Dit is waarom hotel Pillows een aanwinst is voor Amsterdam

 PILLOWS HOTEL AMSTERDAM HOTSPOTS

Midden in de stad, naast het Vondelpark achter een monumentale bruine deur bevindt zich het nieuwe hotel pareletje van Amsterdam. In november 2016 sloot hier op deze locatie hotel De Filosoof en besloot de keten Sandton Hotels te komen met een totaal vernieuwd concept. Een jaar lang werd er verbouwd om een elegant en luxueus nieuw merk neer te zetten en dat is zeker gelukt!

Vorige week kreeg ik op uitnodiging van Pillows Amsterdam de kans om twee nachtjes proef te slapen, kennis te maken met het hotel en vooral om eens heerlijk te genieten van alle comfort die Pillows biedt. Pillows Amsterdam is een boutique hotel op loopafstand van het centrum en biedt diverse kamers aan. Of je nou kiest voor een small (6de foto), medium (1ste foto), large of suite, de kamers zijn allemaal van alle gemakken voorzien.

 PILLOWS HOTEL AMSTERDAM HOTSPOTS

 PILLOWS HOTEL AMSTERDAM HOTSPOTS

 PILLOWS HOTEL AMSTERDAM HOTSPOTS

Champagne, high tea en veel meer 

Regelmatig slaap ik in hotels en stiekem ben ik er van gaan houden. Hoe meer je ziet, hoe meer je ook gaat vergelijken. Wat mij opvalt bij Pillows Amsterdam is dat alles tot in de kleine puntjes is uitgewerkt. Ze schenken champagne van Renard, in de minibar vindt men een mooie fles Pouilly-Fumé en in de namiddag kun je met uitzicht op de stadstuin genieten van een high-tea. Daarnaast voelt de living met zijn groene velvet stoeltjes en marmeren tafels als echt thuiskomen. Ik was hier daarom ook twee dagen heerlijk aan het werk. Snappen jullie wel toch?

 PILLOWS HOTEL AMSTERDAM HOTSPOTS

 PILLOWS HOTEL AMSTERDAM HOTSPOTS

Pillows Amsterdam is de eerste aanwinst in het rijtje nieuwe Pillow hotels die binnen een aantal jaar worden geopend. Naast de locatie aan de Anna van den Vondelstraat, staan de locaties Mauritiuskade, Gent (BE) en Brussel (BE) als eerst op de planning.

Ik kan in ieder geval niet wachten en ga zeker terug bij Pillows Amsterdam. Een koffie, borrel, overnachting of gewoon voor een meeting alles is er mogelijk. En, daarnaast is het hotel ook nog eens super (instagram) fotogeniek. Moet ik nog meer zeggen?

Pillows Amsterdam – Anna van Den Vondelstraat 6 – Amsterdam

Meer zien? Check dan de onderstaande WEEKVLOG:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP