Grand Select Crystal Bay Resort; een luxe oase in Hurghada

Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA

Als de winter voorbij is en de lente voor de deur staat willen we niets liever dan zon weer te voorschijn zien komen. Na al die grauwe en bewolkte dagen kan ik zelf echt niet meer wachten tot het (zon)licht weer wat langer er is. Maar, in Nederland moeten we daar nog even op wachten en hoe lekker is het dan om er gewoon even een paar dagen tussen uit te gaan. In samenwerking met Corendon kreeg ik de kans om voor vijf dagen mijn koffer te pakken om naar Egypte te vliegen. Hier bezocht ik Grand Select Crystal Bay Resort in Hurghada. Dit vijf sterren resort is van alle gemakken voorzien en ademt een oase van luxe. Toen ik aankwam trok ik meteen mijn jurkje aan om even over het privé strand te lopen. Dit is genieten hoor!

Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA

Oase van rust en luxe 

Tijdens de zonsopgang is het rustig op het resort en dit is het ideale tijdstip om een aantal mooie plaatjes te schieten. Bij Grand Select Crystal Bay Resort vind je een privé strand welke is gelegen is in een baai en twee zwembaden. Er zijn geen glijbanen en er is een klein stuk van het strand gereserveerd voor 18+ gasten. Hierdoor is het resort minder geschikt voor kinderen, maar eerlijk is eerlijk, ik vind dit helemaal prima.

Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA

Snorkelen, palmbomen en overal gekleurde bloemen

Wanneer je aan komt bij Grand Select Crystal Bay resort valt een ding meteen op, namelijk de gekleurde oase van bloemen. Juist rond deze tijd staat alles in bloei en wanneer de zon er dan op schijnt resulteert dat in een verbluffende mooie plaatjes. I LIKE! Egypte mag je eigenlijk niet verlaten zonder dat je gesnorkeld of gedoken hebt. Vanuit het resort bieden diverse touroperators duik en snorkel excursies aan, maar ook bij het resort kan men zijn snorkelhart ophalen.

Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA

Voor ieder wat wils.

Het resort kan geboekt worden op basis van half pension of all inclusive verblijf. Wij zaten op basis van all-inclusive en konden dus onbeperkt genieten van alle lekkernijen. Heb je geen zin in een buffet, dan kun je ook aanschuiven in een van de drie a-la-carte restaurants (wel van te voren reserveren). Er is in ieder geval genoeg keus en voor ieder wat wils.

Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA Grand Select Crystal Bay RESORT HURGHADA

Koele maar sfeervolle avonden 

In de avonden koelt het iets af (vooral in het voorjaar), maar desondanks kun je nog prima buiten vertoeven. Wij gingen vaak in de avonden naar de kamer om ons voor te bereiden op de volgende dag, maar er is ook genoeg qua entertainment te doen.

Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en staan er weer een aantal nieuwe tripjes op het programma. Ik heb echt een heerlijke tijd gehad in Egypte waarin ik zowel van de rust, zon en cultuur heb genoten. Ben je nou benieuwd naar meer Egypte, lees dan mijn blog over Cairo. Wil je meer zien van mijn hele Egypte trip check dan mijn Egypte video hieronder.

SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT HURGHADA SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT HURGHADA SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT HURGHADA

 Grand Select Crystal Bay Resort – Km 20 Hurghada-safaga road- Hurghada – Egypte

Algemene informatie Egypte:

Vliegtijd: 5 uur ( Corendon vliegt 2x per week (dinsdag – zaterdag))

Transfer vanaf vliegveld naar hotel: +/- 20 minuten

Tijdsverschil: 1 uur later

 Munteenheid: Egyptische pond

aanbevolen vaccinaties: DTP en hepatitis A

EGYPTE VLOG

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP