Klaar voor de zomer met deze outfit

KLAAR VOOR DE ZOMER COME GET FASHIONKLAAR VOOR DE ZOMER COME GET FASHIONKLAAR VOOR DE ZOMER COME GET FASHIONKLAAR VOOR DE ZOMER COME GET FASHION

KLAAR VOOR DE ZOMER MET DEZE OUTFIT

Ja, ik weet het zeker met deze outfit ben ik klaar voor de zomer. Voordat ik verder ga, laten we eerst even terug gaan naar het begin. Een paar weken geleden kreeg ik deze lichtblauwe met witte blouse binnen. Meteen was ik verliefd, maar ergens is deze blouse natuurlijk nog niet echt geschikt voor de tijd van het jaar. Wat nu?

Met deze kou loop ik het liefst rond in een warme trui (yes, ik trek steeds dezelfde uit de kast, herkenbaar?). Maar toch kon ik het niet laten om alvast een zomer outfit voor jullie te creëren. Dus nadat is de blouse ontvangen had, rende ik naar boven en opende ik mijn kledingkast.

En in een mum van tijd had ik een zomer outfit tevoorschijn getoverd. Schijnbaar heb ik enorm veel zin in de zomer, logisch ergens natuurlijk (LOL). Anyway, ik combineerde de blouse met mijn ripped jeans, witte hakken en ronde zonnebril. Ja hoor daar ging ik op pad, ik was helemaal klaar voor de zomer.

Juist door de hakken te combineren met de ripped jeans kreeg de outfit naast een zomerse ook een vrouwelijke twist. Maar toch, ondanks dat ik klaar ben voor de zomer, keek het winkelend publiek in Nijmegen een beetje gek. Schijnbaar zijn zij er nog niet helemaal klaar voor. Ja jongens, we kunnen niet alles mee hebben, helaas pindakaas! Wat vinden jullie van deze look en zijn jullie al klaar voor de zomer?

PS. Morgen komt er een grote post online over FashionWeek, maar de VLOG/video staat al online. Let me know wat jullie er van vinden.

SHOP THE LOOK:

Hakken: Zara (oud) – jeans: Levi’s – blouse: ComeGetFashion

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. O die blouse komt echt uit de hemel! De strepen zijn zo tof en die ruches, ik vind ‘m echt geweldig! Ik kan me voorstellen dat het winkelend publiek een beetje gek keek maar dat is dan jammer, jij rockt die blouse wel echt heel erg! Malou x

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP