FLARED JEANS AND WHITE PUMPS

FLARED JEANS AND WHITE PUMPS OOTD FAshionista Chloe
FLARED JEANS AND WHITE PUMPS OOTD FAshionista Chloe
FLARED JEANS AND WHITE PUMPS OOTD FAshionista Chloe
FLARED JEANS AND WHITE PUMPS OOTD FAshionista Chloe
FLARED JEANS AND WHITE PUMPS OOTD FAshionista Chloe
FLARED JEANS AND WHITE PUMPS OOTD FAshionista Chloe
FLARED JEANS AND WHITE PUMPS OOTD FAshionista Chloe

Na twee fantastische weken in Frankrijk ben ik weer terug in Nederland. Eerlijk is eerlijk ik mis Frankrijk nu al, maar er moet weer gewerkt worden. Er staan een aantal leuke dingen op de planning dus ik heb er zin in. Daarnaast heb ik ook het zonnetje mee naar Nederland genomen, dus vooral geen geklaag vandaag. Zoals ik al eerder vertelde kunnen we dit seizoen niet om de flared jeans heen. Deze broek is terug van weg geweest en dat is duidelijk te zien in het winkel aanbod. De winkels hangen er vol mee en vandaag laat ik jullie een outfit zien in combinatie met dit model broek. Ik combineerde mijn  jeans met een comfy New York City sweater, mijn witte hakken en een zwarte/witte body. De hakken kocht ik trouwens in de SALE met 50 procent korting bij Zara. Ik ben er enorm blij mee, omdat je deze hakken ideaal met alles kan combineren. Wat vinden jullie van de flared jeans en hoe zouden jullie deze broek combineren? Laat het mij weten hieronder in de reacties.

After two amazing weeks in France I am back in The Netherlands. Honestly I already miss it, but I have to get back to work. There are many new things and project are coming up which I am excited for! As I told you before the flared jeans is back! Today I combine my jeans white a comfy New York City jumper, white heels and my black and white body. What do you think of the flared jeans trend and of this combination? Please let me know in the comments below.

SHOP THE LOOK:

Heels: Zara, flared jeans: SOS jeans, jumper: ONLY by Otto.nl, coat: She Inside, bag: Topshop

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP