Nooit meer een lege telefoon met deze gadget

NOOIT MEER EEN LEGE TELEFOON MET DEZE GADGETNOOIT MEER EEN LEGE TELEFOON MET DEZE GADGETNOOIT MEER EEN LEGE TELEFOON MET DEZE GADGETNOOIT MEER EEN LEGE TELEFOON MET DEZE GADGET

NOOIT MEER EEN LEGE TELEFOON MET DEZE GADGET

Je bent onderweg en voordat je het door hebt kleurt het batterij hokje van jouw telefoon al weer rood. Nog maar 20 procent batterij en ondanks de energie besparende functie gaat je telefoon hoogstens nog een half uurtje mee (vooral als je constant met social media bezig bent). Dit scenario beleef ik regelmatig. Vooral als ik dan met de trein van Nijmegen naar Amsterdam reis en ander half uur lang bezig ben met mijn telefoon. Maar nu is een oplossing, die mijn leven in een klap anders maakt.

En nee ik heb het niet over een externe lader die jouw telefoon maar tien procent bij laat en daarna zelf ook leeg is. Nee ik heb het over een powerbank die maar liefst vier keer jouw telefoon oplaad (Say what?!). Dat willen we toch allemaal?

Hoe werkt de gadget?

Maar hoe werkt dat nou precies? Nou dat zou ik jullie vertellen, want het is echt super simpel. Je laadt de powerbank op (gewoon de hele nacht) en neemt hem die dag erna mee in jouw tas. Telefoon leeg? Dan steek je gewoon een iPhone kabeltje in de usb poort van de powerbank, knopje op aan drukken en laden maar. Door de led verlichting op de powerbank kun je makkelijk zien hoelang de powerbank nog mee gaat. Makkelijk he?

Naast deze powerbank heeft het merk Xqsit nog diverse andere leuke gadgets. Een gadget die ik graag nog wil uitlichten zijn de oplaadkabels die beschikbaar zijn in diverse kleuren. Handig om een keer niet wit te nemen, zodat je altijd weet dat het jouw lader is. Ik koos voor een rode die perfect pas bij het Xqsit hoesje. Nog een voordeel is de lengte van de kabel. Waar de meeste kabels bij mij altijd te kort zijn als ik in een cafe wil opladen bij een stopcontact, zijn deze met een lengte van 1,8 meter perfect geschikt om overal op te laden. Ik ben verkocht, jij ook? Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP