WIN €150 PRIMARK SHOPPING MONEY

Primark Arnhem outfit OOTD
WIN €150 PRIMARK SHOPPING MONEY
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Primark Arnhem outfit OOTD
Primark Arnhem outfit OOTD
Primark Arnhem outfit OOTD Primark Arnhem outfit OOTD

Diegene die mij volgen op Instagram hebben vast wel gezien dat ik de laatste tijd druk bezig ben geweest met de Primark die binnenkort wordt geopend in Arnhem. Een aantal weken geleden bezocht ik Primark Nijmegen om een aantal leuke outfits uit te zoeken voor het aankomende project met Primark (26 september online).

Vandaag alvast een voorproefje, maar ik heb vooral heel leuk nieuws voor jullie. In samenwerking met Primark mag ik namelijk drie giftcards ter waarde van €150 aan mijn volgers weggeven. Ja je leest het goed!! De Primark liefhebbers weten wat dit betekend, SHOPPEENN!! Inderdaad, want voor dit bedrag kun je heel veel leuke dingen shoppen. Win je het shoptegoed, dan kan je er voor kiezen om samen met mij (en misschien een vriend/vriendin) te gaan shoppen in Arnhem tijdens de speciale persopening op 30 september om 09:00 uur. De winkel gaat voor publiek om 11:00 uur open, dus jij mag al eerder naar binnen en hoeft dus niet in de rij te staan. Kan je niet naar de opening komen en heb je toch gewonnen? Geen probleem dan stuur ik de giftcard gewoon naar je op (iedereen heeft even veel kans!!). Wil je winnen, shoppen en naar de pers opening? Zorg dan dat je de volgende stappen doorloopt.

WIN WIN WIN:
1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
2. Volg FashionistaChloe op Instagram (volg hier of via @fashionistaChloe)
3. Like deze post hieronder via de bekende LIKE Facebook button.
4. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij wilt winnen
All items by Primark

Today I show you my first outfit for the Primark project. Before you get confused about the title of this post, this giveaway is only open for my Dutch readers (sorry!).Anyway, in todays post I am wearing my new oversized coat which I really like. What do you think of this look? Please let me know what you think in a comment below.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

96 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Wauw! SuperDuper Nice! 😀
  Ik maak heeeeeeeeeeeeel graag kans! Waarom?
  Oké, Primark is niet duur, maar als je geen/weinig geld hebt dan is er nog niet veel aan 🙁
  Kan wel ’n zakcentje gebruiken, om eerlijk te zijn.
  Lekker die-hard shoppen voor weer ’n nieuw, prachtig, fashionable mode seizoen 😛 I do, I want!

 2. WAUW! Als arm studentje is het na de maand september weer de centjes bij elkaar schrapen voor eten en andere belangrijke dingen. Boeken moesten namelijk gekocht worden en de vakantie is echt voorbij 🙁 dus op naar de herfst! Maar wat zou het tof zijn als ik dan geld heb voor een mooie nieuwe herfstwardrobe ^^ fingers crossed!!

 3. Ik doe graag mee met je leuke winactie.
  Het is echt een behoorlijke tijd geleden dat ik goed geshopt heb! Mijn collegegeld rekening is betaald plus wat nieuwe boeken voor dit schooljaar dus heb niet veel geld tot mij beschikking op dit moment. Plus ik kwam terug van vakantie en de douane hebben 6 artikelen afgepakt, ik baal nog steeds 🙁
  Hopelijk kan ik met de 150euro giftcard mezelf weer happy shoppen. Zal vast lukken want primark is een top winkel en ik ben benieuwd naar jou kleding adviezen 🙂
  Liefs Pascale. Fingerscrossed hihi

 4. Weer een gave giveaway!
  Ik doe graag mee, want ik ben in mijn leven één keer in de Primark geweest en dat was tijdens werkweek op de middelbare school in Londen.
  Ik zou het heel leuk vinden om een keer in Nederland naar een Primark te mogen gaan en daar gezellig een dagje te mogen winkelen.
  Het zou ook erg praktisch zijn om weer wat dingen te kunnen halen waarmee je een beetje met de trends van tegenwoordig mee kan gaan.
  Fijne zondag!

  Liefs Lucinda

 5. Wat een prachtige look heb je gemaakt met de mooie fashion van Primark!
  Netjes en ook heel sportief. De look van jou is dit seizoen een grote trend in Fashion land 😉
  Geweldige leuke winactie!
  Graag doe ik hieraan mee omdat ik zoveel kilo’s ben afgevallen en nieuwe kleding nodig heb.
  Want veel van mijn kleding geef ik dan weg omdat ik het niet meer pas.
  Bovengenoemde winkel verkoopt mooie en trendy kleding voor het hele gezin en ook zulke leuke accesoires, make-up etc..

  Op instagram volg ik je: chucky1012

  Em: dots_223@hotmail.com

  Ik volg je op bl alwaar ik deze post heb geliked: chucky1012

  Je fb pagina like ik al lang en daar like ik deze post: Homedepicturemania Sao Nonanc

  Fijne dag Xoxo

 6. Ik heb alle stapjes ondernomen! Wat een succesvolle social media heb je al 🙂 proficiat!
  Hopelijk kunnen mensen uit België ook deelnemen?

  Waarom zou ik dit willen winnen? …..
  In België heb je slechts 1 Primark. Er is wel een tweede op komst, maar die opening stellen ze uit. Wanneer ik dus naar de Primark wil, ben ik 2,5 uur kwijt om nog maar in Luik te raken.
  Ik ga dus maar 2 maar per jaar naar de Primark, maar dan is het de bedoeling om veel te kopen in een keer! Met deze giftcard wordt de lange afstand wel heel wat verzacht 🙂

  Succes iedereen!
  X Marjolein

 7. Awesuuuum!

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik op het moment druk bezig ben met studeren en er helemaal geen geld overblijft om nodige en leuke kleren te kopen! En heb altijd al graag bij een persopening willen zijn :))

  Liefs!

 8. Wat een mooie outfit!!

  Als ik zou winnen, ga ik zeker gebruik maken van de optie om met jou samen te shoppen, in de hoop dat je mij wat fijne styling tips kan geven 🙂

  Ik volg/like/lees je overal, dus daar kan het in iedergeval niet aan liggen!

  Groetjes Yvet

 9. Whaaaaaaahwie, wat een leuk initiatief! 🙂
  Maak erg graag kans om te mogen gaan shoppen tijdens de opening! 😮
  Ik heb over een maand een groot tuinfeest en zou ik graag nieuwe leuke fashion kledij kopen!
  Van een goedkope winkel gesproken, nu kan je wel erg leuke dingen in je tas grabbelen. 😀
  Kan me al het me al visueel voorstellen hihi 😀
  Mijn zus zal zeker heel graag meegaan houd ook van de fashion mode!

  Wij duimen heel erg voor deze mega grave kans!

  Liefs Joyce & Charlotte Peeters

 10. Wat een leuke winactie en wat een gedurfde look waar je weer goed mee wegkomt! Ik zou graag willen shoppen bij de Primark omdat ik vind dat je daar altijd hippe kleding kan kopen voor weinig en daar hou ik van! Nu duimen!!!

 11. Wauw wat een gave prijs! Ik zou graag willen winnen, omdat ik alweer een tijdje werkloos en nu ook inkomenloos thuiszit, en shoppen dus niet echt meer in mn budget past.
  Ik vind de Primark zo leuk, omdat ze altijd wisselende collecties hebben en er altijd voor iedereen iets wils is. Ze gaan goed met de mode mee en hebben ook gewoon dingen als Disney en Marvel in het assortiment. Als ik win, zou ik echt gaan shoppen voor de aankomende herfst/winter, ik kan wel wat warmere kleding gebruiken in mn kast. 🙂

 12. wat een onwijs leuke actie!! Ik zou graag willen winnen, omdat ik de laatste tijd bijna geen werk heb. En dus geen geld voor nieuwe kleding. De primark shop tegoed zou mij dus heel erg blij maken!

 13. Na een veel te dure stedentrip heb ik geen shoppingbudget meer over om een nieuwe herfstoutfit te scoren. Hopelijk win ik dit shoptegoed zodat ik een leuke outfit kan scoren. Ik kom graag bij Primark en er is altijd zoveel leuks te shoppen dus je gaat er nooit met lege handen de deur uit.

 14. WAAAUW wat een supermegaleuke win-actie! 😀
  Ik heb je meteen overal gevolgd waar ik je nog niet volgde! (Op instagram volgde ik je namelijk al! :D)
  Waarom ik graag zou winnen?
  Wel, ik ben een laatstejaars studente bachelor Mode in Gent.
  Ik ben dus helemaal gek op mode! Ik vind het heerlijk om me te onderscheiden van de rest aan de hand van mijn kleding.
  Aangezien ik student ben, is het niet altijd even makkelijk om steeds mee te blijven met de nieuwste trends en deze naar mijn eigen hand te zetten of speciale stukken te kopen. Want kopen kost natuurlijk geld! Wegens mijn drukke studie en vele deadlines heb ik dan ook helemaal geen tijd om een bijbaantje te nemen.
  Daarom zou deze fantastisch bon een groot duwtje in de rug kunnen zijn! Om op te vallen tussen al mijn klasgenootjes via mijn kleding (op een goede manier natuurlijk! 😀 ) Primark heeft namelijk zoveel mooie stuks voor zo lage prijzen! Ik zou me meteen een hele nieuwe garderobe kunnen aanschaffen hiermee!
  Daarom hoop ik voor één keertje dat ik eens de winnaar mag zijn van zo’n leuke win-actie. Want ik heb namelijk al verscheidene malen deelgenomen aan zo’n acties, maar heb jammer genoeg nog nooit gewonnen 🙁
  Fingers crossed dus!
  Voor de rest wilde ik ook nog even zeggen,dat ik jouw stijl helemaal top vind! post dus maar zoveel mogelijk OOTD’S want ik volg! 😀

  Lieve groetjes Astrid

 15. hoi
  ik zou echt geweldig vinden om tijdens de opening in arhem dan samen te shoppen.
  zou vriendin meenemen !!!
  heb weinig winter en herfst kleren dus met deze 150 Euro kan helemaal los gaan

  ben dol op de primark

  Mariska

 16. Ahhh ik hou van zulke winacties, dus ik probeer het gewoon nog een keertje! Ik zou het geweldig vinden om deze te winnen, omdat ik een shopaholic ben en wel wat geld kan gebruiken, aangezien ik een arme student ben (haha!). Ik heb alle stapjes trouwens gevolgd. Liefs!

 17. Hi! Wat weer een leuke give-away! Ik ben nu aan het solliciteren voor een nieuwe baan dus kan het shoptegoed zeker goed gebruiken om een leuke outfit te scoren waarmee ik al stralend op en top nieuw binnenkom. Dan maak ik meteen een statement! Hopelijk maak ik een beetje kans, daar ga ik hard voor duimen! Liefs,

 18. Ik ben laatste jaar fashion student, en ik volg je al een hele tijd. Ik vind je stijl geweldig, maar je bent veel te snel en heb niet het geld om je leuke updates van outfits bij te houden! Primark is echt een fijne keten voor alle arme studentes waar ik ook zeker onder val… En 150 euro bij de Primark is als 500 euro in de stad. Ik hoop dat ik kans maak!

  xoxo Ruth

 19. Wauw wat een geweldige actie Chloe! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik al een heleboel Primark items (waaronder deze jas!) heb gezien die mijn wintergarderobe nodig heeft. Let’s hope!

  XX Terry

 20. Wat een gave blog heb je.! Natuurlijk is het altijd leuk om te winnen.
  Maar waarom wil ik nou eigenlijk winnen? Noujaaa voornamelijk omdat ik echt primark fan ben. Als ik maar even tijd heb ga ik het liefst even naar de primark. Omdat ik een maatje meer heb en vaak niet bij normale winkels terecht kan voor een mooie en leuk broek, ga ik meest van tijd naar de primark en hier koop ik tegenwoordig mijn broeken. Ze zitten heel erg fijn en zijn nog mooi ook. Ook natuurlijk de sieraden en make-up die ze hebben zijn super. Gewoon heel de primark is super. Ik ben ontzettend blij dat er nu eindelijk een primark bij mij in de buurt komt aangezien ik steeds een uur moest rijden om er bij 1 te komen. Soms bestaat mijn hele outfit uit primark kleding.. Tjaaa ik heb nu al heel veel van de primark en kan er nooit genoeg van krijgen.
  Met de winter een mooie winter jas of leuke laarsjes. Altijd leuk. Daarom doe ik mee =)
  Liefs.

 21. Oh echt super leuk! Ik volgde je al op alles!
  Ik zou heel graag nieuwe items voor de winter aanschaffen, o.a. een mooie jas en laarsjes. Daar kan ik dit shoptegoed natuurlijk goed voor gebruiken!
  Ik ga heel hard hopen en duimen! Ook super leuk om jou natuurlijk in real life te ontmoeten! 😀
  Liefs, Martje
  martjeboselie@hotmail.nl

 22. Hey,

  Ik heb je overal gevolgd en geliked! Ik zou het SUPER leuk vinden om te cheque te winnen.
  Ik ben volgende week jarig en ik vier mijn verjaardag 4 oktober, alleen heb ik geen geld meer om te shoppen, want ik ben aan het sparen voor een nieuwe laptop, omdat de mijne kapot is.
  Maar voor je eigen verjaardag heb je eigenlijk wel een nieuwe outfit nodig… En bij de primark hebben ze zoveel vette dingen.
  Ik zou het heel leuk vinden op de prijs te winnen en samen te shoppen!!

  Liefs Bo
  Xxx

 23. Omg die jas is echt geweldig! 😀 Ik zou dit tegoed echt heel goed kunnen gebruiken om mijn herfstgarderobe weer te updaten!
  Ik zal niet de enige zijn, maar van mijn krappe studentenbudget lukt het helaas niet altijd om uitgebreid te shoppen. Dat lukt met dit bedrag bij de Primark natuurlijk wel 😀 Ik zou echt dolblij zijn.

 24. Aaah Chloë super leuke winactie! Je jas staat je echt heel leuk!! Ik heb alle stapjes doorlopen en doe heel graag mee. Ik zou ontzettend graag willen winnen omdat ik na ontelbare shoplogs zo verliefd ben geworden op bepaalde kledingstukken die nu in de winkel liggen, zulke mooie dingen zitten erbij! Jouw OOTD’s zijn trouwens ook super inspirerend, ik word er zo hebberig van hahaha. Daarbij zit ik net op een andere school dus wat nieuwe kleding zal ook goed kunnen bijdragen aan mn eerste indruk, haha!

  Fingers crossed!!! Liefs, Aileen

 25. Geweldige actie!! Ik heb wel een nieuwe outfit voor het offerfeest binnenkort en voor me verjaardag! & dit zou geweldig zijn in deze crisis tijd <3

 26. Hoe nice!
  Uiteraard moet ik winnen. Omdat ik de verhuizing nog aan het afbetalen ben kan ik voorlopig geen kleding kopen. En met ee giftcard kan ik natuurlijk ook wat leuks voor in het nieuwe huis halen!

  X

 27. Omdat Primark te gek is! En ik ben zooooo blij dat er ook een in Arnhem komt, en nog eens een mega grote ook!
  Het klinkt misschien heel materialistisch, maar ik word echt gelukkig van het idee. Daarnaast is het ook goed dat er Primark in Arnhem vestigd want dit zorgt voor meer toerisme in Arnhem, wat ten goede komt aan o.a. de horeca maar ook zorgt het voor meer werkgelegenheid. Denk aan de vele medewerkers die Primark nodig heeft. Alleen maar voordelen als je ’t mij vraagt. Ik moet winnen omdat ik dan ook deze economie draaiende kan houden 😉 haha

 28. Wat een mooie jas! Heel tof gecombineerd ook 🙂 Ik wil heel graag meedoen aan de giveaway en heb alle stappen gedaan! Waarom ik deze giftcard graag wil winnen? Ik kan een hoop redenen geven, maar laat ik ’t maar simpel houden: wie wordt er nu niet gelukkig van kleding kopen? Het lijkt me super om een warme jas en leuke laarsjes te scoren voor de koudere dagen. En heel stiekem ben ik ook benieuwd naar de Primark in Arnhem :p xo

 29. Ik zou dit geld heel graag willen winnen omdat ik aan het afvallen ben en mijn huidige klerenkast me niet meer zo goed past. Met dit geld zou ik weer allemaal nieuwe leuke kleding kunnen kopen!
  Ik volg je al een tijdje via bloglovin en instagram 🙂

 30. Het zou me heel leuk lijken om dit shoptegoed te winnen, omdat ik wel een leuke nieuwe herfstgarderobe kan gebruiken. Ik ben nog een beetje aan het spelen met welke stijl ik leuk vind, dit lijkt me een leuke manier om wat uit te proberen.

 31. Omdat ik na heel veel en heel hard sporten veel centimeters ben kwijt geraakt en nu dus een nieuwe outfit nodig heb om mijn nieuwe lichaam in te laten stralen!

 32. Waarom ik wil winnen? Ten eerste omdat ik jou al een tijdje volg en ik de leukste dingen voorbij heb zien komen en ik spontaan verliefd werd. Ook komen vele leuke items van de Primark en daarom kan ik die 150 euro goed gebruiken!!! Heb hele mooie dingen in de herfst/winter collectie gevonden, onder andere een mooie oversized grijze jas die ik heeeeel graag zou willen kopen. Misschien lukt het hier wel mee. Kan ik een hele nieuwe outfit aan mijn lijstje toevoegen. Heeeel veel succes nog met je projecten die je nog gaat doen en ik ga je nog met veel plezier volgen !!!!!! Love

 33. Echt een winkel waar je enorm hebberig van wordt. Met het wisselen van de seizoenen wordt het weer tijd om te shoppen, maar winteroutfits zijn helaas wat duurder dan zomerjurkjes, dus mijn budget laat nu een uitgebreide shoppartij niet toe.

 34. Wat ontzettend gaaf! Ik volg je op bloglovin, instagram (blossomslifenl) en ik heb geliked op fb (justnailpolishes justnailpolishes).
  Ik zou heel erg graag kans willen maken, omdat ik echt van alles in mijn kast heb liggen wat niet past en ook geen setje is. Ik heb dan een heel erg leuk shirt wat niet past met een vest of een broek. Elke week heb ik wel weer een kleding crisis. Op het moment loop ik stage op een dagbesteding voor gehandicapten(Erg leuk!!) en aangezien ik daar 4 dagen in de week ben doe ik eigenlijk mijn goede kleren ook daar aan. Ik zou dus ook graag een aantal nieuwe ‘goede’ kleren hebben voor school en feestjes, zodat ik niet altijd hetzelfde aan heb en niet alles zo snel slijt. Ik ben echt gek op de broeken van de Primark, ik kan me geen fijnere broeken voorstellen..! Op het moment ben ik bezig met rijles wat een behoorlijk duur grapje is helaas en ook school moet weer betaald worden. Het zou echt een heel erg welkome verassing zijn en dan kan ik heerlijk setjes kopen en me uitleven bij de jasjes die ik normaal dan toch stiekem te duur vind. Ook wil ik dan een aantal prachtige statement kettingen kopen, want die vind ik prachtig!! Ik ben gek op sieraden en op winkelen. ♥

  Fijne avond!

 35. Wauwww.. dit zal heeel erg handig uitkomen!! Heb nog niks voor komende winter en het is straks toch echt eens een keer tijd voor de winterkleding… Alleen is mijn portomonnee erg mager dus sja soms moet je keuzes maken wat je wel en niet koopt…. Shoptegoed winnen zal dus helemaal fantastisch zijn!!!
  En natuurlijk heb ik alle verplichte dingen gedaan, fijne avond en de groetjes
  ilse

 36. Wat een geweldige win actie! <3
  Primark is mijn favoriete winkel en kom er regelmatig..
  Ik ben iets aangekomen en nu het Herfst is kan ik wel een nieuwe outfit gebruiken.
  Ik doe heel erg graag mee!
  Liefs,
  Priscilla

 37. Ik ben nu even heel serieus, ik zit namelijk nu zo ongeveer in de ergste nachtmerrie van elke vrouw.. Ik heb namelijk al letterlijk 3/4 maanden niet geshopt.. Ik wil gaan sparen of nouja wil? Ik ben eigenlijk zo meer of min verplicht om te sparen en ik heb hoognodig een nieuwe wintergardarobe nodig! Ik doe fashion & business dus moet er ofcourse wel leuk uit zien! Dus ik hoop echt echt echt dat ik zo’n cadeaubon win, want voordat ik weer kan shoppen is zelfs de wintersale in 2015 al geweest :p ik heb zeer hoge nood, en ik win nooit wat! Maar misschien staat geluk nu wel aan mijn zijde! Duimen maar! hihi

 38. Wauwie wat een gave actie Chloë!! Het lijkt me echt super leuk om met jou te shoppen. Je durft out of the box te denken en ik wil wel, maar doe het niet. Blijf toch liever aan de veilige kant. Waarschijnlijk ook omdat ik niet goed weet wat mij staat….

 39. Wauw! Hier kan ik wel een totaal nieuwe garderobe van kopen, nou ja, in ieder geval die perfecte winterbooties en winterjas die ik al op het oog had, en natuurlijk nog een paar perfecte sieraden, aangezien mijn portemonnee het ook niet allemaal toelaat komt dit wel goed van pas. Ik heb trouwens alles gedaan!

  Liefs, Britt

 40. Wat tof! Ik doe graag mee. Ik heb je overal gevolgd. Ik zou graag willen winnen omdat ik op het moment een beetje krap bij kas zit. Ik heb de afgelopen maanden geleefd van een stagevergoeding die nu dus op is. Dit zou dus heel mooi uitkomen.

 41. Eerst en vooral.. Die jas in gewoon wauw!! Ik heb net zo’n bloesje gekocht in die print.
  Ten tweede vindk je blog super, ik heb je gevolgd tijdens de fashionweeks en ik was tamelijk jaloers.
  Ten derde ben ikzelf net gestart met bloggen. Ik combineer fashion met muziek maar probeer daar zoveel mogelijk andere onderwerpen in te verwerken. Ik zou graag de bon gewonnen hebben gewoon omdat ik binnenkort naar de primark ga om mijn wishlist te gaan passen. Daarom zou die bon heel handig zijn. Het zou zo tof zijn om op die manier verder te kunnen bloggen over mode!

  Groetjes

  xo Joëlle

 42. Ik doe heel graag mee. Ten eerste omdat ik nog nooit bij Primark geshopt hebt (slecht, ik weet het, maar met 2 kleine kids heb ik en geen tijd en geef ik mijn geld uit aan hun kleding). En daarnaast ben ik alle 26!!! zwangerschapskilootjes kwijt, dus ik wil graag hippe kleding! Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

 43. Wat een toffe jas heb je aan zeg, ik doe graag mee want ja met 150 euro kan ik eens helemaal los gaan en gewoon een compleet nieuwe garderobe inclusief veel basics aanschaffen. Ik vraag me af hoeveel tassen je daarmee vol krijgt wauw!

 44. Wat superleuk dat je dit mag weggeven.
  Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik zelf heel erg van winkelen bij de primark hou en wat is nu geweldiger dat je het gratis kunt. Ik ga dit dan samen doen met mijn vriendin, die het nu een beetje moeilijk heeft en ik hoop dat ik haar hiermee kan opfleuren.

 45. MEGA COOLE WINACTIE!!!!!
  Ik hou echt van de primark colletie.
  Vooral de colletie van dit seizoen en al hun vesten en jassen die ze dit seizoen uitbrengen. Ja hoe weet ik dit nu weer ik ben zaterdag nog bij de primark in Nijmegen geweest. Helaas heb ik niet alles kunnen kopen wat ik wou dus dit is een super mega coole winactie. Hopelijk win ik

 46. Ik vind je jas echt super! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op bloglovin’ Nu ook op insta en heb de Facebook geliked. Ik kan heel goed wat nieuwe vesten en truien gebruiken voor de winter 🙂

  xo

 47. WAUWW! geweldig wat een leuke win-actie weer!!
  Ik ben afgelopen voorjaar ruim 35(!!) kilo afgevallen, waar ik heel blij en trots op ben. Nu past natuurlijk helemaal niks van mijn oude garderobe meer.. En hoe tof zou het zijn om deze zware periode af te sluiten met zo een groot cadeau!

  Xo

 48. Super leuke winactie, ik volgde je al op bloglovin en insta, en heb het berichtje geliked op Facebook.

  Ik wil meedoen zodat ik samen met mijn moeder een leuk dagje uit heb! Mijn ouders zijn een huis aan het bouwen en al haar tijd en energie steekt ze in het huis. Ze heeft geen tijd en geen zin om geld uit te geven aan kleding terwijl er ook dingen voor het huis moeten worden betaald. Daarom lijkt het me super om met zn tweetjes uitgebreid te gaan shoppen!

 49. OMG!! Wat een te gekke droom-kans!! De nieuwe collectie van Primark schijnt helemaal te gek te zijn! Nu het najaar begonnen is, is het weer tijd voor een compleet nieuwe look.. Wat onwijs gaaf dat we via deze leuke weg de kans krijgen om zóveel shoptegoed te kunnen winnen!!!! Een nieuw vest, een stoere nieuwe jeans, een paar gave boots of een leuke nieuwe sweater?? Ik wil superrrr graag met je gaan shoppen in Arnhem tijdens de speciale persopening op 30 september, Chloe!!! I need some fashion-advice <3!!

 50. Primark

  P arels, pailletjes, printsjes en plakkaten, alles is te vinden op kleding van de P van Primark.
  R itsen, Rijen van mensen, Roosprintjes, en veel kleding aan Rekken, het lijkt er net een pretpark.
  I nstagram foto’s met #Primark, Inderdaad die zijn er veel, Immigranten van het hele land, ook zij komen een boodschap doen voor iemand.
  M assa’s aan mensen, Meer en Meer, Maar wij krijgt er nou genoeg van? Niemand, alleen van de file’s in de PRI1000, oftwel het Primark verkeer.
  A rmbandjes, Actie’s, Akelig goedkope prijsjes en sokken om te Aaien, die mensen in India hebben genoeg om te naaien!
  R eeksen aan leuke spullen in het Regenachtige weer, iedereen valt te Redden in het Ritme van het Rumoerige Primark, daar komt ’t op neer.
  K asten zijn weer vol bij thuiskomen, Kleren zijn er met goed voordeel, toch ga je na het bezoekje, de Primark missen, Kortom, ik wil winnen! Het scheelt me dan weer heel veel.

  Ik kan mee naar de opening en het lijkt me een super toffe ervaring, omdat ik later ook iets op het gebied van fashion wil doen en vooral internationaal ondernemend wil zijn. Ik denk dat we daar lekker over kunnen kletsen, over hoe jij zo ver bent gekomen!
  Veel succes met uitkiezen van de winnaars.
  XO,
  Querida Essed

 51. Wat een super gave actie zeg! Ben ook heel erg benieuwd naar jullie samenwerking 😀 Ik heb alles gedaan of deed ik al. Ik zou héél graag met mijn vriendinnetje Myrthe bij de opening willen zijn omdat wij samen vaak genoeg de Primark plunderen terwijl we daar als student zijnde helemaaaaaal geen geld voor hebben, hihi. Shoppen zonder zorgen mét jouw fashionable advies zou heel tof zijn! Die jas zou ik wel willen scoren 🙂

 52. Te gek zeg! Ik volg en like alles en overal wat vereist is haha! Waarom ik graag wil winnen? Zodat ik me lekker helemaal kan laten gaan! Mijn vriend trakteren op minimaal 3 nieuwe outfits, mijn zussen mogen iets uitkiezen. Áls ik dan win, wil ik mijn vreugde ook delen, iedereen moet de Primark leren kennen en leren ervan te houden!

 53. Ahhh wat een leuke winactie. Ik heb de allereerste Primark meegemaakt in Rotterdam Alexandrium, toen nog (bijna) niemand ervan wist. Toen het nog rustig was en geen dringende mensen (kun je het je nog voorstellen?). Langzamerhand is iedereen in Nederland van de Primark gaan houden: en ik dus ook alleen maar meer, vooral als student zijnde. Daarnaast zou ik het heel erg leuk vinden om over de opening te bloggen. Ik ben nog nooit bij een opening geweest dus dat lijkt me super leuk en een unieke ervaring!

 54. Ik zou dit tegoed heel graag willen winnen omdat ik enorm veel zin heb om alle leuke winterjassen en vesten die ik voorbij zie komen op blogs lekker in te slaan en een hele fijne clutch met vintage look!! Van die jassen die je eigenlijk niet nodig hebt maar toch gewoon heel graag wilt hebben deze winter, zoals een roze jas, schaapjesvachtjas, goede boots eronder en klaar!! Opening wordt hem helaas niet omdat ik net aan mijn tweede week fulltime werken ben begonnen 😉 ! Veel plezier sowieso!

 55. Omdat ik precies alleen maar zomerkleding heb. Helaas gaat al mijn geld uit naar studie etc. Ik vind de outfit echt fantastisch en had niet verwacht dat alles van de Primark zou zijn. Kus van je nieuwe volger, Tess.

 56. OMG, that would be awesome to win that…I LOVE Primark and I need some warm clothes for this winter (especially in the UK..lol) ….great pics of you and the trend is my taste for sure! xoxoxoxo

 57. Wat een mega leuk actie!! Ik zou heel graag een kans willen wagen voor mijn 13-jarige dochter. Ze is aan groeien en hoe!! In een paar maanden tijd is ze 7 cm gegroeid. Ze is nu langer dan mij…. Nu ze na de zomervakantie haar rokjes en shortjes weer in de kast heeft en de lange broeken en truien weer aan heeft is het werkelijk geen gezicht. Broeken tot aan de enkels en mouwen veel te kort… Primark is haar favo winkel dus een win-win situatie. Wat zou het te gek zijn als we dit winnen. Fingers crossed!!!
  Liefs Bianca

 58. Inmiddels ben ik al ruim 13 kilo afgevallen op eigen kracht en je raadt het al… Mijn kleding begint aan de ruime kant te worden! 🙂 super fijn natuurlijk! Maar met nog een hoop kilo’s te gaan zou het fijn zijn als ik alvast wat nieuwe kleding aan kan schaffen die wel goed zit en mn outfits op te leuken met leuk accessoires.

 59. Hoi ik zou super graag willen winnen, bijna mijn hele kleding kast is afkomstig van winkels zoals H&M, Vera Moda & primarkt. Ik ben een echte koopjesshopper. Probeer er toch iedere dag leuk uit te zien( want ja moet wel mijn geslachte een beetje vertegenwoordigen in een klas met alleen jongens:)). Ondanks dat ik wat forser ben doe ik toch mijn best leuke kledig te shoppen om zo mezelf meer te uiten.

  Mijn kledingkeuzes op de bassischool was echt verschrikkelijk maar iedere rups verandert uiteindelijk in een prachtige vlinder!

  je site even ook verkent je hebt een nieuwe fan erbij! xx

  Alle stappen uitgevoerd*cross fingers* nu hopen!!
  Iedereen veel succes!!

  -XOXO- Annelijn

 60. Waarom ik wil winnen..? Mijn kledingstijl én kledingkast inhoud is echt toe aan vernieuwing.
  Ik durf vaak niet in een keer een hele outfit te kopen, dus zou ik dat wel heel graag willen doen als ik de bon win 🙂

 61. Ik was zo blij toen ik deze winkel in de UK had ontdekt in 2007. Nu kom ik er ongeveer 2x per jaar (meestal in Rotterdam) voor grote inkopen en vaak wat losse dingetjes. Ik zou er een paar lekker warme vesten van halen, overknee laarzen, veel ondergoed en wat ik nog verder op weg naar de kassa tegenkom. Voor 150 euro kun je flink inslaan bij de Primark!

 62. ik doe mee!
  natuurlijk omdat het echt de grootste eer zou zijn om 150 euro shoptegoed te winnen bij mijn favoriete kledingwinkel!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_

 63. Leuke winactie weer Chloe! En het filmpje over Primark Arnhem ook super! Leuke outfits zoals je altijd hebt, ik volg je al een twee jaar. Vooral de jas in de laatste outfit, waaaaauw hebben hebben! Maar helaas niet veel om uit te geven zo net na de vakantie dus zou wat shopping money goed kunnen gebruiken. Ben erg fan van Primark, vooral van de accesoire en schoenen afdeling word ik (té) hebberig. Helaas moet ik dinsdags gewoon naar mijn stage, dus om met mijn favoriete blogster te shoppen is helaas niet mogelijk:(

 64. Joehoee! Een Primark heel dicht bij mij in de buurt! Én een onwijs coole winactie!
  Ik ben in een jaar tijd ruim 10 cm gegroeid dus mijn winterkleding van vorig jaar pas ik helaas grotendeels niet meer, een goed excuus dus om weer eens héérlijk te shoppen! Die giftcard zou daar natuurlijk ontzettend goed bij van pas komen! Extra leuk vind ik het feit dat jij ook bij de opening aanwezig zal zijn, lijkt me heel tof om je te mogen ontmoeten Chloë!! X Julia

 65. Hi,

  Ik denk dat iedereen zo’n beetje al heeft opgenoemd waar ik ook mee aan zou kunnen zetten. Maar goed, ik kan nu wel een heel lang en zielig verhaal gaan houden over hoe graag ik die tegoedkaart wil en ook verdien. Maar uiteindelijk komt het erop neer dat ik een lange tijd niet ben geweest bij de primark en ik ook eens een keertje niet zo op de prijzen hoef te letten (al is de primark zo ontzettend goedkoop). En de herfstcollectie is helemaal geweldig als ik alle andere moet geloven, dus het zou zeker mooi meegenomen zijn als ik dan een extraatje heb. Ik hoop dat ik met deze onbenullige reactie toch enige kans maak!

  Groetjes,

  Salima

 66. Hallo, ik zou graag het shoptegoed van de primark winnen omdat ik de primark een top winkel vind en veel te weinig geld heb om leuke kleding te kopen.Ik hoop heel erg dat ik uitgekozen word!

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP