The Yeatman: luxueus wijnhotel met uitzicht op Porto

The Yeatman is een iconisch hotel, gelegen aan de overkant van de Douro, in Vila Nova de Gaia. In 2016, tijdens een stedentrip Porto, bezocht ik de spa van het hotel, dronk ik koffie op het terras en genoot ik van de zon aan het zwembad (welke de vorm heeft…

Lotte zei haar woning op en leeft nu als digital nomad

Het leven als digital nomad klinkt voor velen aantrekkelijk. Want, werken vanaf een zonnig eiland op je laptop. Hoe lekker is dat? Lotte Corijn, bekend van Fit met Lotte, werkte lange tijd als reisleider op bestemmingen als Fuerteventura en Lanzarote, viel op eigen kracht 50 kilo af en maakte tijdens…

Mijn cosmetische anti-aging behandeling mislukte

Het leven na 40. Vooral als je gezond bent mag je niet klagen en is het leven hartstikke mooi. We nemen dan die lijntjes, rimpeltjes, vergrote poriën, hangende oogleden, een slapper wordende huid en wat al niet meer, voor lief. Of toch niet? Laat ik maar meteen met de deur…

INKT brengt door ‘Het DNA van Oost’ nieuwe muziek uit

De grote steden in Nederland. De steden waar alles mogelijk is, waar dromen waar worden gemaakt, maar ook de steden van de verleidingen en hoge sociale druk. Is alles echt zoals het lijkt? Of leven de mensen in de grote stad soms voort op uiterlijke schijn? In deze interview reeks interview…

Wintersport Sankt Anton am Arlberg: après ski en uitdagende pistes

De laatste jaren heb ik in verschillende skigebieden geskied, maar Sankt Anton am Arlberg blijft toch wel hoog boven op mijn favorietenlijstje staan. Sankt Anton am Arlberg is verbonden aan de skidorpen St. Christoph am Arlberg, Stuben, Lech, Oberlech, Warth en Zürs en samen vormen zij Ski Arlberg. Ski Arlberg is…

Beginnen met tennis lessen op latere leeftijd

Dingen leren als je ouder bent is niet altijd even makkelijk. Maar vasthouden aan het oude, en lekker in die vertrouwde comfortzone blijven zitten, daar word je natuurlijk ook niet perse een leuker mens van. Dus toen evian mij uitdaagde om te beginnen met tennissen op latere leeftijd zei ik,…

Lunchen bij Hospiz Alm met Ski Arlberg icoon Adi Werner

Wie op wintersport naar Sankt Anton en/of Lech am Arlberg gaat kan niet om de Hospiz Alm in St. Christoph am Arlberg heen. Deze iconische alm is tussen december en april de place to be en als je wilt lunchen op het befaamde balkon van de alm moet je tijdig…

Persoonlijke ontwikkeling en zelfhulpboeken voor vrouwen

Naar aanleiding van mijn podcast bij Mannenbrein – waar ik vertel over hoe ik mijn hart ben gaan volgen – kreeg ik de vraag of ik de persoonlijke ontwikkelings- en zelfhulpboeken die mij geholpen hebben wil delen. Omdat ik niet echt een favoriet heb en ook niet een boek de…

Door spiritualiteit kon ik seksuele blokkades oplossen

Het is 2016 als ik, door een lange depressie, voor het eerst in contact kom met mijn spiritualiteit. Ik stuit per toeval op een boeddhistische tekst, waarin de Vier Edele Waarheden en het Edele Achtvoudige Pad worden beschreven. Er staat dat pijn lijden in dit leven onvermijdelijk is, maar dat…

Esmee Noelle maakt liefdesverdriet bespreekbaar in haar boek

De grote steden in Nederland. De steden waar alles mogelijk is, waar dromen waar worden gemaakt, maar ook de steden van de verleidingen en hoge sociale druk. Is alles echt zoals het lijkt? Of leven de mensen in de grote stad soms voort op uiterlijke schijn? In deze interview reeks interview…

Omgaan met teleurstelling en frustratie, dat doe je zo!

Au! Weer die deksel op je neus. Het is nu al de zoveelste keer dat je je in allerlei bochten hebt gewrongen voor die vriendin. Nu heb jij haar eens nodig en nu is ze er niet. Hoe kan dat toch? Dat je altijd geeft en geeft en geeft en…

Helgoland en Düne bezoeken. Dit zijn de tips!

Dat Duitsland net als Nederland een waddengebied met eilanden heeft is voor velen bekend. Maar dat er midden in de Noordzee, zo’n 55km van het vasteland van Duitsland, ook nog een ander eiland ligt weten de meeste weer niet. Helgoland hoort officieel ook niet tot de Duitse Waddeneilanden en is…

Los Zagales: unieke tapas bar in Valladolid

Tussen Bilbao en Madrid ligt de Spaanse stad Valladolid. Het is de hoofdstad van de regio Castilië en León en is voor veel internationale vakantiegangers nog redelijk onbekend gebied. Tijdens mijn wijnreis door de regio Rueda waar ik een aantal nachten bij Hotel Zenit El Coloquio in Valladolid verbleef werd…

Authentieke plekken in Ski Arlberg die je wilt bezoeken

Wie mij kent weet dat ik dol ben op après-ski en dat het ieder wintersportseizoen voor mij ook weer een feestje is om naar Sankt Anton am Arlberg te gaan. Een avond in de Mooserwirt is, hoe je het wendt of keert, goud waard! Geen enkele après-ski plek kan op tegen…

Emigreren lost niet in één keer stressklachten op

Emigreren doe je niet zomaar, meestal gaat er een heel proces aan vooraf. Elk proces is heel persoonlijk en ieders ervaring kan totaal anders zijn. Wij zijn als gezin met een heel duidelijke reden en doel geëmigreerd, vooral om ons persoonlijk op een ander manier te ontwikkelen. Niet om rijk…

Booking.com