Mijn favoriete top voor het aankomend zomerseizoen

WORDT DIT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN?WORDT DIT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN?WORDT DIT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN?WORDT DIT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN?WORDT DIT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN?WORDT DIT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN?WORDT DIT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN?

DIT WORDT MIJN FAVORIETE TOP AANKOMEND MODESEIZOEN

Toen ik deze top binnen kreeg wist ik het eigenlijk al, dit wordt mijn favoriete top aankomend modeseizoen. De kleur en het model zijn fantastisch en ik kon eigenlijk niet wachten om meteen de top te dragen.

Zo gezegd zo gedaan. Het vriest als het kraakt momenteel, maar dat kon mij niks schelen. Ik toverde mijn polkadot panty en suede zwarte rokje uit de kast en combineerde deze items met mijn nieuwe zacht roze top. Om de look een stoerdere twist te geven koos ik voor mijn nieuwe leren zwarte boots.

En hoe draag je deze top dan in de wintermaanden?

En toen kwam het moment dat ik naar buiten stapte, even slikte ik. Waarom? Omdat het ijzig koud was en ik bijna letterlijk weg vroor. Maar als ik dan deze foto’s terug krijg, ja dan maakt mijn modehart toch wel echt even een sprongetje. Ik kan volmondig zeggen dat deze top echt wel mijn favoriete top aankomend modeseizoen gaat worden. Maar eerlijk is eerlijk de temperatuur mag van mij nog wel even stijgen. Snappen jullie wel toch?

Nu ben ik benieuwd, hebben jullie al bepaalde items gekocht voor aankomend modeseizoen en wat vinden jullie van deze top? Zou ik jullie een geheimpje vertellen? De top is nog steeds te koop en is helemaal niet duur. Ik zeg shop til you drop! Liefs X

SHOP THE LOOK:

Laarzen: Manfield – rok: Stradivarius (old) – top: ComeGetFashion – panty: We Fashion – tas: Furla 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

10 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP