Ibiza: Cotton Club + Cala Gracioneta

COTTON CLUB + CALA GRACIONETA IBIZA
COTTON CLUB + CALA GRACIONETA IBIZACOTTON CLUB + CALA GRACIONETA IBIZA
COTTON CLUB + CALA GRACIONETA IBIZA
COTTON CLUB + CALA GRACIONETA IBIZA
COTTON CLUB + CALA GRACIONETA IBIZA

Iedere dag een ander strand bezoeken, dat was mijn plan! Dus tijdens onze tweede dag op het eiland Ibiza was het tijd om een nieuwe strand te verkennen. Na Es Cavellet en Experimental Beach (lees deze post hier) stond Cale Gracioneta en Cotton Beach Club op het programma.

In de ochtend begonnen we bij Cala Gracioneta, dit is een van de twee strandje die op loopafstand liggen van Marble Stella Maris Ibiza. Ik was natuurlijk benieuwd hierna en ging op onderzoek uit. In nog geen 10 minuten bevond ik mij in een baaitje wat er uit zag als paradijs.

Cala Gracioneta is een klein strandje waar je heerlijk tot rust kan komen. Rond de klok van 11 was het gemoedelijk druk, maar zeker niet zo druk als de meeste “toeristische” stranden in Ibiza. Zit je in Marble Stella Maris dan is het dus zeker de moeite om een ochtend, middagje of misschien wel dagje te zonnen op Cala Gracianeta.

Rond het middag uur vervolgde wij onze trip naar Cala Tarida (ongeveer 25 minuten rijden). Hier in de buurt vind je ook andere strandje, dus het is ook leuk om deze te combineren. Op Cala Tarida bevindt zich de (hot)spot (die ik al meerdere keren op Instagram voorbij heb zien komen) van Ibiza genaamd Cotton Beach Club.

Meerdere mensen gaven mij deze tip, maar ik hoorde ook dat sommige Cotton Beach “overprized” vinden. Hier moest ik dus meer van weten.

Bij aankomst viel mijn mond letterlijk open. Het uitzicht over de azuurblauwe heldere baai van Cala Tarida is in een woord fanatisch. Bij Cotton Beach Club is alles wit en dat is wat het nou juist zo mooi maakt. Door het wit tegenover de blauwe zee springt de beach club er echt uit (super Instagram proof restaurant dus!).

Rond de klok van twee gingen we aan tafel en moest er een keuze tussen alle gerechten gemaakt worden. Om eerlijk te zijn, de gerechten zijn prijzig, maar dat heb je bijna overal op Ibiza. Het is niet enorm veel duurder in vergelijking met andere luxe beach clubs.  En natuurlijk betaal je ook een beetje voor het uitzicht, de ambiance etc.

Na een volle dag te hebben genoten van de zon was het tijd om terug te gaan naar het hotel en aan te schuiven voor het diner. Ben je op Ibiza bezoek dan zeker Cotton Beach Club, dit vooral omdat je het een keer gezien en beleefd moet hebben. Snappen jullie wel toch?

Benieuwd naar meer avonturen op Ibiza? Volg mij dan 24/7 op Snapchat @FashionistaChlo en Instagram @FashionistaChloe. Voor nu veel liefs vanuit Ibiza.

SHOP THE LOOK:

Cotton Beach – Carrer Posta de Sol, 21 – Cala Tarida

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP