All-inclusive vakantie vieren bij Marbe Stella Maris Ibiza

MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON
OLYMPUS DIGITAL MARBLE STELLA MARIS IBIZA CORENDON

Marble Stella Maris Ibiza

Eind juni werd de nieuwste aanwinst van reisorganisatie Corendon, hotel Marble Stella Maris Ibiza, op feestelijke wijze geopend. Marble Stella Maris Ibiza is onderdeel van het all-inclusive concept van Corendon: Marble Hotels. Op uitnodiging van Corendon kreeg ik de kans om dit concept tijdens mijn verblijf op Ibiza uit te proberen.

Het hotel bestaat uit een aantal verschillende gebouwen, gelegen in een tuin van ruim 60.000 m2, net buiten Sant Antoni en op loopafstand van het strand Cala Gracio en Cala Gracioneta. San Antoni is een luidruchtige uitgaansplaats dus toen ik de locatie van het hotel zag, was ik erg benieuwd of we last zouden hebben van het uitgaanspubliek in Sant Antoni.
Achteraf bleek dat hotel Marble Stella Maris niet in San Antoni ligt, maar juist is gebouwd op een rustige plek. Daarnaast zijn er mooie stranden als Cala Salada, Cala Comte en Cala Tarida in de buurt.
Het is natuurlijk wel een half uurtje naar Ibiza stad en als je geen huurauto hebt kan dit lastig zijn. Desalniettemin stopt er ieder uur een bus voor de deur die je in no-time via San Antoni naar Ibiza stad brengt. Toch adviseer ik een huurauto, dit omdat je daardoor meer van het eiland kunt zien en veel vrijer bent.
Er is overigens voldoende gratis parkeergelegenheid op de openbare parkeerplaats van Marble Stella Maris en met golfkarretjes word je vanaf hier naar je kamer gebracht. 
Het hotel heeft een all-inclusive concept dus dit betekent dat alles van ontbijt tot drankje en diner verzorgd is.
Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs in het à la carte restaurant te eten. Geen zin om weg te gaan? Dan kun je plaats nemen bij het zwembad, een potje tennissen op een van de twee tennisbanen of gewoon een boek gaan lezen op het balkon (meeste hebben uitzicht op de zee).
Wij zijn zelf echte ontdekkers dus waren ook regelmatig buiten het hotel te vinden. Tips nodig voor Ibiza? Lees dan mijn vorige posts met tips en tricks. Nu natuurlijk de vraag wàt vind ik van Marble Stella Maris? Ik zeg GO GO GO! Vanaf 599 euro inclusief vlucht zit je een week lang onbezorgd op Ibiza. Geen geld toch?
Benieuwd naar meer avonturen? Volg mij dan op Snapchat @Fashionistachlo.

Marble Stella Maris – Ctra. Cap Negret – Ibiza

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik ben om,ik ga echt naar Ibiza,wat een super mooi verslag,en wat een gave foto s,leuke foto s met je opgestoken haar
    en hele gave outfit,waar is het van?

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP