Is dit de perfecte sale aankoop?

DIT IS DE PERFECTE SALE AANKOOPDIT IS DE PERFECTE SALE AANKOOPDIT IS DE PERFECTE SALE AANKOOP

IS DIT DE PERFECTE SALE AANKOOP?

Ik geef het toe, ook ik hou er van om koopjes te scoren. Even snuffelen als de sale net is begonnen, gewoon even kijken of ik iets leuks kan vinden, ja dat doe ik graag. Herkenbaar? Vooral aan het einde van de uitverkoop, ga ik het liefst nog snel even langs bij mijn favoriete winkels. We willen toch allemaal stiekem niks missen? En hoe heerlijk is het om een item te vinden met een hoge korting. Je bespaard in principe dan gewoon geld he ;).

Vorige week was ik in Amsterdam en hopte ik even langs bij River Island. De zomer collectie is alweer volop in de winkel aanwezig (#hebberig), maar achterin hing nog een plukje uitverkoop. Ik kon het natuurlijk niet laten om toch weer even te gaan snuffelen. De schoenen die er stonden waren alleen maar maat 40 (te groot), maar ik vond wel een te gekke rode blouse in het vak. De blouse was afgeprijsd naar 15 euro en toen ik hem aantrok was ik opslag verliefd.

Toch is het altijd even kijken hoe je het beste een rood item kan combineren. Tijdens Amsterdam fashion week combineerde ik de blouse met een suede zwart rokje en stoere zwarte boots en voor deze look koos ik voor iets totaal anders. Het was namelijk weer een tijd voor mijn flared jeans en daarom besloot ik dus deze broek uit de kast te trekken. De flared jeans combineerde ik met mijn nieuwe rode blouse, zwarte hak laarsjes en zwarte Furla tas. En toen ik tijdens het zoeken naar een goede shoot locatie deze deur vond, was mijn dag natuurlijk helemaal compleet.

Hou je nou ook zo van koopjes jagen, dan heb ik misschien wel een leuke tip voor jullie. Op River Island vind je dagelijks diverse leuke seizoensaanbiedingen (items met hoge kortingen). Dat willen wij toch allemaal? Ik zeg shop til you drop!

SHOP THE LOOK:

laarsjes: Steve Madden (oud) – broek: Stradivarius (vorige collectie) – blouse: River Island – tas: Furla 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP