VOILE BLANCHE SNEAKERS

VOILE BLANCHE SNEAKERS OOTD FASHIONBLOG
VOILE BLANCHE SNEAKERS OOTD FASHIONBLOG
VOILE BLANCHE SNEAKERS OOTD FASHIONBLOG
VOILE BLANCHE SNEAKERS OOTD FASHIONBLOG
VOILE BLANCHE SNEAKERS OOTD FASHIONBLOG
VOILE BLANCHE SNEAKERS OOTD FASHIONBLOG
VOILE BLANCHE SNEAKERS OOTD FASHIONBLOG

Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje of ik het leuk vond om een keer iets te doen met het merk Voile Blanche. Ik was nog niet bekend met dit merk, maar toen ik de SS15 collectie zag had ik meteen een aantal favorieten sneakers op het oog. Daarnaast loop ik de laatste tijd veel liever op sneakers dan op hakken en blijven mijn hakken soms weken in de kast staan (oops). Hebben jullie dat ook? Zo gek eigenlijk, want toen ik vroeger uit ging droeg ik altijd hakken. Maar nu grijp ik bijna ieder weekend gewoon naar mijn Nikes, Stan Smith sneakers of andere gympen. Nu even terug naar het sneaker merk wat ik vandaag draag: Voile Blanche. Dit is een Italiaans merk welke dit seizoen met super hippe en kleurrijke sneakers komt. Onder andere Italiaanse bloggers Mariano Divaio, Alessia Marcuzzi en Irene Colzi zijn al gespot met de comfortabele en vooral kleurrijke sneakers. Zelf mocht ik ook een paartje uitkiezen en natuurlijk kon ik zoals gewoonlijk niet kiezen. Ik hou van kleur en had de neiging om deze super kleurloze sneakers te kiezen. Maar zoals jullie weten ben ik besluiteloos en koos ik uiteindelijk voor de wit met zilveren variant. Ik hou van witte sneakers, vind de combinatie met zilver nog leuker en deze zijn gewoon super makkelijk met van alles te combineren. Hou je nou niet van shiny, No panic, want de sneakers zijn ook verkrijgbaar in matte tinten. Anyway, het was weer blote benen weer dus ik besloot mijn nieuwe sneakers te combineren met een kort zwart rokje, mijn zilvere St.Tropez trui en zwart wit colbert. En natuurlijk niet te vergeten mijn zwarte Liebeskind Berlin fringe tas. Wat vinden jullie van de sneakers en mijn look? Geniet van jullie zondag en natuurlijk enjoy Moederdag! 

A few weeks ago I received an email if I liked to do something with the brand Voile Blanche. I was not familiar with the brand, but the sneakers appealed to me. Lately I prefer sneakers over high heels, sometimes my heels remain in my closet for weeks (oops). Do you agree? So crazy actually, because when I used to go out I always wore heels. But now I grab my Nikes, Stan Smith sneakers or tennis shoes every weekend. Now back to the sneaker brand I wear today: Voile Blanche. This is an Italian brand which has super trendy and colorful sneakers this season. Among other Italian bloggers Mariano Divaio, Alessia Marcuzzi and Irene Colzi have been spotted with the comfortable and most colorful sneakers. Myself if I picked a pair and it was very difficult to make a choice. I love color and tended to choose this super colorless sneaker. But as you know, I am undecided and I finally opted for the white and silver version. I like white sneakers, and silver is always fun and this is just super easy to combine with everything. If you do not love shiny, don’t panic, because these sneakers are also available in matte tones. Anyway, the weather was good enough to go out with bare legs again so I decided to combine my new sneakers with a short black skirt, my silver St.Tropez sweater and black and white jacket. And do not forget my black Liebeskind Berlin fringe bag. What do you think of the sneakers and my look? Enjoy your Sunday and of course enjoy Mothersday!

SHOP THE VOILE BLANCHE LOOK:

Sneakers: Voile Blanche, skirt: Forever21, shirt: St.Tropez, bag: Liebeskind Berlin, sunnies: Saint Laurent, jacket: H&M

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP