SMS AUDIO BY 50 CENT

Blogger Fashionista Chloe en producer Coco Hermans bij de release party van SMS Audio by rapper 50 cent HMH Amsterdam

Gillende fans en hordes mensen verzamelde zich vrijdag middag voor de Heineken Music Hall in Amsterdam. Allemaal stonden zij te wachten op bekend Amerikaanse rapper 50 Cent. 50 Cent starte zijn carrière in de jaren negentig, maar werd pas echt bekend met zijn debuut album ”Get Rich or Die Tryin” die hij met hulp van Dr. Dre en Eninem produceerde. Het album was een internationaal succes met wereldwijd 11 miljoen verkochte platen. Met name de single ”In Da Club”  bereikte de top van veel hitlijsten. Ik was toen 13 jaar oud (jonkie) en kan onderstaande foto  (MTV Awards 2003) nog goed herinneren. Tot de dag van vandaag wordt dit nummer nog steeds veel gedraaid in diverse clubs.

MTV Awards Eminem and 50 Cent 2003

Anyway, terug naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Rapper 50 Cent was natuurlijk voor een reden in Nederland, namelijk voor de release party van zijn SMS Audio by 50 headphones. Speciaal voor deze release party nodigde 50 cent naast pers en genodigde ook 150 fans uit. Afgelopen vrijdag was het dus dringen geblazen voor de rode loper en bij aankomst van de rapper ontstond er een hysterie.

Rapper 50 cent at release party SMS Audio HMH Amsterdam (credits: ChloeSterk.nl)
Rapper 50 cent at release party SMS Audio HMH Amsterdam (credits: Samuel van Leeuwen)

Tijdens de release party stelde bekend presentatrice  Sylvana Simons diverse vragen. In dit interview vertelde 50 Cent onder andere dat hij Amsterdam ziet als een poort naar Europa. Nederland heeft hem altijd veel succes gebracht en hij verlaat Amsterdam altijd met goede verhalen. Daarnaast legde hij uit dat hij er bewust voor heeft gekozen om te intervesteren in het bedrijf dat headphones maakt in plaats van alleen zijn naam aan een product te hangen. Hierdoor is hij er van overtuigd dat hij top kwaliteit kan bieden aan zijn fans.

Rapper 50 cent at release party SMS Audio HMH Amsterdam (credits: ChloeSterk.nl)
Rapper 50 cent at release party SMS Audio HMH Amsterdam (credits: ChloeSterk.nl)Na het gesprek met Sylvana Simons kregen de fans gelegenheid om vragen te stellen. Er waren echt die-hard fans die het liefst allemaal met rapper 50 Cent op de foto wilde. Veel vragen waren dus verzoeken om iets te overhandigen of voor een kiekje met de rapper. De leukste vraag vond ik van een jongen die wilde weten of 50 Cent zijn dochter graag in de muziek industrie wilde zien. Na duizend foto verzoeken reageerde 50 Cent enorm enthousiast op deze vraag. Hij vertelde dat hij het heel belangrijk vind dat kinderen hun eigen keuzes maken. Als je een driejarig kind uit een bodybuild famille zwaar gespierd ziet dan weet je zeker dat dit niet uit eigen wil is.

Helaas liet rapper 50 Cent zijn fans achter zonder optreden, maar ging ik wel als een blij ei met de SMS Audio heaphone naar huis. Hieronder alvast een sneakpeek, morgen meer hierover in een outfitpost (inclusief review). Wat vind jij van rapper 50 Cent en zijn nieuwe gadget?

Blogger Fashionista Chloe met de SMS Audio headphone by rapper 50 Cent

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP