Eerste update Milaan fashionweek

SELFIE with Caroline Daur CARODEUR FASHIONBLOGGER FASHION WEEK
SELFIE with Caroline Daur CARODEUR FASHIONBLOGGER FASHION WEEK

Terwijl ik deze post schrijf vallen mijn ogen bijna dicht. De afgelopen dagen in Milaan waren enorm hectisch, chaotisch, maar ook super inspirerend en leuk. Diegene die mij volgen op Snapchat hebben vast al het een en ander voorbij zien komen en gezien dat ik van hot naar her vloog. Ik heb diverse shows gezien, nieuwe collecties en te gekke items bekekenen tijdens presentaties en zaterdag avond was ik bij de Philipp Plein show waar op de afterparty Chris Brown optrad (te gek). Dit was net iets te leuk, wat resulteerde dat ik pas rond de klok van 4 mijn bed zag. Op zondag had ik gelukkig een wat rustiger programma. En dit was maar goed ook, want naast dat ik moe was, pijn aan mijn hoofd had (oops, iets te veel Gin Tonics gedronken), regende het de hele dag door. Als jullie dit lezen zit ik alweer in het vliegtuig naar huis en ben een grote post, waar ik alles vertel over Milaan Fashion Week, aan het voorbereiden. Deze post inclusief video komt morgen vroeg online. Ben je dus benieuwd naar al mijn avonturen hou dan zeker de blog in de gaten.  Voor nu deel ik twee selfies die ik maakte in de taxi met blogger Caroline Daur uit Hamburg. Ik hou jullie op de hoogte. Oh en ik ben heel erg benieuwd wat jullie graag willen zien en lezen over Milaan Fashion Week. Let my know please!

While I am writing this post I can hardly open my eyes. The past few days in Milan were extremely hectic, chaotic, but also very inspiring and I had a lots of fun. Those who follow me on Snapchat have already seen some things and soon I will post more about fashion week here on the blog. I have seen some shows, spotted new collections at presentations and Saturday evening I attended the Philipp Plein show with as special guest Chris Brown on the afterparty (it was crazy). In the end I saw my bed at 4AM (way to late). On Sunday my schedule was not as full as the rest of the day (lucky me). Thank god, because besides that I was tired, had a headache (oops, drunk a little too much Gin Tonics), it rained all day long. Right now I am in the plane to go back to my home town and preparing a huge post about Milan fashion week. This post included a video will coming up tomorrow. If you are excited and curious to all my Milan adventures then make sure you keep an eye on the blog. For now, I share two selfies that I took in the taxi with blogger Caroline Daur from Hamburg. I’ll keep you posted guys. Love X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP