Over the knee laarzen op twee manieren gecombineerd

OVERKNEE BOOTS TREND RIVER ISLAND FASHIONBLOG
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOVERKNEE BOOTS TREND RIVER ISLAND FASHIONBLOG
OVERKNEE BOOTS TREND RIVER ISLAND FASHIONBLOG
OVERKNEE BOOTS TREND RIVER ISLAND FASHIONBLOG
OVERKNEE BOOTS TREND RIVER ISLAND FASHIONBLOG

OVER THE KNEE BOOTS

Je kent ze vast wel, die hoge laarzen tot over je knieën oftewel de “over the knee boots“. Een trend die vern 2014 vanuit de straten van New York kwam overwaaien naar Nederland.  De trend kwam als geroepen, want als je nog een een leuk jurkje had van de zomer kan je deze perfect combineren met de over the knee boots.

OVER THE KNEE BOOTS ANNO 2016

Inmiddels zijn we alweer ruim twee jaar verder en moet ik eerlijk toegeven dat ik afgelopen februari de over the knee laarzen aan de wilgen wilde hangen. Ken je dat gevoel, dat je er gewoon helemaal klaar mee bent? Dat je het item gewoon echt, maar dan ook echt niet meer kan en wilt zien? Nou dat had ik precies,  tot dat ik vorige week naar Portugal vertrok en de zwarte gevaartes opeens weer onderin mijn kast zag liggen. Ze waren nogal stoffig en besloot ze uit de kast te halen. Diverse vragen speelde door mijn hoofd, zou ik de laarzen nog een seizoen houden of zou ik ze weg doen? Terwijl ik naar mijn koffer en mijn looks straalde twijfelde ik even. Als ik de laarzen niet mee zou nemen dat koos ik natuurlijk weer voor sneakers (#boring). Om een lang verhaal kort te maken, de laarzen gingen mee en eerlijk is eerlijk ik begon weer van ze te houden. Het is een heerlijke laars die bijna overal bij past. Toch is niet iedereen fan, want om met jullie een geheimpje te delen; mijn vader zag de boots liever gaan dan komen. Maar hey dat is weer een ander verhaal en sorry pap, ik hou ze gewoon nog een jaartje langer.

OVER THE KNEE BOOTS LOOKS

Natuurlijk is er meer aan deze post dan alleen een verhaal dus stelde  ik ook nog twee looks met de over the knee boots samen. Ik combineerde mijn zwarte hoge laarzen met zowel een twee-delig pakje van River Island als de geprinte jurk van River Island. Wil je deze items shoppen dat kan hieronder in de shop de post. Voor nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van de over knee laarzen vinden en welke look jouw favoriet is.

Lees ook:  BLACK & WHITE

PS. Het is zondag dus dat betekent dat er een nieuwe WEEK VLOG online staat. Geniet van deze zonnige dag! X

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.