Cocktails en pizza bij Paradise Pizza Bar Amsterdam

Aan de Rozengracht 160, naast Cannibale Royale en Salmuera en tegenover de bekende Chin Chin club werd een paar weken geleden Paradise Pizza Bar geopend. De slogan; at Paradise Pizzabar, we celebrate life’s guilty pleasures with delicious food, frozen drinks and bangin’ beats staat groot op de Instagram pagina van Paradise Pizza Bar. Je snapt het wel weer; ik moest meer weten van dit nieuwe restaurant in het centrum van Amsterdam.

Paradise Pizzabar Amsterdam - nieuw restaurant in 2021

Alweer twee weken geleden ga ik samen met een vriendinnetje langs om een kijkje te nemen en wat gerechtjes van de menukaart te proeven. Als ik binnen stap heb ik een beetje het gevoel of ik een hippe bar in LA betreed, de muren zijn paars geverfd en het interieur is een mix van minimalistisch en design.

Op de menukaart staat de pizza centraal, maar je kan ook verschillende salades of kleine voorgerechtjes bestellen. Paradise Pizza Bar staat bekend om frozen drinks dus volgens de ober moeten we eerst een frozen margarita proberen. Ach waarom ook niet? En als we hier toch zijn, kom maar door met die drankjes.

Iedere vrijdag is het Folded Friday bij Paradise Pizza Bar. Je bestelt dan een Margherita Portafoglio voor maar 5 euro (ipv. 7,50). Daarnaast vinden er regelmatig (mits de pandemie het toelaat) bij Paradise Pizza Bar leuke diner en thema avonden plaats. Interesse? Hou dan instagram van Paradise Pizza Bar in de gaten.

Menu Paradise Pizza

We bestellen een courgette salade met nootjes, pecorino sardo om mee te beginnen. Hierna kiezen we voor twee verschillende pizza’s die beide echt overheerlijk smaken.

Paradise Pizza Bar Amsterdam - nieuw restaurant in 2021  menu

We mogen van de ober niet naar huis zonder ook een dessert te hebben geproefd. Dus we sluiten het feestje af met een macron van passiefruit, citrus sorbet ijs met koek kruimels. Smullen!

Paradise Pizza Bar Amsterdam - nieuw restaurant in 2021  menu

Paradise Pizza Bar is echt een aanwinst voor de Rozengracht. Het is de ideale plek om de avond te beginnen met een pizza, cocktailtjes en beats. Als je daarna nog zin hebt om te gaan dansen, dan hoef je alleen maar over te steken naar de Chin Chin Club. Al moet dan wel alles snel weer open gaan, maar hey we gaan er gewoon van uit dat de clubs, en dus ook Chin Chin binnenkort weer open zijn!

Lees ook:  Betsubara Amsterdam; ramen en aziatische hapjes.

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel / deze blog? Stel ze gerust hieronder in de reacties. Zie je foutjes? Laat het ons dan ook weten! Wil je op de hoogte blijven? Dat kan via Facebook en Instagram.

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.