Hier wil je slapen tijdens je weekendje weg in Nijmegen

weekendje weg in Nijmegen Blue Nijmegen

Hier wil je slapen tijdens je weekendje weg in Nijmegen 

Laat ik even met de deur in huis vallen, mijn slaapkamer is net een soort van opslagruimte. Wanneer ik terug kom van een reis, gooi ik mijn koffer neer, haal ik de was eruit en ga ik aan het werk. Doordat ik weinig tot nooit thuis ben heb ik zelden de tijd om mijn kamer is een keer grondig op te ruimen. Gevolg? Een vrolijke (on)georganiseerde chaos in mijn kamer. Als ik van de zomer langer thuis ben moet ik echt een keer gaan opruimen, maar nu trek ik meestal de deur dicht en vertoef ik het weekend ergens anders. Mijn favoriete spot voor een weekendje weg in eigen stad is Blue Nijmegen. Hier boek je voor een leuk bedrag een hotelkamer en heb je even het gevoel dat je op mini-vakantie bent.

Laten we beginnen met het feit dat het een heerlijk gevoel geeft om in een opgeruimde hotel kamer binnen te komen. Of op het bed neer kan ploffen om daarna s’morgens rustig wakker te worden met een espresso in bed. Geen betere manier om wakker te worden toch?

weekendje weg in Nijmegen Blue Nijmegen

Ontbijten tot 11 uur bij Manna Nijmegen 

Over beter wakker worden gesproken. Nog lekkerder wakker word ik van een goed hotel ontbijt. Ben je gast bij Blue Nijmegen dan kan je tot de klok van elf ontbijten bij Manna Nijmegen. Het ontbijt bestaat uit diverse croissants, warme broodjes, vers geperste sinaasappelsap, yoghurt, toast en divers beleg. Mijn mini-vakantie afgelopen week was in ieder geval weer een groot succes.

Een andere leuke tip, Blue Nijmegen heeft ook een hippe bar genaamd Juliette. Bij Juliette schenken ze diverse cocktails en mijn favoriete cocktail is de Blue Gin Tonic (met eigen gemaakte Gin). Need I say more? Ben jij opzoek naar een leuk en ontspannen weekendje weg? Kies dan zeker een keer voor Blue Nijmegen en laat je verassen door alles wat dit hotel te bieden heeft.

Lees meer over Blue Nijmegen 

weekendje weg in Nijmegen Blue Nijmegen

Blue Nijmegen – Oranjesingel 14-20 – Nijmegen 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP