GIVEAWAY: WIN 12 PAAR SNEAKERS IN SAMENWERKING MET FOOT LOCKER

Footlocker Flagship store #findtherightsneaker Xite Sneaker giveaway
Footlocker Flagship store #findtherightsneaker Xite Sneaker giveaway
Op zaterdag 17 mei 2014 opent Foot Locker de deuren van haar nieuwe Amsterdamse flagship store. Een historisch pand in de Kalverstraat is volledig gerenoveerd en huist nu honderden sneakers, apparel en accessoires. Tevens bevindt zich op de 1ste verdieping het exclusieve in-store concept ‘House of Hoops’.  Ter ere van deze opening geeft Footlocker in samenwerking met muziek zender Xite maar liefst 12 paar sneakers weg. 
 
Elke dag, van dinsdag 13 mei tot en met vrijdag 16 mei, gaat een DJ op pad in Amsterdam met 1 rechter sneaker. Als jij door middel van aanwijzingen (die ik via social media deel) de DJ en sneaker weet te vinden maak jij kans op 3 paar nieuwe sneakers. Heb jij de sneaker en de DJ gevonden maak dan een foto van jezelf met de sneaker en post deze met de #findtherightsneaker op Instagram of Facebook. Kom daarna met de rechter sneaker naar de Foot Locker Flagship store om drie paar sneakers (een voor jou en twee voor je vrienden) uit te zoeken. Heb jij gewonnen? Dan krijg je ook nog eens twee kaarten voor het 1-jarig bestaan van Please Don’t Tell in de Jimmy Woo vrijdag 16 mei.
 
Even voor de duidelijkheid. Iedere dag worden er dus drie aanwijzingen (18.30, 10.30, 13.30) gegeven op mijn social media. Zorg dus dat jij mij volgt op Twitter (volg hier), Facebook (volg hier) en Instagram (volg hier), hierdoor krijg je alle aanwijzingen. Weet jij wie de DJ is, dan zal hij of zij jouw nieuwe aanwijzingen geven op zijn eigen social media om de sneaker te vinden. Er zijn vier verschillende DJ’s die deze week meedoen, dus je maakt 4x kans op 3 paar sneakers. 
 
Whoop Whoop! Doe jij mee? Hier alvast de eerste hint voor de eerste DJ.. Meisjes houden van ze.. #findtherightsneaker.. SUCCES! 
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

14 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP