Hoogtepunten Milaan fashionweek I

DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW
DUOMO costume National BLOGGER FURLA FASHION WEEK MFW

De tweede dag van Milaan fashion week zit er alweer op en ik kon het natuurlijk niet laten om meteen met jullie alles te delen. En dat betekent dus dat mijn goede voornemens om een diary met al mijn belevenissen te posten tijdens de deze dag dus wel is gelukt. YEAH, happy me! Op donderdag had ik verschillende dingetjes op het programma staan. Ik begon mijn ochtend vroeg met een meeting bij Mr & Mrs Italy en pakte daarna de metro naar de Costume National show. Per dag van fashion week vinden er ongeveer 12 shows en 20 presentaties plaatst. Het is onmogelijk om overal bij te zijn dus het is handig dat je voren bedenkt waar je heen wilt. Alles is op uitnodiging, maar ook al zou ik overal voor worden uitgenodigd en een driver hebben, dan zou het nog niet mogelijk zijn om alles te zien. Het is dus zeker geen verkeerd plan om een planning te maken.

Ik zelf begon mijn dag bij Costume National (foto 3/5) die een collectie liet zien met donkere kleuren, zwaardere stoffen (als velours en fluweel) en diverse shearling jassen. Het bordeaux rode pak was mij ultieme favoriet. Na de show was het buiten een chaos van streetstyle fotografen, taxi’s, auto’s etc. Wil je de fashion week gekte zien? Check dan mijn snapchat @FashionistaChlo. Na de show besloot ik terug naar het appartement te gaan om mijzelf om te kleden (check de Costume National look hier) voor de tweede show. De tweede show van I’m Isola Marras was vooral kenmerkend door zijn performance. Tijdens de finale kwamen alle modellen met vlaggen en harde muziek de catwalk op. Dit was echt een fantastisch moment. Wat ik droeg naar de tweede show? Ik koos voor mijn Nubikk sneakers gecombineerd met een fringe Paige denim jeans en lange Mr & Mrs. Italy trench coat.

Na de show, een snelle lunch break, een bliksem bezoek aan de Tosca Blu presentatie en een een blogger shoot was het alweer tijd voor het laatste event. Als laatste stond de Furla presentatie op de planning. Ik ben een grote fan van dit merk en het is altijd weer leuk om de nieuwste modellen te bekijken. En zou ik je een geheimpje vertellen? Ik heb alweer een wishlist gemaakt voor aankomend seizoen. Oeps! Na de presentatie hadden we opeens allemaal trek en pakte we een taxi naar een  gezellig restaurant in het centrum van Milaan. Hoe leuk is het om een productieve dag af te sluiten met je collega bloggers in een typisch italiaans restaurantje? Ik zeg; op naar weer een nieuwe dag, op naar heel veel meer avonturen hier in Milaan. Ik kan niet wachten, maar nu is het eerst tijd om te slapen. Wil je op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Volg mij dan ook op Snapchat (@fashionistachlo) en Instagram (@fashionistachloe).

on the last picture: Iris Dijkers, Tanja Trutschnig, Chloe Sterk, Nina Suess, Nina Schwichtenberg and Leonie Hanne

SHOP MILAN FASHION WEEK DAY 2 LOOK:

Sneakers: Nubikk, jeans: Paige Denim, blouse: Storm & Marie, bag: Tosca Blu, sunnies: Escada, coat: Mr & Mrs Italy

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP