Dit draag je tijdens het buitensporten in de wintermaanden

my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe
my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe
my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe
my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe
my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe
my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe
my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe
my work out routine aktie sport fit healthy fashionblog fashionista chloe

Joehoe daar ben ik weer met een nieuwe sport-update. Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets geplaatst heb over mijn work-out routine. Ik was in de zomer super actief, maar toen Milaan Fashion Week om de hoek kwam kijken maakte alle goede gewoontes plaats voor slechte gewoontes. Vast beraden om te gaan sporten had ik mijn looks mee genomen naar zowel Milaan als Barcelona, maar in beide steden was ik te druk om work-outs te doen of te gaan hardlopen. Yep, de theorie (ik had zulke goede voornemens) is toch altijd makkelijker dan alles in de praktijk brengen. Op een of andere manier raak je verslaafd aan sporten en als je dan even een paar weken niet gaat (of minder) dan ben je meteen bang dat je kilo’s aankomt. Wees niet bang, want daar is niks van waar. Mijn abs gingen wel een beetje weg, maar mijn bikini foto haalde nog steeds enorm veel likes (bloggers leven draait soms toch een beetje over likes, shame on me). Anyway, inmiddels ben ik weer terug in Nederland en ga ik weer vol aan de slag.

De motivatie is weer terug, maar nu komt er een ander hekel punt om de hoek kijken. Genaamd winter; de dagen worden korter, het gaat regenen, het wordt kouder, sneller donker en zo kan ik nog tientallen negatieve dingen van de winter opnoemen (verder ben ik altijd heel positief hoor LOL). Toen ik van de week naar mijn bootcamp klasje wilde gaan en het buiten al pikkedonker wilde ik het liefst heerlijk voor de openhaard met een kop thee gaan zitten. Niet gedaan natuurlijk, want ook in de winter kan sporten hartstikke leuk zijn. Maar daar moeten we natuurlijk wel even onze kleding op aanpassen.

Ik hoor je al denken. Ja, maar dan moet ik weer van alles aan schaffen voor aankooide winter. Nu heb ik een hele goede tip voor jullie! Vorige week hopte ik even langs de AktieSport. Ik was daar al in geen tijden meer geweest, maar vond daar een super leuke outfit. Een voordeel is dat zij regelmatig leuke prijsjes hebben. Deze keer hadden ze de actie; tweede item voor de helft van de prijs, maar regelmatig zijn ook de hardloop schoenen flink afgeprijsd. Ideaal dus als je deze winter begint met sporten of gewoon diverse outfits wilt hebben. Daarnaast is AktieSport bezig met een make-over en was het filiaal in Amsterdam de eerste die totaal omgetoverd werd. Het nieuwe winkel concern draait om de “start your sport”. Ze richten hiermee op mensen die willen gaan sporten (of net als ik meerdere outfits willen hebben tijdens het sporten) en tegen de laagste prijs een gehele outfit willen aanschaffen. Ideaal voor ons als shopaholics toch?

Lees ook:  We gaan weer aan de slag bij Bad Beek

Aanstaande zaterdag (24 oktober) wordt het filiaal aan de Nieuwendijk Amsterdam feestelijk officieel geopend en worden en 110 voetballen losgelaten. Goed nieuws voor jullie! In tien van de ballen zit een enorm gave prijs en ook jij kan er bij zijn. Ik ben heel erg benieuwd of jullie zaterdag een kijkje gaan nemen bij AktieSport (let me know!).Heb je nog tips voor mij om fit te blijven in de winter? Deze zijn natuurlijk altijd welkom! Wil je meer informatie over deze look, of heb je andere vragen. let me know! Liefs X

SHOP THE ITEMS:

sneakers: Asics, orange hoodie: Puma, pink hoodie: Nike, running trousers: Nike, bidon: PabloXDopper

In samenwerking met AktieSport

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Leuke outfit! Het is in de winter inderdaad altijd even zoeken naar de juiste balans (lekkere hapjes, want: het is koud en naar weer, dus tijd voor gezelligheid en sporten), maar ook ik ben lekker veel aan het sporten -in de sportschool-. Heerlijk om even je hoofd leeg te maken en keihard te knallen! X

  2. Sporty spice is back! Yessss. Ik zou nooit zelf roze/rood en fuschiaroze combineren, maar ik vind het nu eigenlijk wel heel erg leuk met elkaar staan. En supermooie foto’s weer. Ik wil ook zo’n lens en iemand om foto’s te maken haha. Hele leuke insteek voor de samenwerking Chloë. Top! Ik ben niet zo’n sportief typje, dus mij zie je niet in de Aktiesport aankomend weekend (ik ga met srprs.me weg, yayyyy), maar ik ga ‘m wel onthouden voor een toekomstige sportoutfit.

  3. Je ziet er weer gaaf uit,leuk die kleuren bij elkaar,daar word je vrolijk van,met dit donkere weer!
    Ik vind het in de winter ook moeilijker om naar de sportschool te gaan,maar ik doe het wel,als ik er eenmaal ben,dan
    vind ik het weer super fijn!