Drie manieren om de zomer shirts van Xacus te combineren

Summer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionblogger

Ik geef toe, ik ben verslaafd. Ik ben verslaafd aan blouses en overhemden in allerlei kleuren. In de winter draag ik het liefst zwart of wit, maar in de zomer komen de pastel en lichte kleuren uit de kast. Het liefst trek ik iedere dag een blouse aan en mijn favoriet is dan wel het lichtblauwe oversized boyfriend shirt. Als ik op reis ga gooi ik standaard een paar overhemden in de koffer, omdat ik ze eindeloos kan combineren tijdens diverse gelegenheden. Maar hoe combineer je nou een overhemd? Vandaag laat ik jullie dat zien in een How-To-Wear post; waar ik drie verschillende combinaties met drie Xacus overhemden aan jullie laat zien. Welke look is jou favoriet?

I admit, I ‘m hooked. Or better I ‘m addicted to blouses and shirts in all kind of colors . During winter I prefer to wear black or white, but in  summer the pastel and bright colors come out of my closet. Secretly I want to wear a blouse every day and my favorite one is the light blue oversized boyfriend shirt. When I am on a journey I standard pack a couple of oversized shirts, because I can combine them endlessly during various occasions. But how do you combine a shirt? Today I will tell you more about that in a How-To -Wear post where I show you different combinations with three Xacus shirts. What is your favorite look?

Summer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionbloggerSummer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionblogger

Beach look

Het schijnt dat de zomer om de hoek is, daarom begin ik met een “beach look”. Daarnaast hou ik gewoon van het strand en kan ik niet genoeg strand looks laten zien (sorry!). Anyway, Als ik naar het strand ga draag ik het liefst een linnen overhemd welke ik combineer met een denim ripped shorts en slip-on schoentjes. Het overhemd koop ik meestal een maat groter zodat hij los zit en luchtig draagt. Om de look af te stijlen draag ik natuurlijk een zonnebril en vergeet ik mijn glitter strandtas niet.

It seems that summer is around the corner , so I start with a typical “beach look”. When I go to the beach I prefer to wear a linen shirt which I combine with a ripped denim shorts and slip-on shoes. I usually buy this kind of shirts one size larger which makes it more comfortable to wear. I finish my look of course with round sunglasses and I my glitter beach bag. 

Summer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionbloggerSummer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionbloggerSummer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionblogger

City look

Na een dagje strand willen wil ik het liefst altijd even winkels kijken en shoppen. Als tweede look daarom een city outfit, wat draag ik het liefst in de stad? Ik kies meestal voor een goed zittende jeans (met gaten) in combinatie met bijvoorbeeld deze witte blouse, zilvere fringe tas en blauwe glitter sandalen. Vind je de sandalen nou “too much” dan kun je hier ook gewoon All-Stars of andere witte sneakers bij dragen. Wat vinden jullie trouwens van de achterkant van deze blouse? Naar mijn mening is dit echt een “eye catcher“.

After the beach I always like to stroll to the city and to shop some new items . As a second look, therefore I choose a city outfit. What I like to wear during my shopping spree?  I usually choose a well fitting ripped jeans in combination with for example this white blouse, silver fringe bag and blue glitter sandals. Are the sandals too much for you, then you can combine this look with All-Stars or other white sneakers. What do you think of the back from this shirt? In my opinion this is a real “eye catcher”.

Summer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionbloggerSummer shirts Xacus OOTD - How to wear- fashionblogger

Party look

Wanneer ik de tassen vol heb, wat doe ik dan? Dan ga ik natuurlijk de stad in, op zoek naar een leuk feestje. Stiekem hou ik ervan om tijdens het uitgaan ook een wit oversized overhemd aan te trekken, maar toen ik deze witte polkadot blouse met V-hals zag was ik verkocht. Deze blouse geeft net wat meer dat uitgaansgevoel, vinden jullie niet? Ik combineerde de blouse met een camel rokje, panter hakken en Rayban zonnebril. Nu natuurlijk de vraag wat is jouw favoriete blouse en welke look is jullie ultieme favoriet? Ik kan eigenlijk niet kiezen, maar als ik dan echt een keuze moet maken ga ik voor de beach look. Ik kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

And what do we all after shopping? Then of course we are going to look for a fun party . Secretly I love to just wear a white oversized shirt but when I saw this white polkadot blouse with V-neck I was sold. This shirt shows a bit more the going out feeling right ? I combined the shirt with a  camel skirt, leopard heels and Rayban sunglasses. Now of course the question: what is your favorite shirt and which look is your ultimate favorite? I really can not choose, but if I really have a decision, I ‘m going to the beach look. I look forward to your comments. Love X

All shirts by: Xacus 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Blouses en overhemden staan je erg goed dus ik snap dat je ze graag draagt!
    En goede tip om er een paar mee op vakantie te nemen voor het strand, heerlijk luchtig!

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP