Zo combineer je die hippe regenjas van Maium

De zomer heeft officieel plaats gemaakt voor het regenseizoen en dat is te merken. Het komt regelmatig met bakken uit de lucht en de zon laat zich amper zien. Als er een ding is waar we geen invloed op hebben is het ‘t weer.

En dan kan je twee dingen doen; bij de pakken neer gaan zitten, een potje gaan janken en balen dat je weer doorweekt op je bestemming aankomt, of je denkt in oplossingen en maakt er het beste van. Zelf hou ik van positiviteit en kies ik voor de laatste optie. Wel zo gezellig toch? 

Pip Peters - stijlvol door de regen met regenjas van Maium

Lees ook: Sportsokken: de fashion musthave van 2020

Dus, om in het thema ‘maak er het beste van’ te blijven mocht ik voor Daily Nonsense een hippe regenjas van het merk Maium testen. Als je er dan toch een aan moet, waarom dan niet kiezen voor een stijlvolle variant?

Stijlvol door de regen

Eerlijk? Vroeger vertikte ik het om een regenjas aan te trekken, bijvoorbeeld tijdens mijn barre fietstocht naar de middelbare school. Ik kwam liever tot op mijn sokken doorweekt aan dan dat ik het risico zou nemen dat iemand mij in zo’n vreselijk pak zou zien. Nou, in deze jas van Maium wil ik zeker wel gezien worden, kom maar op!  

Fietsen is in Nederland is heel normaal en we vervoeren ons maar als te graag van A naar B op onze tweewieler. Extra handig dus dat deze jas licht geeft in het donker. Look cool & feel (/fiets) safe, ideaal. Hieronder laat ik je zien hoe ik deze jas zou dragen en geef ik je de nodige inspiratie. Welk lookje is jouw favoriet? 

Look 1: Mijn bijnaam is niet voor niks ‘Panter Pip’, dus dit printje maakt bijna dagelijks deel uit van mijn outfit. Ook een paar stoere cowboyboots maken elk lookje helemaal ‘mij’. 

Pip Peters - stijlvol door de regen met regenjas van Maium

Look 2: Voor de koudere dagen vind ik het lekker om een sjaaltje om mijn nek te gooien, maar wel eentje die een toevoeging is aan de look. Een cap op je hoofd houdt de ontsnapte druppels tegen. 

Pip Peters - stijlvol door de regen met regenjas van Maium

Look 3: Comfort is key en vooral in deze tijden! Inmiddels heb ik een lekkere collectie aan trainingspakken weten te verzamelen (#quarantainelife). Dit rode pakkie zorgt ervoor dat ik nog meer opval, lekker toch?  

Zie je fouten in dit artikel? Dan hoor ik dat uiteraard graag! Als je ergens vragen over hebt kun je hieronder een berichtje achterlaten. Up to date blijven? Volg ons dan via Facebook en Instagram.

Pip Peters

Een hoofd vol krullen en een hart voor mode. Als Fashion Editor/ stylist woont Pip Peters (21) al een paar jaar in onze prachtige hoofdstad. Ze liep onder andere stage bij Danie Bles en werkte als Fashion Editor bij Grazia. Haar droom? Carriére maken in New York. Dream big, right? Met haar bakfiets sjeest ze van hot naar her en geen avontuur is te gek. Voor DailyNonsense.nl neemt Pip je mee achter de schermen van de mode industrie en vertelt ze je alles wat je wilt en moet weten op het gebied van fashion. Are you ready?

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.