Hoe combineer je een leren broek?

HOE COMBINEER JE EEN LEREN BROEK?
HOE COMBINEER JE EEN LEREN BROEK?
HOE COMBINEER JE EEN LEREN BROEK?
HOE COMBINEER JE EEN LEREN BROEK?
HOE COMBINEER JE EEN LEREN BROEK?HOE COMBINEER JE EEN LEREN BROEK?

HOE COMBINEER JE EEN LEREN BROEK?

Om te beginnen wil ik jullie via deze weg bedanken voor alle leuke reacties en likes op mijn nieuwste WEEKVLOG. Steeds meer begint de wekelijks VLOG, die iedere zondag online komt, vorm te krijgen en ik vind het erg leuk om op deze manier te laten zien wat ik nou precies de hele week doe. Ik merk wel dat het maken van de beelden en het editen enorm veel werk in beslag neemt, maar hey voor nu kan dat de pret die het uiteindelijke resultaat of beter de video, niet deren.

Genoeg over de VLOG, vandaag is het weer tijd voor een mode update. Het is zo vreselijk koud dat ik bijna geen zin had om naar buiten te gaan, maar hoe je het ook went of keert, zo nu en dan wil ik toch nog steeds met jullie mode dingetjes dingen (lees outfits) en daarvoor moet ik gewoon naar buiten (#HUIL)

Anyway, vandaag een post over de zwarte leren broek, een van de items die ik regelmatig en dus graag draag. Hoe draag je nou zo’n broek? Je kan deze broek op diverse manieren dragen en ik draag hem het liefste met zwarte boots of sneakers. Vandaar dat het mij leuk lijkt om juist deze twee looks in deze post te laten zien.

En als ik nu naar de looks terug kijk besef ik pas dat ik stiekem een avond en een casual look heb gecreëerd. Beide passen ze goed bij mijn stijl, maar als ik een keuze zou moeten maken ga ik toch lekker voor de basic/casual look. En nu ben ik uiteraard benieuwd wat jullie favoriet is. Wil je nog inspiratie op doen of lekker shoppen? Klik dan hieronder op de plaatjes om direct de looks te shoppen. Voor nu liefs! X

SHOP THE LOOK:

Casual look: sneakers: Nubikk – broek: Zara – top: NÜMPH – tas: Alexander Wang
Avond look: schoenen: Nubikk – broek: Zara – top: Petit Bateau – blazer: Mango – tas: Alexander Wang

Chloë Sterk

Chloe (32) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in een knusse studio Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mooie combinaties. Maar de outfits met blauwe schoenen zijn mijn favoriet, iets sportiever vind ik.
    Ik draag mijn zwarte nappa leren broek ook graag met fel blauwe schoenen. Samen met een gebreide wollen trui.