveer 5 dagen kwam ik uiteindelijk uit in Londen. De Engelse stad waar naast heel veel Harry Potter filmlocaties, ook de Harry Potter Studio Tour is. 

Je snapt natuurlijk wel dat ik mijn 7daagse Harry Potter reis door Engeland moest afsluiten bij de Harry Potter studio Tour. Dus zo gezegd zo gedaan. In de Harry Potter Studio’s ben je als fan echt meer dan 6 uur zoet en loop je langs kostuums, decors en andere attributen die gebruikt zijn in de films. 

Maar goed genoeg geschreven over mijn Harry Potter reis door Engeland. Eenmaal thuis kon ik natuurlijk niet wachten om weer eens een Harry Potter marathon in te lassen. Maar wat bleek; de Harry Potter films zijn niet beschikbaar op Netflix. Waarom? Hoe dan? Dat was toch laatst aangekondigd? Wat bleek, je kan de films alleen maar kijken via Netflix Belgie en Frankrijk. Dat was even een ‘bummer’. Wat nu?

Met een VPN gratis Harry Potter films kijken

Ik heb, misschien oud, maar wel goed nieuws voor je! Wist je dat je de Belgische en Franse Netflix via VPN kan kijken? Met een VPN-verbinding, leidt je internetverkeer via een externe server om en verberg je jouw locatie (IP-adres). Door verbinding te maken met een VPN-server in Belgie of Frankrijk, wordt jouw dataverkeer omgeleid via Frankrijk of Belgie. Dit betekent dat het voor Netflix net lijkt alsof jij je op Franse of Belgische bodem bevindt. Hierdoor kun je gratis Harry Potter films (alle delen) kijken. 

Gratis Harry Potter films kijken - VPN

De beste VPN om Harry Potter te kijken

  • ExpressVPN
  • CyberGhost
  • NordVPN
  •  Surfshark

Ik weet wel wat ik aankomende kerst ga doen. Ik ga een Harry Potter Marathon inlassen en weer een geniet van alle Harry Potter films. Jullie ook? Heb jij vragen over een VPN en of mijn Harry Potter reis door Engeland? Of mis je iets in dit artikel? Laat het mij dan gerust weten in de reacties hieronder.  

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP