Shop Olympus PEN E-PL9 met 30% korting


Alweer bijna vijf en half jaar fotografeer ik met mijn Olympus PEN camera, Het begon allemaal met de Olympus PEN E-PL5, die inmiddels heeft plaats gemaakt voor de Olympus PEN E-PL9. Altijd was ik tevreden met mijn camera en juist de diversiteit van lenzen is wat naar mijn mening de camera ideaal maakt.

Door deze diversiteit kun je de Olympus PEN camara voor iedere gelegenheid gebruiken. En ja ook ik neem de camera overal mee naar toe. In de tijd van mijn fashionblog gebruikte ik hem om bijvoorbeeld de modeshows of streetstyle vast te leggen en nu tijdens mijn velen reizen gaat hij ook altijd mee. Het is de ideale camera!

En nu hoor ik jullie denken. What about video? Zelf voor video is de camera perfect geschikt. Met de speciale vlog-lens creëer je een groothoek waardoor je door middel van het selfie scherm kan vloggen. Wil je hier meer over weten? Lees dan het artikel; Waarom de 9-18mm lens een toeving is aan mij Olympus PEN lenzen assortiment. 

Shop nu Olympus PEN E-PL9 met 30% korting

Omdat ik regelmatig te horen krijg dat volgers/vrienden, kennissen etc enthousiast zijn over de camera heb ik samen met Olympus PEN iets leuks bedacht.

Shop nu de Olympus PEN camera t/m 2 december met maar liefst 30% korting (code: chloe30):

Shop Olympus PEN E-PL9 met korting

  • De camera kun je vanaf vandaag tot en met 2 december met 30% korting bestellen
  • Koop een PEN E-PL9 (de 14-42 mm pancake kit of alleen de body) via DEZE LINK!
  • Voer bij het uitchecken de speciale kortingscode chloe30 in.
  • Tadaaaa je hebt maar liefst 200 euro bespaard!

Shop nu Olympus PEN E-PL9 met 30% korting

Heb je vragen na het lezen van dit artikel over een Olympus PEN E-PL9 camera? Stel ze gerust hieronder in de reacties. Zie je foutjes? Laat het ons dan ook weten! Wil je op de hoogte blijven? Dat kan via Facebook en Instagram.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP