Het Xacus shirt op drie manier gecombineerd in Portugal

XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL
XACUS SHIRTS IN PORTUGAL

Vier looks met Xacus shirts

Voordat ik het door heb ben ik alweer een week in Portugal. Vandaag is mijn laatste dag hier in het zonnige zuiden (althans, het is bewolkt maar whatever) aangebroken en vlieg ik vanavond na acht weken (bijna) aan een stuk reizen naar huis. De afgelopen dagen waren heerlijk, maar ergens kan ik niet wachten om weer thuis te zijn. Snappen jullie wel toch? Maar wat had ik aan in Portugal? In samenwerking met het merk Xacus stelde ik vier looks samen die perfect aansloten bij mijn trip. Welke look is jullie favoriet?

De eerste look voor Xacus fotografeerde ik tijdens de zonsondergang in Cabo de São Vicente. Ik combineerde een denim rokje met een ruffle blouse en mijn witte sneakers. In de Algarve is de temperatuur echt perfect tijdens de wintermaanden. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn artikel: Winter in Algarve.

De tweede look is een echte avond look die ik fotografeerde ten noorden van Porto. Zwart/witte looks zijn stiekem mijn favoriet en om de look een twist te geven combineerde ik deze met mijn cobalt blauwe sneakers. Vind je dit nou net iets te veel dan kan je ook gewoon voor witte of zwarte sneakers of zwarte hakken kiezen.

De derde look is in mijn ogen een echte citytrip look. De look is comfortabel, maar toch hip. Logisch dus dat ik deze fotografeerde midden in Porto. Wat vinden jullie van het bordeaux rood in combinatie met het camel bruine rokje? Misschien is deze look wel mijn favoriet. Al gaat blote benen in Nederland helaas niet meer lukken. BUMMER!

De laatste look is een echte herfst look en wel ideaal om te dragen tijdens de aankomende dagen in Nederland. Voor deze outfit combineerde ik mijn suede flared broek met een camouflage blouse en mijn grote bruine zonnebril (die ik voor zes dollar kocht op de markt in LA).

En nu mijn vraag: welke look is jullie favoriet? Voor nu veel liefs uit Porto. Ik ga nog even de stad in, voordat ik weer naar het koude Nederland vlieg. Ik hou jullie op de hoogte. Liefs X

Volg mijn avonturen ook via Snapchat @FashionistaChlo en Instagram.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP