Eindelijk weer hossen tijdens Oktoberfeest Amsterdam

Wie mij kent, weet dat ik dol ben op après-ski, carnaval, foute en Oktoberfest muziek. Die meezing muziek brengt toch altijd een soort van samenhorigheid. Ik kan dan ook echt uitkijken naar carnaval, een gek feestje of om na een dagje skien een of andere après-ski tent in te duiken.

Twee jaar geleden bezocht ik voor de eerste keer Wiesn, oftewel Oktoberfest in München, en wat was dat genieten. Mijn plan was het dan ook om ieder jaar terug te keren, maar zoals we allemaal weten gooide de pandemie redelijk wat roet in het eten.

Oktoberfest Wiesn Munchen

Niet alleen Wiesn, maar ook carnaval, de skivakantie en heel veel gezellige feestje werden afgelast. Er waren dan hier een daar wel wat illegale feestjes onder de rader in Amsterdam, maar daar werd hoofdzakelijk elektronische muziek gedraaid. Het klinkt misschien wat gek om te zeggen als Amsterdammer, maar op een of andere manier heb ik die hype rondom dit soort muziek nooit begrepen.

Geef mij maar de meezingers, de inhakers, ja daar hou ik van. Maar ja dat inhaken, daar was dus even een tijdje geen sprake meer van. Want naast handen schudden en knuffelen mochten we lange tijd ook opeens niet meer dansen. Ik vind het nog steeds bizar dat de overheid dat allemaal kan opleggen, maar hey dat is een ander verhaal.

Hollandsche Manage in Amsterdam als feestparadijs

Gelukkig is er ook goed nieuws aan de horizon. Een paar weken geleden zag ik namelijk een hele fijne post op Facebook voorbijkomen. Vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober wordt de Hollandsche Manage in Amsterdam omgetoverd tot een feestparadijs. Ja, je leest het goed er komt een Oktoberfeest in Amsterdam en ook jij kan daar bij zijn.

Oktoberfeest in dee Hollandsche Manage Amsterdam

In de manage op de Overtoom gaat dus een Deutsch feestje met een Amsterdamse tintje plaatsvinden. Lees; veel bier, (vega) worst en een muzikaal programma van schlager tot Disco. Ein bisschen tanzen, party machen und bier drinken, zoals de organisatie het zelf zegt. Wat wil een mens nog meer?

Tickets Oktoberfeest Amsterdam

Wil je erbij zijn? De tickets gaan enorm hard, maar voor zowel de zaterdag middag als de zaterdag avond shift zijn nog een paar tickets verkrijgbaar. Meer weten? Check dan de website van Oktoberfeest Amsterdam. Bis bald!

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel ze gerust hieronder in de reacties. Zie je foutjes? Laat het ons dan ook weten! Wil je op de hoogte blijven? Dat kan via Facebook en Instagram.

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.