We gaan weer aan de slag bij Bad Beek

BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK BACK ON TRACK WORK-OUT BLOG FASHIONISTA CHLOE BAD BEEK

Ik ben weer in Nederland na twee fantatsische weken in Monaco en Dubai. Het was een geweldige ervaring, maar het is soms ook weer lekker om even thuis te zijn. Niet dat ik lang in Nijmegen ben, vandaag ga ik voor een aantal dagen naar de kust van Noordwijk aan Zee en 15 juni ga ik richting Florence. Er staan dus weer veel leuke dingen op het programma. Natuurlijk wil ik ook shape blijven, dus toen ik terug kwam ging ik rechtstreeks naar sportschool Bad Beek. Natuurlijk heb ik op mijn voeding gelet tijdens mijn reis, maar toch merkte ik als je onderweg bent het niet altijd even makkelijk is om gezond te eten. In Monaco had ik regelmatig haast en dan is het vaak heerlijk om even wat te snacken. In Dubai was ik samen met een vriendinnetje en dan gaat het wat makkelijker. Op de hoek van ons appartement zat een tentje waar je heerlijke shakes en sapjes kon halen. Ideaal dus! Nu dus weer even aan de slag en dat wil ik natuurlijk met jullie delen. Ik merkte dat mijn vorige sport post (lees die hier) erg goed bij jullie in de smaak viel. Super leuk om dat te zien, omdat ik dit nooit had verwacht. Zelf bevalt het sporten bij Bad Beek mij ook goed, dus het lijkt mij leuk om aan deze post een vervolg te geven. Voor vandaag dus alleen een klein intro verhaaltje inclusief een van mijn favoriete outfits van Bjorn Borg die ik graag draag tijdens het sporten. Ik vind de combinatie van het groen met zwart en roze zo leuk! Wat vinden jullie trouwens van mijn bidon? De tekst Pop Like Champagne is toch fantastisch? Hou mijn blog zeker in de gaten voor meer sport updates. Binnenkort ga ik kijken naar een trainingsschema die ook makkelijk onderweg en op reis te volgen is. Deze wil ik natuurlijk met jullie delen. Voor nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie van mijn look vinden en wat jullie graag zouden willen zien qua sport-running en work-out posts.

I am back in the Netherlands after I have been in Monaco and Dubai for two fantastic weeks. It was a great experience, but it’s nice to be back at home sometimes. Not that I’m staying for long in Nijmegen, today I’m going to the seaside resort of Noordwijk aan Zee for a few days and 15 June I’m going to Florence. So there are a lot of nice things on the program. Of course I also want to keep in shape, so when I came back I went straight to the gym Bad Beek. Of course I stayed on my diet during my trip, but I noticed when you’re on the road it’s not always easy to eat healthy. In Monaco I was in a regular rush and it’s often nice to relax with a snack. In Dubai I was with a friend and then it is easier. At the corner of our apartment was a place where you could get delicious shakes and juices. Ideal! So now I just get to work and that of course I share with you. I noticed that my previous sport post (read it here) was very interesting for you. Super fun to see that, because I had never expected this. I like sporting at Bath Brook very much, so it seems nice to follow up this post. For today only a small intro story, including one of my favorite outfits from Bjorn Borg I like to wear during exercise. I think the combination of green with black and pink is so much fun! What do you think of my bottle by the way? The text Like Pop Champagne is great, not? Keep my blog certainly tuned for more sports updates. Soon I’m going to look for a training which is easy to use on the road and trips. This of course will be shared with you. For now I am very curious what you think of my look and what you would like to see in terms of sport-running and workout posts.

SHOP THE LOOK:

Sneakers: Adidas, running pants: Bjorn Borg, shirt:Bjorn Borg, water bottle: Mode Musthaves

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mooie sportoutfit! Vooral de top vind ik super. Je bidon vind ik ook erg leuk, lekker roze! Ik vind het zelf ook altijd wel lastig om op vakantie niet te kunnen sporten. Deze vakantie ga ik waarschijnlijk gewoon wat ‘thuis’ workouts doen 🙂 Ik ga ook maar twee weekjes weg, dus dan valt het ook wel mee.

  2. Ik wist niet dat ze in Beek zo’n mooie sportplek hadden, ziet er leuk uit. Je sportlegging is heel gaaf. Jeuj trouwens voor je sportupdates, ik vind ze leuk.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP