LIEBESKIND BERLIN

LIEBESKIND BERLIN, SAMSOE & SAMSOE OOTD FASHIONISTA CHLOE
LIEBESKIND BERLIN, SAMSOE & SAMSOE OOTD FASHIONISTA CHLOE
LIEBESKIND BERLIN, SAMSOE & SAMSOE OOTD FASHIONISTA CHLOE
LIEBESKIND BERLIN, SAMSOE & SAMSOE OOTD FASHIONISTA CHLOE
LIEBESKIND BERLIN, SAMSOE & SAMSOE OOTD FASHIONISTA CHLOE
LIEBESKIND BERLIN, SAMSOE & SAMSOE OOTD FASHIONISTA CHLOE
LIEBESKIND BERLIN, SAMSOE & SAMSOE OOTD FASHIONISTA CHLOE

Het weekend is weer voorbij gevlogen. Het was heerlijk weer en dan is het genieten geblazen. Zondag besteedde ik vooral thuis, ik was aan het werk, ruimde een beetje de boel op en ging aan het eind van de middag met mijn vriendinnetjes naar het terras. Het was dus gewoon zo’n zondag zoals een zondag zou moeten zijn. Een paar weken geleden had ik een paar items besteld via Nelly.com die afgelopen vrijdag binnen kwamen. Toen zondag het zonnetje scheen kon ik het natuurlijk niet laten om het jurkje van Samsoe & Samsoe te dragen. Het jurkje kan je zowel lang dragen als wat korter. Ik hou toch meer van kort en pofte het op door middel van het koortje en een extra zwart riempje. In eerste instantie wilde ik hakken onder de jurk dragen, maar opeens bedacht ik mij dat stoere boots eronder net zo leuk zijn. In combinatie met mijn Liebeskind Berlin frige tas en het zwart/witte sjaaltje krijgt deze look opeens een beetje een festival twist. Kennen jullie trouwens het merk Liebeskind Berlin al? Dit is een Duits tassen merk die erg mooie tassen maakt. Ik bestelde deze frige tas in het zwart, maar hij is er ook in creme, grijs, licht roze en beige. Ik moet wel zeggen dat ik een beetje twijfelde over de kleur, omdat ik de crème kleurige variant ook erg mooi vind. Toch koos ik voor zwart, omdat deze makkelijker te combineren is en minder besmettelijk is. De laatste tijd draag ik mijn haar steeds vaker in een hoge paardenstaart, omdat het gegroeid en super lang is. Ik ben erg blij met de lengte en vind soms een outfit mooier uitkomen als ik mijn haar in een staart draag. Wat vinden jullie? Hebben jullie misschien nog haar tips? Donderdag krijg ik namelijk een speciale treatment dus alle TIPS zijn welkom! Voor nu wens ik jullie eens hele fijne zonnige maandag! Wil je 24/7 op de hoogte blijven volg mij dan op Instagram (@FashionistaChloe) en Facebook.

The weekend is behind us and as always it flew by. The weather was gorgeous and I loved it. Sunday I was mostly at home. I did some work, did some chores and at the end of the afternoon I went with my friend to sit outside on a terrace. So it was just an ordinary Sunday, the way it should be. A few weeks ago I ordered a few items via Nelly.com what arrived last Friday. When the sun was shining on Sunday I ofcourse couldn’t resist wearing a dress from Samsoe & Samsoe. You can wear this dress either short or a bit longer. I personally prefer the shorter version and I poofed it up with a tiny cord at the waist and a narrow black belt at the waist. At first I was going to wear my high heels with the dress when I remembered my daring cool boots would look as nice with the dress. In combination with my Liebeskind Berlin frinched bag and a black/white scarf this outfit all of a sudden became more of a festive twist. This is a German purse brand who produces beautiful bags. I ordered this one in black, but they are also available in cream, grey, baby pink and beige. At first I was not sure about the black one because I loved the cream coloured one aswel. But at the end I decided for black, easier to combine and less getting dirty. Lately I have been wearing more and more in a ponytail, because my hair is growing every day longer and longer. And sometimes with my hair up it looks better with some of the outfits I am wearing. What do you all think. Does any of you have more hair tips for me? This Thursday I am getting a special hair treatment so any suggestions or TIPS are welcome! For now I wish you all a great sunny Monday! Do you want to stay informed 24/7, then follow me on Instagram (@FashionistaChloe) and Facebook.

SHOP THE LIEBESKIND BERLIN LOOK:

Boots: Frye by De Tempel Nijmegen, dress: Samsoe & Samsoe, jacket: vintage, scarf: Nelly.com, bag: Liebeskind Berlinwatch: Daniel Wellington

Op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

We spammen niet!

Lees ook:  BLUE NIJMEGEN
Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Woow! Wat een super gave outfit,vind alles mooi! jurkje top,en heel mooi gecombineerd met de boots en tas!
    Zou dit zelf ook zo kopen! En je staart staat je heel erg leuk!