Minder met trends bezig zijn, maakt mij een gelukkiger mens!

Ik sta voor de kast. Lang hoef ik niet na te denken. Ik trek voor de zoveelste keer het zwarte rokje en de witte top uit de stapel. Ik doe mijn haar op een staart. Trek mijn sneakers aan en loop naar beneden. De zon schijnt in mijn gezicht. Het is een mooie zonnige dag. Het is tijd voor een kop koffie. 

Regelmatig krijg ik de vraag of ik na de lancering van de website Daily Nonsense nog steeds veel met kleding bezig ben. In de tijd van mijn modeblog droeg ik soms iedere dag een andere outfit. Ben ik na een jaar veranderd? Je zou zeggen dat ik met een nieuwe website geen ander mens geworden. Of toch wel?

Laatst zat ik op de bank en dacht ik er eens over na. Ben ik veranderd? Waar ik tot het einde van het tijdperk Fashionista Chloe altijd bezig was met mode kan het mij stiekem nu veel minder interesseren. Ik trek s’morgens wat uit mijn kast, trek het aan, ga aan het werk en doe het soms een dag later weer aan. Wat maakt het uit? En als ik tegenwoordig een koffer inpak denk ik ook vele malen praktischer. Zoals ik al eerder schreef; in bijvoorbeeld India is het geen modeshow.

kledingtrends Puma sneakers Sportshowroom.nl Chloe Sterk

En in alle eerlijkheid; Ik vind het heerlijk. Dit vooral omdat het mij veel meer rust geeft. Ik merk dat ik de nieuwste hippe dingetjes niet meer hoef te hebben, kijk veel minder wat andere modebloggers aan hebben en doe gewoon heerlijk mijn eigen ding.

Dus om een lang verhaal kort te maken. Ik ben inderdaad een stuk minder bezig met kleding. Al wil dat niet zeggen dat ik geen moeite meer doe om er leuk uit te zien. Integendeel juist.

Mijn huidige kledingkeuze is ook vele malen beter voor het milieu.

Mijn kast is veranderd en bestaat nu uit items die praktischer zijn, die ik vaker kan combineren (ik denk in basic setjes) en die dus veel langer meegaan. Dit scheelt in de portemonnee en mijn huidige kledingkeuze is ook vele malen beter voor het milieu. Wil je hier meer over weten? Lees dan het artikel over een eerlijke kledingindustrie begint bij jezelf.

Maar hey, ik blijf natuurlijk een vrouw en hou op zijn tijd wel van een nieuw paar schoenen. Zoals jullie weten en misschien gelezen hebben in het artikel; ‘Ik leef zuinig is dat gek?’ denk ik na aan waar ik geld besteed. Ik koop niet zomaar een paar sneakers als ik er nog een paar een de kast heb staan.

Chloe Sterk mode kledingtrends Sportshowroom.nl.

Ken je Sportshowroom al? Dit is een website waar iedereen, maar met name de sportieve vrouw zich thuis voelt. Hier moest ik meer van weten! Op de blog vind je alle nieuwtjes van sneakermerken zoals zoals Nike, Adidas en PUMA. Enthousiast over een bepaald item? Dan kan je meteen shoppen! Ideaal dus!

Zo geld bewust als ik ben schoof ik meteen het budget balkje naar maximaal 60 euro.

Shoppen is mogelijk op de meest eenvoudige manier. Bekende webwinkels presenteren hun producten in de showroom. Jouw maat, jouw kleur, jouw model. Je hoeft niet meer één voor één webshops langs te gaan, op Sportshowroom vind je ze allemaal op één plek.

Ik ging opzoek naar een nieuw paar sneakers en zo geld bewust als ik ben schoof ik meteen het budget balkje naar maximaal 60 euro. Stiekem vind ik dit ideaal, want minder keus, is makkelijker kiezen. En wat vond ik toen; deze te gekke Puma sneakers voor nog geen 60 euro. Koopje toch? Zou ik je wat vertellen; ik ben er super blij mee. Want hey, ze fleuren iedere basic outfit op!

kledingtrends Puma sneakers Sportshowroom.nl Chloe Sterk

Nu ben ik benieuwd. Hoe ga jij om met kleding? Denk je vaker na om iets te kopen of koop je juist iedere week iets nieuws? Ik kijk uit naar jullie reacties!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP