MIJN NIEUWE DENISE ROOBOL TAS

DENISE ROOBOL OLYMPUS PEN E-PL8 VERSE GOODSTORE

MIJN NIEUWE DENISE ROOBOL TAS

Denise Roobol, een merk waar ik tot voor kort nog niet van gehoord had, maar waar ik de aankomende tijd zeker meer over ga schrijven. Waarom dan? Zou je misschien nu denken. Nou, omdat ik stiekem verliefd ben op de hele collectie. Ok laat ik bij het begin beginnen. Vorige week spotte ik het merk toen ik even langs ging bij de concept store Verse | A Good Store Amsterdam. Hier vielen mijn ogen meteen op de tassen van Denise Roobol. Denise Roobol heeft in twee jaar tijd een goedlopend label opgezet en eerlijk is eerlijk de tassen zijn prachtig. Maar naast dat ze mooi zijn is er meer! De tassen lijken van leer, maar niks is minder waar. Voor de collectie gebruikt Denise vegan materialen uit de omgeving van Hong Kong; een gebied dat voorop loopt bij het ontwikkelen van high quality vegan materialen.

Verse | A Good Store

Bij Verse | A Good Store spotte ik diverse tassen van Denise Roobol en ik kon maar lastig een keuze maken (benieuwd uit welke tassen ik kon kiezen check dan mijn WEEKVLOG). Na lang twijfelen (zoals altijd) koos ik toch voor de donker grijze cruise bag. En je snapt wel, als een kind zo blij verliet ik de winkel.

OLYMPUS PEN E-PL8

Inmiddels zijn we een weekje verder en pak ik iedere dag de tas. De tas is minimalistisch waardoor je hem makkelijk kan combineren met iedere outfit. Doordat de tas ook nog is groot is kan ik er echt alles in meenemen (ideaal). Hij is zo groot dat zelfs mijn OLYMPUS PEN E-PL8 camera en mijn nieuwe Olympus lens mee kunnen in de tas. Perfect toch? Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie van mijn aanwinst vinden? En nog iets, kende jullie dit merk al? Voor nu Liefs X

DENISE ROOBOL OLYMPUS PEN E-PL8 VERSE GOODSTORE

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP