TOPSHOP X ZALANDO

TOPSHOPXZALANDO WHEREVER YOU ARE FASHIONBLOGGER NETHERLANDS TOPSHOPXZALANDO WHEREVER YOU ARE FASHIONBLOGGER NETHERLANDS TOPSHOPXZALANDO WHEREVER YOU ARE FASHIONBLOGGER NETHERLANDS TOPSHOPXZALANDO WHEREVER YOU ARE FASHIONBLOGGER NETHERLANDS TOPSHOPXZALANDO WHEREVER YOU ARE FASHIONBLOGGER NETHERLANDS TOPSHOPXZALANDO WHEREVER YOU ARE FASHIONBLOGGER NETHERLANDS TOPSHOPXZALANDO WHEREVER YOU ARE FASHIONBLOGGER NETHERLANDS

Wanneer ik in Londen ben kan ik het niet laten om even langs Topshop te gaan. Ik moet dan altijd even kijken, snuffelen en opzoek gaan naar net dat leuke item. Doordat dat de Topshop op Oxfordstreet enorm groot kan ik er uren lang rondstruinen. Kennen jullie dat? Sinds half april hoeven we niet perse meer een retourtje London te boeken voor onze favoriete Topshop items, want webshop Zalando verkoopt bijna 2000 items van deze populaire keten. Om dit grote nieuws te vieren ging Zalando een samenwerking aan met topmodel Cara Delevingne. Eerlijk is eerlijk, de Wherever you are campagne beelden zijn fantastisch, maar ook de items die verkrijgbaar zijn via de webshop zijn awesome! Ik heb al een aantal favorieten geslecteerd, maar mijn ultieme favoriet is toch wel deze denim jumpsuit. Al een hele tijd was ik opzoek naar de perfecte jumpsuit en dan eindelijk heb ik de juiste gevonden. Zelf heb ik gekozen voor een donkere wassing, maar hij is ook verkrijgbaar in een lichte wassing (leuk voor de zomer) hier.

Hoe was jullie weekend trouwens? Ik was gister bij Fierce Festival en heb heerlijk gedanst op de deuntjes van Manuel Broekman en Geza Weisz (zie foto hier). Verder ben ik dit weekend ook weer druk met sporten, yep ik heb de sport manie weer te pakken (ik schreef daar al over hier). Ik vind het heerlijk om af en toe een bootcamp trainen mee te pakken en dit af te wisselen met hardloop sessies en kracht training. Woensdag ochtend vlieg ik al vroeg naar Monaco voor de Grand Prix Monaco (daar morgen meer over) en daarna vervolg ik mijn reis naar Dubai. Er staan dus weer super spannende , maar vooral leuke dingen op de planning. Ik kan niet wachten om te gaan, maar eerst nog even aan de bak. Er ligt nog een berg werk op mij te wachten, ik moet mijn koffer nog pakken (help what to wear?!), wil nog lekker gaan sporten en een aflevering van Orphan Black op Netflix kijken. Busy Busy life, but I love it! Wat vinden jullie van mijn outfit? Fijne zondag!

SHOP THE TOPSHOP X ZALANDO LOOK:

Boots: Topshop (by Zalando), denim jumpsuit: Topshop (by Zalando), bag: Liebeskind Berlin, sunnies: Saint Laurent

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

13 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een heerlijke outfit,staat je echt geweldig,ben jaloers op al de mooie reisjes die je weer gaat maken,maar geniet er van.

  2. Staat je heel goed! Ik ben heel excited dat ik nu van uit mijn stoel lekker alle top shop items kan bekijken. Ik vind je schoenen ook heel leuk!

    xo

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP