CAPTURING MOMENTS WITH MY PEN E-PL7

OOTD Fashionista Chloe Olympus PEN Generation
OOTD Fashionista Chloe Olympus PEN Generation
OOTD Fashionista Chloe Olympus PEN Generation
OOTD Fashionista Chloe Olympus PEN Generation
OOTD Fashionista Chloe Olympus PEN Generation
OOTD Fashionista Chloe Olympus PEN Generation
OOTD Fashionista Chloe Olympus PEN Generation

Het is alweer bijna maart, jemig wat vliegt de tijd voorbij. Het gezegde zegt; maart roert zijn staart, maar het betekend wel dat de lente in zicht is. En een ding is zeker, ik kan niet wachten. Om alvast in de lente stemming te komen besloot ik een keer niet te kiezen voor zwart maar voor rood in mijn outfit. De kleur rood fleurt mij op een of andere manier altijd op. Dat heb ik ook met rode lippenstift. Wanneer ik er moe uit ziet, geeft rode lippenstift net die extra touch. Het kan mij echt even een bepaalde boost geven. Hebben jullie dat ook met een bepaalde kleur?  Gister besloot  ik mijn nieuwe Robey Sportswear sneakers te combineren met een sportieve broek, rode gestreepte top en rode jas. Het is grappig om te zien dat sommige mensen nog niet echt gewend zijn aan de sportieve trend. Meerdere malen werd mij gevraagd of ik was wezen sporten. Het liefst wilde ik zeggen; “ kijk even goed!”, maar uiteindelijk leek het mij beter om gewoon te lachen en te antwoorden dat het mijn dagelijkse outfit was. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening, houden jullie van de “sporty trend”?

Vandaag ben ik weer met van alles en nog wat bezig, het is een heerlijke zondag en daar geniet ik van. Inmiddels ben ik bij seizoen drie van Pretty Little Liars en ik vind het reuze spannend. Het werkt dan ook wel erg verslavend, want als ik even de tijd hebt zet ik snel weer een aflevering op. En als hij dan afgelopen is wil ik het liefste door kijken. Netflix werkt gewoon verslavend toch? Volgens mij heeft iedereen daar last van.

Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor mijn volgende reisje. Woensdag vetrek ik namelijk naar Milaan voor fashion week en ik heb er zoveel zin. Ik hou van Italie en vorig jaar Milaan fashion week heb ik als zo goed ervaren. Als jullie nog leuke tips hebben voor eet tentjes, hotspots of degelijke dan hoor ik dat natuurlijk graag. Meer over Milaan snel op de blog. Happy Sunday!

Lees ook:  OUTFITPOST: POSTCARD FROM FLORENCE

It is time for a brand new outfit post on the blog. I decided to combine my new Robey Sportswear sneakers with my sporty black/white pants, striped top and red jacket. I will spend my lazy Sunday in bed while watching the third season of Pretty Little Liars. Are you guys also addicted to Netflix and which serie is your favorite? Please let me know in the comments below. Happy Sunday! 

– In samenwerking met: Onderdelenwebshop24 –

SHOP THE LOOK:

Sneakers: Robey Sneakers, pants: Zara (very old), shirt: New Look, jacket: Primark, sunnies: Chicwish, camera: Olympus PEN E-PL7

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

14 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.