De Reebok X Bershka sportcollectie

REEBOK FOR BERSHKA FASHIONISTA CHLOE OOTD FASHIONBLOGGER
REEBOK FOR BERSHKA FASHIONISTA CHLOE OOTD FASHIONBLOGGER
REEBOK FOR BERSHKA FASHIONISTA CHLOE OOTD FASHIONBLOGGER
REEBOK FOR BERSHKA FASHIONISTA CHLOE OOTD FASHIONBLOGGER

Even weer een kleine sport-work out update. Daarnaast is er ook sportnieuws, want bekend kleding keten Bershka slaat de handen in een met sport merk Reebok. Bershka verkocht al sportswear, maar met deze samenwerking komt er ook een hippe fitness sneaker in de schappen. Al een tijdje sport ik op mijn gele Cardio Ultra Reebok (favoriet!) sportschoenen, dus ik was erg benieuwd naar deze samenwerking. Een paar dagen geleden kreeg ik ze binnen en meteen viel op dat de sneakers groot uit vallen. Ik heb maat 37,5 en neem meestal maat 38, maar heb bij deze sneakers echt een maat 37 nodig. De schoenen zijn licht gewicht, hebben een leuke kleur (perfect voor de winter, omdat ze niet te fel zijn) en kosten 59,95. Woensdag ging ik er voor het eerst de sportschool mee in en ik was natuurlijk erg benieuwd of dit mijn nieuwe favo’s gaan worden. Ik heb 3km op de loopbank gerend, een aantal oefeningen gedaan en er even buiten mee gelopen. Uiteindelijk mis ik een soort van demping in de schoenen en zijn ze dus meer geschikt voor binnen activiteiten zoals fitness, kracht training etc. Mijn voeten hebben voor het rennen toch een dikkere zool en meer stevige schoen nodig. Dit is natuurlijk voor iedereen anders, want ik weet dat sommige mensen het liefst op blote voeten of hun Nike Free rennen. Nu even terug naar het sporten, na een kleine pauze (wegens een griepje) ben ik weer actief in de weer. Afgelopen maandag heb ik mee gegaan met Girls Love 2 Run in Nijmegen (iedere maandag een gratis training om half 8 in Nijmegen), ik train voor mijzelf en doe nog mee met bootcamp. Door al het training is mijn uithoudingsvermogen enorm toegenomen (dit had ik nooit durven dromen) en soms heb ik hierdoor het gevoel dat ik te weinig doe. In het begin was ik al moe als ik een rondje om het veld moest rennen. In vergelijking met toen doe ik nu veel meer, maar kost het mij minder energie. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik te weinig doe en denk ik steeds dat ik misschien harder moet trainen voor hetzelfde resultaat. Herkennen jullie dit gevoel? Volgende week ga ik weer even zitten met een van de trainers om te kijken voor een nieuw schema, ik denk dat ik mijzelf weer even wat meer moet gaan uitdagen voor het aankomende winter seizoen. Hebben jullie nog tips voor mij? Laat het dan vooral weten hieronder in de reacties.

It’s time for a new work-out update and there is more. I have got some sportsnews because clothing chain Bershka just started a collab with Reebok. Bershka is already selling sportswear at the moment, but with this collaboration there will be also fitness sneakers available in the stores. For a while now I wear my favorite Reebook Cardio Ultra, so I was very curious about this collaboration. A few days ago I received my own pair of Reebok for Bershka sneakers and immediately noticed that the sneakers are big. I wear a size 37.5 and usually take size 38, but with these sneakers I really need a size 37. The shoes are light weight, have a nice color (perfect for winter, because they are not too bright) and have a price of 59.95. Last Wednesday I decided to wear them to the gym and I was very curious whether it’s going to be my new favorite. Eventually I missed in the shoes some kind of cushioning and in my opinion they are more suitable for indoor activities such as fitness, strength training, etc. For running my feet really need a thicker sole and more sturdy sneakers. Now back to my work-out update, after a break (due to the flu) I am back on track again. Last Monday, I ran with Girls Love 2 Run in Nijmegen (every Monday a free training at 7.30 PM in Nijmegen), I did some work-outs myself and I am still doing bootcamp classes. With all the training my condition increased  (which I had never thought before) and sometimes I am not satisfied about my training sessions. In the beginning I was already tired when I had to run a lap around the field. Now I’m doing a lot more, but take not as much energy compared with before. This gave me the feeling that I am doing too little and I always think I might have to train harder for the same result. Do you recognize this feeling? Next week I have an appointment with my training coach to make a new training schedule. I think I have to challange myself again for the upcoming winter season. Do you have any tips for me? Let me know in the comments below.


SHOP THE LOOK:

Sneakers: Reebok for Bershka, running legging: Reebok, shirt: ONLY Play, jumper: Levi’s, bag: ONLY PLAY

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP