Donuts eten bij Sprinkles Beverly Hills

SPRINKLES BEVERLY HILLS
SPRINKLES BEVERLY HILLS
SPRINKLES BEVERLY HILLS
SPRINKLES BEVERLY HILLS
SPRINKLES BEVERLY HILLS SPRINKLES BEVERLY HILLS SPRINKLES BEVERLY HILLS
SPRINKLES BEVERLY HILLS
SPRINKLES BEVERLY HILLS
SPRINKLES BEVERLY HILLS

Los Angeles

Een stad welke al lang hoog op mijn reislijstje stond om te bezoeken. In LA heb je het perfecte licht om te fotograferen, altijd zon, prachtige winkels en natuurlijk de enige echte Sprinkles cupcake ATM. Een wat? Zou je nu misschien denken.

Voordat ik verder ga over de ATM eerst meer over de winkel. Sprinkles is mega bekend in de States en opende haar eerste cupcake boutique in 2005. Tijdens de openingsdag waren binnen no-time (lees 3 uur) alle cupcakes in de eerste winkel gevestigd aan Santa Monica Boulevard midden in Beverly Hills uitverkocht.

Hierna ging het hard met de boutique en op dit moment heeft Sprinkles maar liefst 15 vestigingen door heel Amerika. Maar er is meer, in 2012 opende Sprinkles de eerste cupcake automaat waardoor het mogelijk werd om 24 uur cupcakes met je creditkaart zo hup uit de muur te halen.

Diverse malen zag ik deze automaat op social media voorbij komen dus ik kon het natuurlijk niet laten om hier heen te gaan. Na een rondtrip door Californië van 10 dagen kwamen we vrijdag avond laat aan in Santa Monica. Hier verblijven we tot midden augustus om Los Angeles te verkennen (yeah!).

Anyway, zondag middag na een ochtendje zwembad was het tijd voor de Melrose flea market waar ik maar liefst zes zonnebrillen kocht voor 40 dollar en een nieuwe jas. Een bezoek aan deze markt kost 3 dollar en is zeker de moeite waard.

Hierna reden we Beverly Hills in om een lekkere cupcake te scoren. Ik ben echt een Europa meisje en moet er aan wennen dat je steeds de auto pakt om ergens heen te gaan. Winkelstraten waar je echt doorheen kan wandelen (winkel voor winkel) heb je niet echt in LA en je moet dus steeds de auto pakken.

Toen opeens popte de Sprinkles store op, zo hup uit het niets. Op Instagram ziet het er altijd super fancy uit, maar om heel eerlijk te zijn met jullie. De red velvet cupcake smaakte heerlijk, het is leuk om een kijkje te nemen, een foto te maken, maar niet om echt gezellig te zitten.

Na een cupcake was het tijd voor een avond bij Soho House, een private club midden in Hollywood. Hier mochten we helaas geen foto’s maken. Maar hey, soms is dat helemaal niet erg, offline genieten kan echt heerlijk zijn. Voor nu liefs uit Santa Monica.

SHOP THE LOOK:
Sneakers: Nike – jeans shorts: Zara – shirt: Oeuvre – sunnies: bought at Vintage market – bag: Furla

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP