Zakelijk lunchen bij Cor & Don’s Burgers Amsterdam

BIJ COR & DON'S BURGERS KUN JE PERFECT BUSINESS LUNCHEN

BIJ COR & DON’S BURGERS KUN JE PERFECT BUSINESS LUNCHEN

“Waar spreken we dan af?” dit is de vraag die ik regelmatig krijg als ik een meeting met iemand plan in Amsterdam. Meestal spreek ik af in het centrum van Amsterdam, maar als ik dan met de auto ben is dit super onhandig. Vanaf Nijmegen ben ik zo in Amsterdam, maar voor dat ik echt in het centrum van Amsterdam ben, ben ik zo een half uur verder. Daarnaast is het parkeren echt rampzalig en dan heb ik het nog niet eens over de parkeerkosten. Een paar uurtjes Bijenkorf garage doet echt pijn aan de portemonnee (#truestory).

Maar de oplossing genaamd Cor & Don’s Burgers & More is daar. Dit restaurant gevestigd in het Corendon Vitality Hotel ligt nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam en is vanaf de snelweg A10 prima te bereiken. Daarnaast is er voldoende en betaalbare parkeergelegenheid voor de deur. De kaart is divers, maar is vooral gericht op burgers. Mijn favoriet is de vegaburger met gegrilde portobello en brie in combinatie met zoete aardappel frietjes (JUMMY), maar er is ook keuze uit zalmburger met ravigotesaus of een heerlijke BBQ Black Angus burger. De combinatie van de lekkere kaart, bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid voor de deur maakt het dus de perfecte spot voor een business meeting.

BIJ COR & DON'S BURGERS KUN JE PERFECT BUSINESS LUNCHEN

Om een lang verhaal kort te maken, de volgende keer is er dus geen gebrek meer aan een leuke en makkelijk bereikbare lunch hotspot. Daarnaast biedt het Corendon Vitality Hotel ook nog een spa met hamam en meer dan 263 kamers. Even relaxen in de spa zegt toch niemand nee tegen?

Oh en voordat ik het vergeet, wil je een keer een weekendje naar Amsterdam. Check dan sowieso hun website voor diverse leuke arrangementen. Met het Lazy Sunday arrangement zit je al vanaf 49 euro in de Amsterdamse hoofdstad (inclusief ontbijt, spa bezoek en meer). Dat is toch geen geld? Oh en psstt.. voor de mannelijke lezers, ze hebben ook een te gekke Valentijns aanbieding.

COR & DON’S Burgers & More  – Aletta Jacobslaan 7 – Amsterdam ( meer info op Facebook)

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP