Dit is mijn kerstoutfit voor 2016

KERST 2016 OMODA SHOES MANNA NIJMEGENKERST 2016 OMODA SHOES MANNA NIJMEGENKERST 2016 OMODA SHOES MANNA NIJMEGENKERST 2016 OMODA SHOES MANNA NIJMEGEN

KERST 2016

Voor mij zit kerst 2016 er alweer op, zoals ik in mijn WEEKVLOG al aangaf had ik deze kerst niet zo’n druk programma. Op kerstavond paste ik op, eerste kerstdag kwam familie op bezoek en op tweede kerstdag hing ik vooral voor de tv. Het is stiekem heerlijk om eigenlijk niet zoveel te hoeven doen deze dagen, zijn jullie het dat met mij eens?

Eerste kerstdag 

Ok even terug naar eerste kerstdag. Tijdens eerste kerstdag kwamen mijn nichtjes, oom en oma eten. Daarnaast waren er natuurlijk cadeautjes onder de kerstboom die we na het eten open maakte. Het hele jaar door ben ik meestal druk en wat ik daarom vooral leuk vind is dat we tijdens kerst gewoon gezellig samen kunnen zijn zonder iets te hoeven. Mijn oma die tegen de negentig aan loopt vond het in ieder geval weer een fantastisch festijn en dat is altijd zo leuk om te zien.

Kerst outfit

Maar wat droeg ik tijdens kerst? Ik koos voor mijn stippen panty, zwart jurkje, glitter jasje in combinatie met mijn nieuwe fluweel bordeaux rode laarsjes. Wat vinden jullie trouwens van deze laarsjes? Ze zijn van Caterina Martins shoes via Omoda. De laarsjes zijn er in het donkerblauw, zwart en rood en eigenlijk wilde ik weer voor zwart kiezen. Zwart is een veilige kleur en kun je met alles combineren. Desondanks vind ik bordeaux rood ook erg leuk dus het was weer lastig kiezen. En aangezien ik slecht ben in kiezen duurde het even voordat de beslissing gemaakt was (#lol). Uiteindelijk besloot ik toch voor bordeaux rood te gaan, omdat de kleur de boots toch iets specialer maken. Zijn jullie het met mij eens?

Next up: Aruba 

Ik ga weer snel verder, woensdag vlieg ik naar Aruba en ik moet nog heel veel voorbereiden. Wil je weten waarom ik naar Aruba ga? Check dan mijn nieuwste WEEKVLOG. Voor nu, HAPPY HOLIDAYS! Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP