Werken en lunchen kan bij Coffee Concepts in Amsterdam

COFFEE CONCEPTS spots amsterdamCOFFEE CONCEPTS spots amsterdamCOFFEE CONCEPTS spots amsterdamCOFFEE CONCEPTS spots amsterdamCOFFEE CONCEPTS spots amsterdamCOFFEE CONCEPTS spots amsterdamCOFFEE CONCEPTS spots amsterdam

WERKEN EN LUNCHEN BIJ COFFEE CONCEPTS AMSTERDAM

Net buiten het centrum, in Amsterdam Zuid, vind je Coffee Concepts, een lunch/werk spot waar ik al veel over gehoord had, maar nog nooit eerder geweest was.  Ken je dat, dat je vaker over een spot hoort en dan nieuwsgierig raakt naar deze plek. Ja juist dat had ik bij Coffee Concepts.

huiselijk en knus in Amsterdam Zuid 

Vorige week sprak ik met vriendinnetje en collega blogger Nadeche af om er is heen te gaan. Eerst moest ik nog even snel opzoeken waar het precies zat want zelfs dat wist ik niet. Wat bleek, het zat echt om de hoek van het Pillow Amsterdam, het hotel waar ik die nacht verbleef (#handig). Binnen kreeg ik meteen een huiselijk gevoel. De hondjes lagen heerlijk te slapen op de trap en kijk nou naar die foto hierboven, dat ziet er toch super schattig uit. Wel moet ik toegeven dat het een klein tentje is en het daarom (vooral rondom de lunch) erg druk is. Wij plofte op de bank en hebben hier de hele middag (oops) gezellig bijgeklets, een paar foto’s gemaakt en een broodje gegeten.

mijn nieuwe Otterbox case 

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe panter hoesje van Otterbox? Ik vind hem erg leuk passen bij mijn outfit die ik die dag droeg. Anyway, zou ik jullie een geheimpje vertellen? Voor Otterbox maakte ik een leuke Instagram foto en daarvoor hebben we het een en ander verschoven bij Coffee Concepts. Soms is het zo frustrerend als je een bepaald plaatje in gedachte hebt en dat het dan niet op beeld zo over komt. Maargoed, uiteindelijk na lang van links naar rechts verschuiven mag het plaatje er wezen. Of ik nog eens terug ga komen bij Coffee Concepts? Zeker als ik even in de buurt ben. Je kan ook broodjes afhalen en dat is een must-do.  Nu natuurlijk mijn vraag: kende jullie deze spot al en zo ja wat vinden jullie er van?

Deze post is geschreven in samenwerking met Otterbox 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (30) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP