Zo win jij een jaar lang gratis Nubikk sneakers

Zo win jij een jaar lang gratis Nubikk sneakers

Zo win jij een jaar lang gratis Nubikk sneakers 

Een paar jaar geleden ontdekte ik het merk Nubikk. Mijn eerste paar Nubikk sneakers waren de witte sneakers met klittenband sluiting. Ik heb deze tot twee keer toe afgedragen en inmiddels mijn derde paar besteld. Je kan dus wel zeggen dat ik een groot fan van dit sneakermerk ben. Vandaag de dag  heb ik een meerdere kleuren Nubikk sneakers (oeps) in mijn kast staan, waardoor ik eindeloos kan combineren met mijn outfits. Is dat even handig! Ga ik op reis, dan zit er altijd wel een paar Nubikk sneakers in mijn koffer. Wil je nou ook je hele kast vol met Nubikk sneakers? Dan heb ik goed nieuws, want deze zomer kan je maar liefst een jaar lang gratis sneakers winnen. Hoe? Lees dan hieronder verder.

Zo win jij een jaar lang gratis Nubikk sneakers Zo win jij een jaar lang gratis Nubikk sneakers

Hoe combineer de Nubikk sneakers?

Er zijn verschillende manieren om jouw sneakers te stijlen. Eerlijk, ik draag bijna altijd sneakers en heb een paar jaar geleden mijn hakken aan de wilgen gehangen. Althans, als ik een date heb en de man in kwestie 1.90 (lees lang) is dan heb ik nog wel eens de neiging om mijn hakken uit de kast te pakken. Maar goed, dat is weer een ander verhaal. Het liefst combineer ik mijn gympen met een rokje of jurkje, maar onder shorts of gewoon een jeans gaat het natuurlijk ook prima. Deze reis naar Zuid Frankrijk gooide ik de denim en metallic roze kleurige sneakers in de koffer om mee te shinen aan de Cote d’Azur. De metallic variant is trouwens nieuw en ik vind deze echt te gek! Vind je deze kleuren nou “too much” dan kun je ook voor de witte of beige kleuren kiezen. Over kiezen gesproken, waarom zou je kiezen als je een jaar lang gratis sneakers wint?

Zo win jij een jaar lang gratis Nubikk sneakers Zo win jij een jaar lang gratis Nubikk sneakers

Maar hoe win je nou die gratis Nubikk sneakers?

Nou dat is dus super simpel! Zo doe je mee:

1. Neem jouw Nubikk’s mee naar je favoriete vakantiebestemming deze zomer
2. Maak een te gekke foto in een zomerse setting
3. Deel jouw foto op social media met de  hashtag #nubikkaroundtheworld
4. De winnaar wordt 31 augustus bekend gemaakt op social media.
De meeste creatieve foto wint een jaar lang gratis sneakers! Wie wil dat nou niet?
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik was nooit zo’n fan van Nubikk, maar ik vind jouw schoenen geweldig! Ze staan ook echt heel tof bij je jurkjes en bruine benen. Ik moet wel eerst een paar gaan aanschaffen voor ik mee kan doen met de wedstrijd! Malou x

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP