Restaurant Celicioso: glutenvrij eten in Marbella

Gluten vrij komt in alle eerlijkheid niet echt in mijn ‘eet woordenboek’ voor. Wie mij kent weet dat ik alles lust en kan eten, maar dat is zeker niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

Tijdens mijn reis door Andalusië ben ik de eerste week met een vriend van mij op pad, die gluten vrij eet. De afgelopen jaren had hij last van aften in zijn mond, pijn in zijn buik en hij voelde zich met regelmaat ook niet echt lekker en of fit. Om te kijken of dit aan zijn eetgewoontes ligt besloot hij daarom gluten vrij te gaan eten. Dit blijkt te helpen, maar als je dan opeens met iemand samen bent, die echt alles kan eten, is dat niet altijd makkelijk.

Pan con aioli is niet alleen mijn, maar ook zijn favoriet en laat dat nou net vol zitten met gluten. Hij zit daarom ook menigmaal tijdens onze reis te balen als ik weer een broodje, met wat dan ook, naar binnen zit te bikken. Maar toen ontdekte ik restaurant Celicioso in Marbella, een uitkomst voor de gluten vrije eter die in Spanje op vakantie gaat.

Celicioso Puente Romano Marbella - Malaga

Celicioso is namelijk een gluten free restaurant in Marbella. Het zit in Puente Romano’s social hub, Plaza Village en is de plek voor ontbijt, brunch en lunch. Tijdens een van de laatste dagen in Estepona brengen we aan het eind van de middag een bezoek aan Celicioso.

Celicioso Puente Romano Marbella - Malaga

Op de menukaart staan shakes, sapjes, sandwiches, burgers en diverse bijgerechten. We beginnen met lekkere shakes, die ik je zeker kan aanraden! Hierna is het tijd voor twee gluten vrije bruschetta’s, een met tomaat en de ander met avocado. Volgens mijn gluten vrije vriend smaakt het goed, maar ik moet toegeven dat ik toch de gluten wel een beetje mis. Hierna gaan we voor verschillende sandwiches en als bijgerecht zoete aardappelfrietjes. We sluiten ons glutenvrije feest uiteindelijk af met cupcakes.

Nu borrelt bij je waarschijnlijk de vraag wat ik van Celicioso vind? Is het een aanrader, ja of nee? Laat ik beginnen met het feit dat als je gluten vrij eet dit restaurant zeker een grote aanrader is. Celicioso is een leuke spot in Marbella en er is veel keus wat betreft gluten vrij eten. Maar, zelf, als ‘alles eter’ zou ik er denk ik niet meer snel terug gaan. Dit, omdat, zoals ik hierboven al schreef,  ik toch wel echt dol ben op gluten en die miste tijdens mijn bezoek Celicioso.

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel / deze blog? Stel ze gerust hieronder in de reacties. Wil je ook een leuke en vooral historische stad bezoeken tijdens je vakantie in Marbella? Lees dan het artikel: Ronda stedentrip: bezienswaardigheden en handige tips.

Zie je foutjes? Laat het ons dan ook weten! Wil je op de hoogte blijven? Dat kan via Facebook en Instagram.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP