In Benidorm schijnt het hele jaar door de zon

BENIDOM ZOOVER.NL TRAVEL
BENIDOM ZOOVER.NL TRAVEL
BENIDOM ZOOVER.NL TRAVEL
BENIDOM ZOOVER.NL TRAVEL
BENIDOM ZOOVER.NL TRAVEL

DE WINTERZON OPZOEKEN

Het is woensdag en weer eens tijd voor een persoonlijk verhaal. Eerlijk is eerlijk ik ben een grote zonaanbidder (zit in de familie schijnbaar). Zon doet mij goed en het liefst zou ik daarom ook in een land wonen waar iedere dag de zon schijnt. Maar helaas ik woon in Nederland (#fail).

Even de winterzon opzoeken, maar waar dan?

De zomers in Nederland zijn best ok, maar als het dan zo regenachtig is of zo koud als vandaag dan droom ik toch wel echt even weg naar een zomerse bestemming. Even de kou ontvluchten en gewoon op het strand neer ploffen, of al is het maar dat je weer met blote benen over straat kan lopen.

Flashback naar Aruba

Twee jaar geleden zat ik rond deze tijd op Aruba en zou ik je wat vertellen. Super last minute hadden mijn vriendinnetje en ik die reis geboekt en dat was echt een top beslissing. Ik weet nog goed dat ik aan kwam op het vliegveld, de hitte op mijn lichaam voelde en hierdoor meteen vrolijk werd. Snappen jullie wel toch?

De winterzon dichterbij?

Maar hey Aruba is niet naast de deur en voor moet je dus wel een paar uur ( lees 9 a 10 uur) vliegen. Is er niks dichterbij kun je nu denken? Vorige week ging ik even naar de winterzon en vloog ik in nog geen 3 uurtjes naar Alicante. Daarna reden we door naar Benidorm en daar was het echt prachtig weer.

De winterzon in Benidorm

Het was gemiddeld 21 graden, ik kon dus met blote benen op straat lopen en middag op de dag was het gewoon warm.  Nu zag ik mensen op het strand liggen, maar misschien was dat iets wat overdreven. Maar toch, eerlijk is eerlijk een paar zonnestralen in de winter kan een mens heel veel goeds doen. Gaan jullie nog naar de winterzon of zoeken jullie de sneeuw op binnenkort? Ik ben heel erg benieuwd! Mijn volgende bestemming is Kirchberg. Benieuwd naar mijn avonturen hier, hou dan zeker mijn blog en YouTube kanaal in de gaten.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP