PEN PARTY GREECE

PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8
PEN PARTY GREECE olympus pen E-PL8

Olympus PEN E-PL8 PEN PARTY GREECE

Knijp mij even, want jemig wat heb ik een fantastische tijd gehad met OLYMPUS PEN in Griekenland. De afgelopen vier dagen stond Nikki Beach Porto Heli geheel in het teken van de Olympus PEN E-PL8 lancering of wel de blogger camera van het jaar. Speciaal voor de lancering werden alle internationale OLYMPUS PEN bloggers, fotograferen en het team van OLYMPUS Europa ingevlogen om dit te vieren en eerlijk is eerlijk wat was het leuk.

Het feestje begon afgelopen donderdag avond toen ik na drie heerlijke dagen met mijn vader in  Athene en op Spetses met de watertaxi werd afgezet (in nog geen tien minuten) op Nikki Beach Porto Heli. Doordat ik eerder was dan de rest, had ik alle tijd om rustig in te checken en de boel te verkennen. Bij binnenkomst in mijn hotelkamer of misschien beter appartement viel mijn mond open. De kamers/suites in het hotel zijn prachtig en het voelt echt als thuiskomen. De eerste avond konden we aanschuiven voor een dinner, kennis maken met de andere bloggers en hadden we vooral de tijd om bij te komen van de reis.

Vrijdag ochtend bestond uit workshops waar we nuttige informatie kregen over OLYMPUS PEN, de nieuwste lenzen, het gebruik van de camera, maar ook over het gebruik van photoshop en lightroom (handig!). Het nieuwtje wat ik vooral leuk vind om met jullie te delen is de komst van de macro lens. Speciaal voor detail fotografie bracht Olympus de macro lens uit. Deze is te gebruiken voor bijvoorbeeld het fotograferen van sieraden, natuur en andere detailshots. Waar de andere lenzen moeilijk scherpstellen als je te dichtbij komt, doet de macro lens dit perfect (ideaal dus). Binnenkort zou ik zeker nog een post delen met meer foto’s en informatie over deze lens. De rest van de dag konden we de camera uit proberen, relaxen en een duik nemen in het zwembad (niet verkeerd).

Zaterdag na een ochtend vrije tijd werden we met een bus naar de haven van Porto Heli gebracht waarna we per veerboot richting Spetses vaarden. Erg grappig en vooral toevallig dat Olympus besloot juist een bezoek te brengen aan het eiland waar ik met mijn vader een paar dagen verbleef. Tijdens de dagen in Porto Heli werden alle bloggers gefotografeerd voor de OLYMPUS PEN brochure en op zondag was het tijd voor mijn shoot (#spannend). Mijn shoot vond plaats op een onbewoond eiland tien minuten vanaf Spetses. In de video laat ik alvast een sneakpreview zien, maar helaas moeten jullie nog even geduld hebben voor het resultaat (snel meer, beloofd!).

Lees ook:  EVENT: URBAN OUTFITTERS OPENING

In de avond werd het hele resort omgetoverd voor de poolparty en gingen de voetjes van de vloer. Daarnaast sprongen diverse mensen het zwembad in, vloeide de rose en werd er vooral heel veel plezier gemaakt. Het was zo leuk om op deze manier het team van Olympus, maar ook de Europese bloggers te leren kennen. Je krijgt dan een hele andere band, dan via mail conversatie (logisch natuurlijk, maar toch!).

Zondag vertrokken de meeste al vroeg richting het vliegveld, maar omdat ik pas om negen uur in de avond vloog kon ik nog even genieten van de Griekse zon. LUCKY ME! Maar uiteindelijk komt aan alles een eind en zo ook aan deze trip. Ben je nou benieuwd naar meer? Hou dan zeker mijn blog in de gaten en kijk de VLOG die ik gemaakt heb over PEN PARTY GREECE. Voor nu wil ik OLYMPUS PEN bedanken voor de fantastische tijd. Next up: Portugal. Stay Tuned! Liefs X

SHOP NU ALLE OLYMPUS PEN FASHION ACCESSOIRES MET 25% KORTING (CODE:CHLOEPEN)

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Wat een toffe lanvering, wat een feestje! Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe camera, ze lijken mij zo fijn om mee te nemen met een dagje uit of op reis. Zeker omdat je hem zo nonchalant om je schouder kunt hangen, dat is met een spiegelreflex wel anders. Tipt de kwaliteit er volgens jou ook aan?