EStée Lauder Pure Color Envy Shine

EStée Lauder Pure Color Envy Shine review blogger
EStée Lauder Pure Color Envy Shine review blogger
EStée Lauder Pure Color Envy Shine review blogger
EStée Lauder Pure Color Envy Shine review blogger

Sinds twee jaar heb ik mijn favoriete rode lipstick gevonden en kan ik niet meer zonder de Bobbi Brown Old Holywood. Toch heb ik altijd geleerd dat je nieuwe dingen een kans moet geven in het leven. Dus zo nu en dan struin ik weer eens het internet over of ga ik naar een parfumerie opzoek naar iets nieuws. Ken je dat, dat je soms zo kan weg zinken in het internet? Van de ene website ga je over in de andere en voor je het weet gooi je je winkelmandje al weer vol in een webshop. En dan heb ik het nog niet eens over het feit hoe erg dit is met social media als Facebook en Instagram. Ik kan echt uren lang op mijn telefoon zitten en daarna denken: wat heb ik nou precies gedaan. Ja soms is het een beetje tijd verspilling (shame on me). Toen ik terwijl ik aan het surfen was onderstaand filmpje tegen kwam over de Ultieme Verleiding lipstick van Estée Lauder was ik verkocht. Deze wilde ik gewoon uit proberen, natuurlijk dan wel de felrode variant!

For two years I found my favorite red lipstick and I can not live without the Bobbi Brown Old Holywood. Yet I have always been taught that you have to give new things a chance in life. So every now and then I wander over the Internet or I go to a perfumery looking for something new. You know how sometimes you can get caught up into the Internet? From one website you go into another and before you know it you throw your shopping cart full again in a shop. And then I have not even talked about the fact how bad it is with social media like Facebook and Instagram. I really can sit for hours on my phone and then think: what have I done exactly. Yes sometimes it is a bit of a waste of time (shame on me). When I was browsing and saw the video below was I was sold on the Ultimate Seduction lipstick from Estee Lauder. I just wanted to try this out, of course, the bright red version! 

Zo gezegd zo gedaan, gister middag kreeg ik de kleur Empowered (vuurrood) binnen. De uitstraling is net als de reclame prachtig, maar het gaat natuurlijk om het product. De lippenstift voelt als een lip verzorging op de lippen. In het begin heb ik dan ook even het gevoel dat ik geen rode lippenstift op heb. Dit is een voordeel, want hierdoor krijgen je lippen meer glans en voelen ze comfortabel aan, maar ik merk wel dat ik door dat het zo zacht aanvoelt hele tijd met mijn lippen over elkaar ga. Hierdoor en doordat de Estée Lauder lippenstift vet is blijft de lipstick minder goed zitten in vergelijking met mijn andere lippenstift. Daar in tegen vind ik deze kleur wel heel erg verfrissend voor de zomer. Mijn andere lipstick is net wat donkerder terwijl deze echt een zomerse en frisse uitstraling geeft.

Yesterday afternoon I received the Empowered color (bright red). The appearance is like advertising beautiful, but of course it comes to the product. The lipstick feels like a lip care on the lips. In the beginning I also had the feeling that I did not had any lipstick on. This is an advantage, as this creates your lips shine and feel comfortable with them, but I do notice that I rub my lips over eachother a lot. This fact and because the Estée Lauder lipstick is grease the lipstick remains less compared to my other lipstick. But then again, this color is very refreshing for summer. My other lipstick is just a bit darker as this one really gives a summery and fresh look.

Al met al is vernieuwing nooit verkeerd en ga ik deze lipstick zeker vaker gebruiken (vooral in de zomer). De kleur vind ik namelijk prachtig en dat is een belangrijk aspect voor mij. Toch blijft mijn andere rode lipstick boven aan mijn lijstje staan. Kijk vooral nog even de video hieronder, die mij inspireerde om deze lipstick te proberen. Ik ben super benieuwd wat jullie van de Estee Lauder Pure Color Envy Shine lipstick vinden. Laat het mij weten in de reacties hieronder.

All in all, innovation is always good and I’m going to use this lipstick more often (especially in summer). The color I believe is beautifull and that’s an important aspect for me. Yet my other red lipstick remains at the top of my list. Watch the video below again which inspired me to try this lipstick. I’m very curious what you think of the Estee Lauder Pure Color Envy Shine lipstick. Let me know in the comments below

Locatie: Hotel De Hallen Amsterdam 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP