Dit is de perfecte jurk voor de feestdagen

Ik haal de zwarte kanten jurk uit mijn koffer. De jurk ruikt nieuw. De kaartjes hangen er nog aan. Naast de jurk liggen suede zwarte hakken die ik nauwelijks heb gedragen. Ik staar naar buiten en zie dat de zon weer gaat schijnen. Ik kan mij, na vier weken India, niet meer heugen wanneer ik mijzelf voor het laatst vrouwelijk heb gekleed. Ik wurm mijzelf in de jurk, doe mijn haar op een staart en schuif voorzichtig de suede hakken over mijn net gelakte teennagels. Net voor vetrek richting het diner op La Palma stift ik mijn lippen nog even rood. Ik bekijk mijzelf in de spiegel. Het enige wat ik denk is: top jurk voor de kerstdagen. 

Dit is de perfecte jurk voor de kerstdagen River Island

Vier weken lang terug gaan naar de basis is best een dingetje. De eerste week in India werd ik totaal uit mijn comfortzone gerukt (lees het artikel hierover). Toen ik de derde dag in het Tibetaans klooster mijn bed instapte was het enige wat ik dacht; hoe ga ik dit 20 dagen overleven. Ik ben een doorzetten en hou niet van opgeven, maar iedere dag rijst als ontbijt is en blijft een ding.

Maar op een gegeven moment went het. Je laat bepaalde dingen los, past je aan en probeert mee te gaan in de flow. Eerder schreef ik een artikel over de backpack van 12,5 kg en de hoeveelheid kleding die ik meenam naar India. Hierin beschreef ik dat in India het er totaal niet toe doet wat je draagt. Kleding is functioneel en comfortabel, het is in India zeker geen modeshow. In het begin moest ik enorm wennen in India, maar bij thuiskomst moest ik weer wennen aan het Westerse leven. Help, opeens moest ik mijzelf toch weer een beetje druk gaan maken over mijn kleding en vooral toen ik een luxueus tripje ging maken naar La Palma.

Dit is de perfecte jurk voor de kerstdagen River Island

Het gekke is dat je automatisch met een koffer meer mee neemt. Voordat ik het wist was mijn koffer vol. Voor nog geen 5 dagen had ik 15 kilo ingepakt. Een van de items was dit jurkje van River Island. Een jurkje waar ik echt verliefd op ben of beter gezegd verliefd op ben geworden.

Op het moment dat ik hem bestelde wist ik het niet zo goed. Maar toen ik hem in La Palma aantrok wist ik het zeker. Dit wordt mijn kerstjurk voor 2017. Hebben jullie al een bepaalde jurk voor kerst in gedachte? Zo niet, Wist je dat River Island een heuse Xmas-Shop met fantastische jurkjes. Shop til you drop! Het is maar een keer per jaar kerstmis.

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP