Met deze vijf Travel Musthaves overleef je iedere reis!

“Moeten we niet even voordat je weg gaat naar Kruidvat? Heb je nog genoeg shampoo, watjes, elastiekjes? Ik help je even”. Mijn moeder ijsbeert door de woonkamer. Ik moet lachen. “Waarom lach je?” ze kijkt mij aan. “Het is grappig om te zien dat je nog steeds voor iedere reis ‘travel’ items met mij wilt kopen. Ondanks het feit dat ik bijna iedere week weg ben. Al weet ik dat je het goed bedoelt hoor mams!” zeg ik er meteen achteraan. “Je hebt gelijk, ik ben gewoon zo”. “Maakt niet uit mam, daarom hou ik van je”. Ik geef haar een knuffel.

Bovenstaande is een fragment voorafgaand aan een van mijn honderden trips die ik de afgelopen jaren gemaakt heb. Mijn moeder is gepland, terwijl ik een grote chaos ben. Dit resulteert in het feit dat mijn moeder het liefst alles voor een reis op orde heeft (ze pakt een week van tevoren een koffer in, zorg dat alles gewassen is etc.), terwijl ik er eigenlijk niet over na denk. Hierdoor vergeet ik regelmatig iets. Of ik kom er vaak pas laat achter, meestal als het al op is, dat ik iets nodig heb. Natuurlijk weet een moeder hoe haar eigen kind is, dus voor iedere trip probeert ze mij altijd een beetje te helpen. Super lief natuurlijk! 

Travel Musthaves collectie Kruidvat

Standaard een dag voor een reis vraagt ze altijd aan mij of ik nog iets nodig heb van de Kruidvat bij ons in het dorp. Soms reageer ik dat ik een week geleden nog met haar naar het dorp ben geweest. Ik zeg dan: “Weetje nog mam, toen ik die ene andere trip maakte”. Maar hoe je het ook went of keert; het is toch altijd wel handig om voor je reis of vakantie een aantal items al in je koffer te hebben.

Naast shampoo, zonnebrand, de nodige geneesmiddelen zijn tijdens mijn reizen haarelastieken ook echt onmisbaar. Het haarmerk Zenner heeft naast elastiekjes nu handige reisartikelen verzamelend in één collectie. DE Travel Musthaves collectie bestaat uit beauty accessoires, haaraccessoires, handige strand- en handbagage artikelen. Superhandig om aan te schaffen dus voor je eerstvolgende reis of vakantie.

Daarnaast kun je op de Kruidvat website ook een Travel Musthaves lijst vinden die handig is om te gebruiken tijdens het inpakken. Nadat je alles hebt afgevinkt van deze lijst kun je met een gerust hart, zonder het gevoel te hebben dat je misschien iets vergeten bent, op vakantie gaan.

Nu heb ik natuurlijk zelf ook de Travel Musthaves collectie, die exclusief verkrijgbaar is bij Kruidvat, bekeken. Hieruit heb ik mijn favoriete items geselecteerd!

Travel Musthaves collectie Kruidvat

Zenner Travel Musthaves reisflesjes

Dit is verreweg mijn favoriete product en een echte must-have voor reizigers. Wanneer ik maar een paar dagen weg ga voor een trip, dan reis ik het liefst alleen met handbagage. Zowel voor en na het vliegen gaat de doorloop veel sneller. Na de landing loop je het vliegtuig uit en kan meteen verder met je reis. Maar reis je met handbagage dan kun je natuurlijk geen grote vloeistoffen meenemen. Juist daarom zijn de Zenner Travel Musthaves reisflesjes een uitkomst. Ik gebruik dit soort flesjes altijd voor mijn favoriete shampoo, make-up reiniger (deze is namelijk niet verkrijgbaar in een 100ML variant) en conditioner.

Zenner Travel Musthaves Slaapmasker

Tijdens lange vluchten slaap ik het liefst een paar uur. Zo kom ik fit aan op mijn volgende bestemming. Maar hoe kom je in slaap als je reisgenoot naast je met het licht aan zit of het raampje niet dicht heeft gedaan? Daarvoor is het slaapmasker een uitkomst.

Travel Musthaves collectie Kruidvat

Zenner Travel Musthaves Haarband

Dit item staat in mijn favoriete lijstje niet alleen omdat hij handig is, maar stiekem meer omdat hij gewoon hartstikke leuk is.

Zenner Travel Musthaves Haar elastiekjes

Wie mij langer volgt weet dat ik regelmatig mijn haar op een staart draag. Ik hou van mijn lange haren, maar tijdens het reizen is een staart gewoon net iets praktischer. Regelmatig raak ik elastiekjes kwijt dus daarom vind ik het handig om een voorraadje aan elastiekjes mee te nemen. Daarnaast tijdens deze reis door de Balkan (die ik op moment van schrijven maak) is het al helemaal handig? Dit voor omdat mijn reisgenoot met veel plezier ook gebruik maakt van mijn elastiekjes!

Zenner Travel Musthaves Make-Up tasje

Geen een reiziger mag eigenlijk zonder dit doorzichtige make-up tasje met een te gekke reisquote op pad. Toen ik het tasje binnenkreeg was ik meteen verliefd. Daarom staat hij ook op nummer vijf in deze favorieten lijst.

Ben je nou net zo enthousiast als ik geworden? De Travel Musthaves collectie ligt nu in de winkel en is tot 15 juli exclusief online te koop en bij alle Kruidvat filialen. Extra leuk voor jullie: op Instagram geef ik een tas vol met Zenner producten weg. Wil je meedoen en kans maken? Ga dan naar mijn Instagram account en doe mee! (meedoen kan tot 6 juli

Voor nu ben ik benieuwd welke travel items jij altijd mee neemt op reis. Laat het mij vooral weten hieronder in de reacties.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zenner en Kruidvat

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP