Zo draag ik het liefste een basic outfit

PERFECTE LOOK VOOR 2017 OOTD BULLBOXER SHOESPERFECTE LOOK VOOR 2017 OOTD BULLBOXER SHOESPERFECTE LOOK VOOR 2017 OOTD BULLBOXER SHOESPERFECTE LOOK VOOR 2017 OOTD BULLBOXER SHOESPERFECTE LOOK VOOR 2017 OOTD BULLBOXER SHOESPERFECTE LOOK VOOR 2017 OOTD BULLBOXER SHOES

DE PERFECTE LOOK VOOR 2017

Terwijl ik met mijn billen aan het chillen ben op de antillen (#genieten), deel ik met jullie een perfecte comfortabele look om het jaar mee te beginnen. Eerlijk is eerlijk er is niks lekkerders om na al dat glitter en glamour  gedoe tijdens kerst en Oud & Nieuw, even weer iets comfortabels uit de kast te trekken.

Dus hup geen poespas meer nu is het gewoon weer tijd voor een goed zittende jeans, stoere boots en die ene warme trui. I LIKE! (ok, ok, ik kies een bikini wel boven alles, maar in Nederland is daar helaas geen sprake van, sorry not sorry)

GOEDE VOORNEMENS 2017

Zijn jullie trouwens al begonnen met de goede voornemens? Hangen jullie al in de sportschool, zijn jullie al weer volop aan het werk? Ik probeer zelf nog even tot rust te komen en ga 8 januari weer volop aan de bak. Wil je meer weten over mijn goede voornemens. Lees dan nog even mijn goede voornemens post terug.

OOTD 

Anyway, vandaag dus een comfortabele look waar ik mijn groene Bullboxer laarsjes combineer met mijn Zara jeans, oversized trui, Rayban sunnies en beige jas. Op Instagram kreeg ik trouwens enorm veel vragen over deze jas. Deze jas is van Zara en is helaas van de collectie van vorig seizoen en volgens mij nu niet meer te koop.

OLYMPUS PEN ACCESSORIES 

Wat wel te koop is, is deze suède OLYMPUS PEN camera tas uit de nieuwe fashion accessoires van OLYMPUS. Speciaal voor de kerst kreeg ik een gepersonaliseerd exemplaar opgestuurd en ik werd opslag verliefd. De tas heeft aan de binnenkant een vakken systeem zodat je alle lenzen en een camera er in kan opbergen.

Ideaal dus!  Nu natuurlijk de vraag, wat vinden jullie van deze look? Ik kijk uit naar jullie reacties en voor diegene die nog vakantie hebben. Zeg ik nog even HAPPY HOLIDAYS! Liefs vanuit Aruba!

SHOP THE LOOK:
Laarzen: Bullboxer shoes, trui: Vero Moda, bag: OLYMPUS, sunnies: RayBan, jas: Zara (vorig seizoen), legging: Samsoe Samsoe

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP