Dit is de party look voor het weekend

DE PARTY LOOK VOOR DIT WEEKEND
DE PARTY LOOK VOOR DIT WEEKEND
DE PARTY LOOK VOOR DIT WEEKEND
DE PARTY LOOK VOOR DIT WEEKEND
DE PARTY LOOK VOOR DIT WEEKEND
DE PARTY LOOK VOOR DIT WEEKEND
DE PARTY LOOK VOOR DIT WEEKEND

DE PARTYLOOK VOOR DIT WEEKEND 

Helaas pindakaas, aan alles komt een eind. Zo ook aan mijn heerlijke vakantie trip inclusief prachtige foto’s van Aruba. Toen ik thuis kwam moest ik echt even acclimatiseren hoor, die vreselijk kou daar vraagt toch niemand om? Ik ging letterlijk van 30 graden naar 5 graden en dat is AFZIEN! Ondanks dat Nederland met Aruba maar vijf uur tijdverschil heeft (het is daar vijf uur vroeger), had ik toch een een beetje last van een jetlag. In de avond was ik totaal niet moe en in de ochtend kon ik niet opstaan (super vervelend). Daarnaast werken de donkere dagen natuurlijk ook niet echt mee. Wat vinden jullie?

Anyway, genoeg klaagzang vanuit mijn kant laat ik even terug gaan naar de post van vandaag. Aangezien het weekend eraan komt, besloot ik te kiezen voor een echte party look. Voor de post de party look voor dit weekend combineerde ik mijn favoriete jeans, met een nieuwe top van Samsøe & Samsøe, fringe hakken en fluwelen tas.

En tja, eerlijk is eerlijk tijdens het maken van deze foto’s was het even afzien. Jemig wat is dit een verschil met de heerlijke warmte in Aruba. Ik verging echt van de kou en kon niet wachten om weer warm achter mijn bureau te zitten. Nee, ik ben er over uit dat dit niet mijn favorieten tijd van het jaar is. Die kou, wat doet Nederland mij aan. Snel maar weer op reis?

Yes, gelukkig ben ik weer druk bezig met nieuwe leuke reizen waardoor ik een iets warmer vooruitzicht heb. Ben je nou benieuwd waar ik binnenkort allemaal heen ga? Hou dan sowieso mijn Instagram (@Fashionistachloe), Snapchat (@fashionistachlo) en deze site in de gaten. Voor nu de vraag, wat vinden jullie van deze look? Liefs X

SHOP THE LOOK:

Hakken: Miss Guided (oud) – jeans: Zara – top: Samsøe & Samsøe – tas: My Jewellery – horloge: Kapten & Son 

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Lees ook:  BAUM UND PFERDGARTEN DRESS
Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.